Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Hakan Çalhanoğlu'nu geçen yıl alabilirdik. IA 750k ile kulübüyle de anlaşmıştı, kendisiyle de anlaşmıştı ama malum olaylar...

Bu sezon min 2.5 vermediysek neyim. Hatta tahminen kiralama + 7.5 milyon euro tarzı bir miktara opsiyon bile almış olabiliriz. Bonservisi geç belki sadece kiralama bile olabilir. Almanlar yeni Mesut Özil olacak diyorlar, milli takımlarına şimdiden bağlamak için kasıyorlar. Kolay kolay Beşiktaş'a yar etmezler bu adamı...

Ayrıca şu saçma kalıptan kurtulalım artık, Dortmund'un başarısı altyapısı başarısı değildir. Şuan ŞL finali oynayan, Almanya ligini domine eden takımda altyapıdan çıkma sadece 2 adam var yanılmıyorsam, düzenli forma giyenlerden diyelim. Hadi 3 olsun aklımdan çıkmış olabilir.

Dortmund'un olayı kulüp yönetimini kusursuz yapıyor olmaları, belirli bir sportif anlayışları var ve ilkelerinden kesinlikle sapmıyorlar. İstikrar, istikrar, istikrar ve doğru yönetim... Dortmund budur.

Önemli olan Beşiktaş'a bir kimlik oturtmak, potansiyelli adamları en doğru ve ucuz biçimde transfer etmek ve takım iskeleti oluşturmak. Bu kadar basit, Dortmund olmak budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

abi koray günter ve hakan çalhanoğlu adı geçiyor ki gelirlerse o kadar efsane olur ki...

Hakan çalhanoğlu oldu gibi hatta, beşiktaşın bi 10 senesine damgasını vurabilir dikkat edin.

ronaldinho ile konuşacaklarına ,şu iki çocuğu getirsinler, gerçi bunları bize vermez bu almanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Darksun said:

Hepinizde bir dortmund hayali var ama adı üstünde hayal. Alt yapımızı manyak yapıp bir dortmund olacağız fikri hayaldan öteye gitmez.

guti quaresma simao almeida fernandes ile şampiyon oldu zaten takım adalı zamanında ??

şimdi fikret orman ile herşey hayal mi ?

kimse alt yapımızı manyak yapıcaz demiyor,transfer yapıcaz,klübe faydali adam alıcaz diyor, önder özen süs olsun diye konmadı oraya..

ama hala Orman'ı kücüseyip, adalı gelince sanki real madrid kadrosu kurucak gibi HAYAL kuranlar vardı..

kongrede iyi kapak oldu bence, hayaller ile degil gerçekler ile yönetilir Beşiktaş

Bu sene içerisinde bu tutumda olanlar ağlarsa sus demek farz oldu =) Göreceğiz bakalım nasıl yönetecek. 2. olursak sevinir hale geleceğiz kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

O hep öyle zaten, güya Orman ilk seçilirkende beni ortalıklarda hiç göremeyeceksiniz benim işim klübü yönetmek felan demişti. Seçildi , her hafta kanal/radyo gezi durdu. Zannetmiyorum yine farklı olsun, futbolcuya teklif yapıyorsan zaten duyurmazsın fiyatı artsın istemezsin. Hedef şaşırtmaca bunlar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

"önder özen basın toplantısında" said:

Benim için Beşiktaş teknik direktörlüğü kolay ulaşılabilecek pozisyon değil. Beşiktaş teknik direktörlüğü iki anlayıştan birini iyi temsil etmeli. Uluslararası başarıya ulaşmış, 56-57 yaşlarında, olgunlaşmış biri olmalı. Bunların hiçbirini yapmamışsa, yapma potansiyeli olan biri olmalı.

Robert Prosinecki:
44 Yaşında

Çalıştırdığı takımlar
2006-2010 Hırvatistan (yardımcı antrenör)
2010-2012 FK Kızılyıldız
2012 Kayserispor

şimdi bu adam Prosinecki mi! yani özen açıklamasına bakıyorum bu adama bakıyorum tutmuyor, yaş tutmuyor kariyer tutmuyor, demek potansiyeli olan biri olarak görüyorlar. valla bana ikinci samet durumu olur gibi geliyor umarım yanılıyorumdur.
Sosyal ağlarda paylaş

ya samet durumu farklı abi samet başarısızlığını bir tigana, schuster, del bosque başarısızlıklarınıda göz önünde bulundurarak yargılamak gerekli.

T.D olayı kumar en marka olanı getirsende adamın başarı sağlayabileceğinin garantisi yok, bunu zaten son 20 senelik türk futboluna baktığımızda gelen yabancıların kaç tanesinin başarılı olduğuna bakınca anlıyoruz.

Burda güveniceksek adama değil öndere özene güvenmemiz lazım, eğer adamın yapması gereken işi sadece saha düzeyine indirebilirse ve istikrarlı bir takım kurulursa bu adam başarılı olur, yani herkez başarılı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

yani o da doğru, zaten ne yapar eder kimse bilmiyor tamamen önder özen 'e güveniyorum, çünkü adamın ilk ciddi takımı beşiktaş olacak, ne yapar soru işareti , umarım başarılı olur. ama ne yaparsa yapsın samet kadar olmaz, samet davranış bozukluğu olan konuşmayı bilmeyen bir adamdı sorun buydu, bu adam daha aklı başında daha karizmatik duruyor ama işte tecrübe olarak yetecek mi ,
Sosyal ağlarda paylaş

olimpiyat stadına metro açıldı, bence olimpiyat stadı diyecekler, belki bazı maçlarda fener stadı olabilir, avrupa kupası gibi, olimpiyat stadında oynatıcaklarsa kombineleri çok çok ucuz yapmaları lazım , çok ucuz yapıp zaten uzak olan yerden sürümden kazansınlar
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

"önder özen basın toplantısında" said:

Benim için Beşiktaş teknik direktörlüğü kolay ulaşılabilecek pozisyon değil. Beşiktaş teknik direktörlüğü iki anlayıştan birini iyi temsil etmeli. Uluslararası başarıya ulaşmış, 56-57 yaşlarında, olgunlaşmış biri olmalı. Bunların hiçbirini yapmamışsa, yapma potansiyeli olan biri olmalı.

Robert Prosinecki:
44 Yaşında

Çalıştırdığı takımlar
2006-2010 Hırvatistan (yardımcı antrenör)
2010-2012 FK Kızılyıldız
2012 Kayserispor

şimdi bu adam Prosinecki mi! yani özen açıklamasına bakıyorum bu adama bakıyorum tutmuyor, yaş tutmuyor kariyer tutmuyor, demek potansiyeli olan biri olarak görüyorlar. valla bana ikinci samet durumu olur gibi geliyor umarım yanılıyorumdur.

şenol güneş
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

olimpiyat stadına metro açıldı, bence olimpiyat stadı diyecekler, belki bazı maçlarda fener stadı olabilir, avrupa kupası gibi, olimpiyat stadında oynatıcaklarsa kombineleri çok çok ucuz yapmaları lazım , çok ucuz yapıp zaten uzak olan yerden sürümden kazansınlar

O metro cins bir hatta çalışıyor yanlız, otogar a bağlantısı var sadece sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...