applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi adam dogru demiş ne demişki, taraftara bişey dememiş sonucta. sadece takımın bu konuyla ilgili işi olmaz, siyasi bir konu beşiktaş'ı ilgilendirmez demiş, beşiktaşlı taraftar için bisey dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ünal aysalda aynı şeyi söledin bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 olay siyasi demiş daha ne diyecek ben ortada siyasi bir olay görmüyorum sen görüyormusun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 laf birligi yapmislar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tinu sen fikret ormanı silmek için türlü türlü bahane arıodun zaten haftalardır sdlfjk. Adalı sana yakışır cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 halk direnişi olarak basladı evet, ama sonra iktidar yanlısları üzerine kurulu bir direniş oldu, faşist akp'ye karsı diyeniş oldu bu yuzden siyasi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Murat Aksu tayyip istifa etsin derdi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 reampage said: Murat Aksu tayyip istifa etsin derdi kesin. ahah suna sesli güldüm :D murat aksu olsa, lütfen beşiktaş taraftari evine dönsun, direnmeyin derdi. murat aksu gelcegine tüpcü geri dönsün. net... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bak bakalım oncekı yazılarımda ne yazmısım kımın lıstesı gucluyse o kazansın demısım ayrıca umarım fıkret orman saglam lıste kurar o kazanırda dedım once bı ac oku daha once yazdıklarımı. fikret orman'ı buyuk kurtarıcı ilah ilan edenlerden değilim sadece.. ayrıca akp'lılerle hacca gitmeler tayyıp le gıdelecek yurt dısı gezısı , gercı ıptal ettı yemedı heralde ustune tüm beşiktaş halkının canı yandığı bir olayda o semtin takımı olan beşiktaş'ı bu olay siyasi diyerek çekmesi filan rengi belli yani, ayrıca olay siyasi filan değildir, toplumsal bir harekettir, bu işin içine dahil olmaya çalışan siyasilerin , partilerin olması olayı siyasi yapmaz, bu toplumsal bir harekettir haklı bir harekettir, üstünde beşiktaş formaları beşiktaş atkıları ile insanlar barikatlarda direniyorsa, sen beşiktaş kulübü bu işin dışında diyemezsin. murak aksu yada adalıda aynı şeyi söylüyorsa onlarada aynı şeyi söylerim ayrıca, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi tabiki beşiktaş klübü bu işin dısında ya, o insanlar orda klübü desteklemiyor, semtini koruyorlar. f.orman'ı savundugum için demiyorum bunu. elma ile armutu karıştırmaya gerek yok sadece. beşiktaş klübü hiç bir siyasi olayın içinde olmaz,olamaz, taraftarı naparsa yapsın, isterse carsı parti kurup iktidar olsun beşiktaş'ı baglamaz, tüm siyasal olayların dısındadır, tüzük bunu emreder.. olayi siyasal direnişe ceviren parti bayrakları degil, siyasal faşizme karsı olması direnişin, halk direnişi,toplumsal direniş,siyasal yanlıslara karsı,kötü yönetime karsı bir direniş, o yüzden siyasal kimliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Abi adam destekliyip desteklemediğini belirtmemiş, bulunduğu mevkii çıkar amaçlı hiçbir şekilde kullanılamaz siyasi bir taraf belirtilmicek bir mevki, bunu anlaman lazım. Bu klübe gönül verenlerin hepsi aynı siyasi görüşü paylaşmıyor ama bu adam herkezi temsil ediyor. Çıkıp fikrinide açıklamıyor bu AKP'ye yakın olması anlamına mı gelir. Herif yatta hatunları kucaklarken fotolarıda var hacca giderkende Şuanda senin yaptığın AKP hükümetinin yaptığı işte insanları belli bir kılıfa sokma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sırf çarşının hatrına en kısa zamanda gidip bjk forması alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Bu arada evet toplumsal bir harket amacı iktidar partisini eleştirip istifaya sürüklemek. Yani siyasi amacı olan btoplumsal bir direniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 BabacumMostors said: sırf çarşının hatrına en kısa zamanda gidip bjk forması alacağım carsinin hatrina, klube niye para veriyon olm, git carsi biseyi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 aquila said: BabacumMostors said: sırf çarşının hatrına en kısa zamanda gidip bjk forması alacağım carsinin hatrina, klube niye para veriyon olm, git carsi biseyi al. ya sen bir dur 2dk zaten ortalık karışık, stad falan yok bu sene :D siyah-beyaz çarşı diye beşiktaş ürünleri var onlardan al sen http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=42449 gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 o zaman akp ile haccada gıtmeyecek besıktas baskanı o zaman tayyıple yurtdısı gezılerıne katılmayacak beşiktaş başkanı madem beşiktaş'ın siyasi işlerle işi yok, ne işi var akp'lilerle başbakanla gezilerle? akp ile iş çevirirken başbakanı yalarken siyasi değil, beşiktaş taraftarı halkı beşiktaş semtinde , onurunu korurken, sırf beşiktaş çarşı nın bu direnişi için fenerlisi gslılıs artık bizde beşiktaşlıyız derken , takımın işi yok bu siyasi he! neyse tamam siz haklısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi kulüp kazansın ki adam gibi topçu alsınlar beşiktaş başarıdan başarıya koşsun çarşı taraftarı mutlu olsun çarşının mutluluğunun büyük kısmı bjk'nin başarısına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tam tersi o kapalı ne zaman bjk başarısız ozaman çarşının bjk nin öz evlatlarıyla doluo, ne zman ünlü topcu falan olsak zengin bebeleri gaza gelip kombine alıp ya maça gelmio ya maçta bagırmıo kötü olarak tribünümüz olsun sfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tinu said: o zaman akp ile haccada gıtmeyecek besıktas baskanı o zaman tayyıple yurtdısı gezılerıne katılmayacak beşiktaş başkanı madem beşiktaş'ın siyasi işlerle işi yok, ne işi var akp'lilerle başbakanla gezilerle? akp ile iş çevirirken başbakanı yalarken siyasi değil, beşiktaş taraftarı halkı beşiktaş semtinde , onurunu korurken, sırf beşiktaş çarşı nın bu direnişi için fenerlisi gslılıs artık bizde beşiktaşlıyız derken , takımın işi yok bu siyasi he! neyse tamam siz haklısınız birincisi adam akp ile gitmedi hacca, kendi inancıdır kendisi gitti. akp ile gitti olayni ilk kez duydum. 2.si adamın kendi özel hayatı var,yönettiği bir şirketi var,insaat mühendisi ve insaat sirketi var diye biliyorum, bu işleri için, ister başbakan ile gider ister kılıçdaroglu ile gider bizi ilgilendirmez. olaya Beşiktaş'ı karıştırmadıgı surece ister hacca gider,ister teknede kucagına hatun alır np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 iyi lan o zaman gider direk çarşı swetashirt fln alırım.. hoş giydiğimde oalcak diyalog; -beşiktaşlımısın? -yok gs'lıyım -?? -abi ben çarşı sempatizanıyım dün akşam üstümde "adana demir spor" forması vardı 5-6 ads taraftarı durdurdu "vay kardeş adananın neresinden?" diye sordular AHAHA "abi ben formasına hastayım" diyebildim :/ ama dayım yıllarca orada yaşadı adanaya da bir sempatim yok değil o yüzden hattta ayarlayabilirlerse orjinal maç forması da gönderecekler, bakalım kısmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tinu said: o zaman akp ile haccada gıtmeyecek besıktas baskanı o zaman tayyıple yurtdısı gezılerıne katılmayacak beşiktaş başkanı madem beşiktaş'ın siyasi işlerle işi yok, ne işi var akp'lilerle başbakanla gezilerle? akp ile iş çevirirken başbakanı yalarken siyasi değil, beşiktaş taraftarı halkı beşiktaş semtinde , onurunu korurken, sırf beşiktaş çarşı nın bu direnişi için fenerlisi gslılıs artık bizde beşiktaşlıyız derken , takımın işi yok bu siyasi he! neyse tamam siz haklısınız Bunları dedikten sonra murat aksunun yönetimde olduğu bir başkana oy verirsin işte. Madem bu kadar iktidar düşmanısın Murat Aksudan nefretler etmen lazım.. Senin fikrinde olmayan herkeze senin düşmanın gibi bakyıorsun. Adam Beşiktaşın çıkarlarını savunmak için eğer hacca gitmesi gerekiyorsa kendi inancını bile Beşiktaşın çıkarı için ayak altına alıyorsa evet Fikret Orman karaktersiz bir adam olur. Ama Başka adamlar gibi kendi çıkarları için Beşiktaşı İktidar partisinin ayakları altına atan şerefizler gibi olmasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hacca evet akplı mıllet vekilleriyle gitti , özel hayatı ıcın bırden gezmeye başladı başbakanla, nedense ben fıkret orman ı beşiktaş başkanı olmadan önce hiç duymadım böyle başbakanla gezerken filan.. neyse ya tartışmayalım haklısınız .. fikret orman hiç siyasi kimliği için kullanmıyor beşiktaş'ı pırlanta gibi adam ömür boyu kalsın beşiktaş'ın başında. yahu ben aksu yu ne zaman savundum :) bak aksuya oy verır felan demiş adam aksu yada adalı gelsin bunları yapsınlar onlarıda savunmam, ayrıca ben sımdıye kadar hep fıkret orman kazansın demiş biriyim eski postlarıma bakabılırsın nerden adalıcı yaptın benı anlamadım altınsay gelsin istedim ben ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi fikret orman baskan olmadan önce tabiki haber olmucak bundan dogal ne var.. kim haber yapsın tayyibin yanındakileri, ama eger gs-fb-bjk baskani giderse o zaman haber olur. önemli olan bunu özel hayati için yapması, beşiktaş'ı olaya dahil etmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Bütün 3 büyük klüpte iktidar partisinden yardım alıyor malesef, ve stadları kendinin değil bu durumda iktidar partisi ile ilişkilerini iyi tutması beşiktaşın çıkarı içindir. Zaten başkan olduğun zaman her kesime iyi gözükmek imkansız illa muhalefet olması gerekli ona birşey demiyorum. Ama gelipte AKP'ye yakın diye adamı sildim demek ne kadar doğru. Ünal Aysal bugun birebir aynı açıklamayı yaptı siyasi bir olayın içinde spor klübü olarak bulunmayız ve doğru değildir diye. Bu adam iktidarın kıçını yalıyarak inonünün yerini aldıysa eğer kendisi karaktersiz olsa bile bu beşiktaşın lehine bir olay. Taraftarın istediği olsun diye kendi itibarını yerle bir etmiş oluyor adam. Ha belki gururlu ve AKP'ye gider veren bi başkanımız olsaydı 1 sene sonra AKP hükümeti düştüğünde gururlu ama fizanda biyerlerde stadı olan bir takım olabilirdik. Çarşı zaten yıllardır her türlü olayda varlığını gösteren bir grup, böyle bir olay birde semtde geçince doğal olarak başrol, Micheal Jacskon cenazesinde bile çarşı pankartı vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 BabacumMostors said: sırf çarşının hatrına en kısa zamanda gidip bjk forması alacağım al bana ver pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar