Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

bak bakalım oncekı yazılarımda ne yazmısım kımın lıstesı gucluyse o kazansın demısım ayrıca umarım fıkret orman saglam lıste kurar o kazanırda dedım once bı ac oku daha once yazdıklarımı.

fikret orman'ı buyuk kurtarıcı ilah ilan edenlerden değilim sadece..

ayrıca akp'lılerle hacca gitmeler
tayyıp le gıdelecek yurt dısı gezısı , gercı ıptal ettı yemedı heralde

ustune tüm beşiktaş halkının canı yandığı bir olayda o semtin takımı olan beşiktaş'ı bu olay siyasi diyerek çekmesi filan rengi belli yani,

ayrıca olay siyasi filan değildir, toplumsal bir harekettir, bu işin içine dahil olmaya çalışan siyasilerin , partilerin olması olayı siyasi yapmaz, bu toplumsal bir harekettir haklı bir harekettir, üstünde beşiktaş formaları beşiktaş atkıları ile insanlar barikatlarda direniyorsa, sen beşiktaş kulübü bu işin dışında diyemezsin.

murak aksu yada adalıda aynı şeyi söylüyorsa onlarada aynı şeyi söylerim ayrıca,
Sosyal ağlarda paylaş

abi tabiki beşiktaş klübü bu işin dısında ya, o insanlar orda klübü desteklemiyor, semtini koruyorlar.

f.orman'ı savundugum için demiyorum bunu.

elma ile armutu karıştırmaya gerek yok sadece.

beşiktaş klübü hiç bir siyasi olayın içinde olmaz,olamaz, taraftarı naparsa yapsın, isterse carsı parti kurup iktidar olsun beşiktaş'ı baglamaz, tüm siyasal olayların dısındadır, tüzük bunu emreder..

olayi siyasal direnişe ceviren parti bayrakları degil, siyasal faşizme karsı olması direnişin, halk direnişi,toplumsal direniş,siyasal yanlıslara karsı,kötü yönetime karsı bir direniş, o yüzden siyasal kimliği var
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam destekliyip desteklemediğini belirtmemiş, bulunduğu mevkii çıkar amaçlı hiçbir şekilde kullanılamaz siyasi bir taraf belirtilmicek bir mevki, bunu anlaman lazım. Bu klübe gönül verenlerin hepsi aynı siyasi görüşü paylaşmıyor ama bu adam herkezi temsil ediyor.

Çıkıp fikrinide açıklamıyor bu AKP'ye yakın olması anlamına mı gelir.

Herif yatta hatunları kucaklarken fotolarıda var hacca giderkende

Şuanda senin yaptığın AKP hükümetinin yaptığı işte insanları belli bir kılıfa sokma.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

BabacumMostors said:

sırf çarşının hatrına en kısa zamanda gidip bjk forması alacağım

carsinin hatrina, klube niye para veriyon olm, git carsi biseyi al.

ya sen bir dur 2dk zaten ortalık karışık, stad falan yok bu sene :D

siyah-beyaz çarşı diye beşiktaş ürünleri var onlardan al sen

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=42449

gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman akp ile haccada gıtmeyecek besıktas baskanı
o zaman tayyıple yurtdısı gezılerıne katılmayacak beşiktaş başkanı

madem beşiktaş'ın siyasi işlerle işi yok, ne işi var akp'lilerle başbakanla gezilerle? akp ile iş çevirirken başbakanı yalarken siyasi değil, beşiktaş taraftarı halkı beşiktaş semtinde , onurunu korurken, sırf beşiktaş çarşı nın bu direnişi için fenerlisi gslılıs artık bizde beşiktaşlıyız derken , takımın işi yok bu siyasi he!

neyse tamam siz haklısınız
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

madem beşiktaş'ın siyasi işlerle işi yok, ne işi var akp'lilerle başbakanla gezilerle? akp ile iş çevirirken başbakanı yalarken siyasi değil, beşiktaş taraftarı halkı beşiktaş semtinde , onurunu korurken, sırf beşiktaş çarşı nın bu direnişi için fenerlisi gslılıs artık bizde beşiktaşlıyız derken , takımın işi yok bu siyasi he!

birincisi adam akp ile gitmedi hacca, kendi inancıdır kendisi gitti. akp ile gitti olayni ilk kez duydum.

2.si adamın kendi özel hayatı var,yönettiği bir şirketi var,insaat mühendisi ve insaat sirketi var diye biliyorum, bu işleri için, ister başbakan ile gider ister kılıçdaroglu ile gider bizi ilgilendirmez.

olaya Beşiktaş'ı karıştırmadıgı surece ister hacca gider,ister teknede kucagına hatun alır np
Sosyal ağlarda paylaş

iyi lan o zaman gider direk çarşı swetashirt fln alırım.. hoş giydiğimde oalcak diyalog;

-beşiktaşlımısın?
-yok gs'lıyım
-??
-abi ben çarşı sempatizanıyım

dün akşam üstümde "adana demir spor" forması vardı 5-6 ads taraftarı durdurdu "vay kardeş adananın neresinden?" diye sordular AHAHA "abi ben formasına hastayım" diyebildim :/ ama dayım yıllarca orada yaşadı adanaya da bir sempatim yok değil o yüzden

hattta ayarlayabilirlerse orjinal maç forması da gönderecekler, bakalım kısmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

Bunları dedikten sonra murat aksunun yönetimde olduğu bir başkana oy verirsin işte.

Madem bu kadar iktidar düşmanısın Murat Aksudan nefretler etmen lazım..

Senin fikrinde olmayan herkeze senin düşmanın gibi bakyıorsun.
Adam Beşiktaşın çıkarlarını savunmak için eğer hacca gitmesi gerekiyorsa kendi inancını bile Beşiktaşın çıkarı için ayak altına alıyorsa evet Fikret Orman karaktersiz bir adam olur.

Ama Başka adamlar gibi kendi çıkarları için Beşiktaşı İktidar partisinin ayakları altına atan şerefizler gibi olmasından iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

hacca evet akplı mıllet vekilleriyle gitti ,
özel hayatı ıcın bırden gezmeye başladı başbakanla, nedense ben fıkret orman ı beşiktaş başkanı olmadan önce hiç duymadım böyle başbakanla gezerken filan..

neyse ya tartışmayalım haklısınız .. fikret orman hiç siyasi kimliği için kullanmıyor beşiktaş'ı pırlanta gibi adam ömür boyu kalsın beşiktaş'ın başında.

yahu ben aksu yu ne zaman savundum :) bak aksuya oy verır felan demiş adam

aksu yada adalı gelsin bunları yapsınlar onlarıda savunmam, ayrıca ben sımdıye kadar hep fıkret orman kazansın demiş biriyim eski postlarıma bakabılırsın nerden adalıcı yaptın benı anlamadım

altınsay gelsin istedim ben ama olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün 3 büyük klüpte iktidar partisinden yardım alıyor malesef, ve stadları kendinin değil bu durumda iktidar partisi ile ilişkilerini iyi tutması beşiktaşın çıkarı içindir.

Zaten başkan olduğun zaman her kesime iyi gözükmek imkansız illa muhalefet olması gerekli ona birşey demiyorum.

Ama gelipte AKP'ye yakın diye adamı sildim demek ne kadar doğru.

Ünal Aysal bugun birebir aynı açıklamayı yaptı siyasi bir olayın içinde spor klübü olarak bulunmayız ve doğru değildir diye.

Bu adam iktidarın kıçını yalıyarak inonünün yerini aldıysa eğer kendisi karaktersiz olsa bile bu beşiktaşın lehine bir olay.

Taraftarın istediği olsun diye kendi itibarını yerle bir etmiş oluyor adam.

Ha belki gururlu ve AKP'ye gider veren bi başkanımız olsaydı 1 sene sonra AKP hükümeti düştüğünde gururlu ama fizanda biyerlerde stadı olan bir takım olabilirdik.

Çarşı zaten yıllardır her türlü olayda varlığını gösteren bir grup, böyle bir olay birde semtde geçince doğal olarak başrol, Micheal Jacskon cenazesinde bile çarşı pankartı vardı..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...