Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alper Potuk Fenerbahçe'de

Wyand

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Aziz bunu hep yapıyor Mehmet topuz transferinde hiç unutmam kayseri feneri 4-1 yanmişti ve sanırım 3 gol atmıştı topuz ve sene sonu fener almıştı topuzu. Kupa maçında ise eskişehiri yenemedi fener ve penaltılarda şansa geçtiler ve Alper fb ye. Gene aynı film. Bence azizi buda tetiklemiş olabilir.
hic unutmadigin seyi nasil saniyon?
fenn said:

fizban said:

yine salliyorsun fenn, 4 gol atan aghahowa'ydi.

3 gol atmış, Ben yanlış hatırlamışım. Fakat o maçtan sonra alınmıştı futbolcu ligin bitiminde
dogruyu soylemisiz, yanlis hatirladigini soylemis, hani hic unutmadigi seyi. sonra da o mactan sonra alinmis diyorsun, o mactan 10 ay sonra aliniyor futbolcu.

sonra da BESIKTAS SEBEBIYLE ALINDI :( BEN SANIRIM DEMISTIM ZATEN :(
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

sezon sonu bir gs galibiyeti, bir transfer çalımı ve tüm taraftar takımın arkasında =) ne kolay fenere başkan olmak

kazayla geçen sene alana kadar sallamadıkları ztk yı da alırlarsa fener sezonun en başarılı takımı olur. sezon bitti gs şampiyon fenerliler hala transferde ne taktık derdinde.
kimsenin aziz yildirimin arkasinda oldugu yok ki, ama adam gitmiyo. napalim, trabzonsporlu mu olalim sizin gibi takim kotu diye?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

hic unutmadigin seyi nasil saniyon?

Hiç unutmam dediğim 4-1 yani maçın sonucu
Emin olamadığım ise 3 gol birden atan topuz muydu değilmiydi. Sanırım dedim zaten 3 gol atma kelimesinden önce düzgün oku. Yanlış hatırlamışım diye de sonradan ilave ettim. :(
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar alakasiz sey ki ama soylediklerin.

her sene her takim 2'ser mac yapiyor en az. mehmet topuz'u cok iyi oynadi fener, o yuzden aldi diyorsun. halbuki oyle bir durum yok. sonra da diyorsun ki benzer bir sekilde eskisehir kupa maclarinda alper de cok guzel oynadi, ondan aldi fener. halbuki alper degil o maclarda cok iyi oynayan veysel'di.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

sonra da BESIKTAS SEBEBIYLE ALINDI :( BEN SANIRIM DEMISTIM ZATEN :(

Adam o zaman türk ve parlayan yıldızlardan birisi ve 4-1 kayseri maçında da iyice gösterdi kendini. Beşiktaş ta araya girince lig bitiminde alındı.
http://www.ntvmsnbc.com/id/24973556/

Beşiktaşa gitmesin diye alındı. Oku linki adam "FENERBAHÇE FORMASI GİYMEK İSTEMİYORUM"
diyor.

Böyle adamı dünyanın en zengin kulübü de olsan alırmısın. Ben almam ama fener alır.
Sosyal ağlarda paylaş

hala alakasiz seyler soylemekte israr ediyorsun. neyse, kendi haline birakayim ben seni.

futbolcular oyle seyler derler, parayi gorunce donerler. balic kefen giyerim galatasaray formasi giymem demisti. noldu, galatasaray parasini verip kefenden beter formayi giydirdi balic'e. galatasaray kuculdu mu ? hayir.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

o kadar alakasiz sey ki ama soylediklerin.

her sene her takim 2'ser mac yapiyor en az. mehmet topuz'u cok iyi oynadi fener, o yuzden aldi diyorsun. halbuki oyle bir durum yok. sonra da diyorsun ki benzer bir sekilde eskisehir kupa maclarinda alper de cok guzel oynadi, ondan aldi fener. halbuki alper degil o maclarda cok iyi oynayan veysel'di.

Alper veya topuz transferlerinden önce piyasası olan, gözlerin sürekli üstlerind eoldukları futbolcular.

Fener ise birine bjk forması giydirildiği halde ve fener forması giymek istemiyorum demesine rağmen. Alperi de ilgilenmiyoruz demesine rağmen transfer eden veya edecek takım
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Rewendor said:

Kayseri'yle İstanbulspor'u karıştırmış heralde.

Enke'li FB'ye açılış maçında 3 tane sallayan İstanbulspor'da 3 golün asistini de Selçuk Şahin yapmış, ardından da Fener Selçuk'u kapmıştı. Goller de Balili ve Mehmet Yozgatlı'dandı sanırım, emin değilim.
bu da olmadi, fenerbahce selcuk'u 2002-2003 sonunda aldi, enke ise 2003-2004 basinda geldi sanirim. ya da 2004-2005 basi.

03-04'teymiş 3-0lık maç. kalede enke doğru, ama selçuk fb formasıyla çıkmış maça.

Gerçi hala iddiam sürebilir, sonuçta söz konusu adam Selçuk. FB formasıyla yer alması İstanbulspor'a 3 asist yapmayacağı anlamına gelmiyor, bakmak lazım :P
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

hala alakasiz seyler soylemekte israr ediyorsun. neyse, kendi haline birakayim ben seni.

futbolcular oyle seyler derler, parayi gorunce donerler. balic kefen giyerim galatasaray formasi giymem demisti. noldu, galatasaray parasini verip kefenden beter formayi giydirdi balic'e. galatasaray kuculdu mu ? hayir.

Sana göre alakasız olabilir ama YALAN nerde?
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Aziz bunu hep yapıyor Mehmet topuz transferinde hiç unutmam kayseri feneri 4-1 yanmişti ve sanırım 3 gol atmıştı topuz ve sene sonu fener almıştı topuzu. Kupa maçında ise eskişehiri yenemedi fener ve penaltılarda şansa geçtiler ve Alper fb ye. Gene aynı film. Bence azizi buda tetiklemiş olabilir.

Emin olduklarım koyu
Emin olamadıklarımın altı çizili
Sosyal ağlarda paylaş

yalan onceki mesajlarinda, onu zaten yazdim. hala anlamadiysan yapacak birsey yok.

ayrica 'ben almam, fener alir, cunku gs en gusel' diyosun da, balic 'kefen giyerim' demisti. e noldu simdi ? hih noldu simdi ?

off lan ben de iyice aptalim, fenn le ugrasiyorum ya ahahahah. hadi neyse en buyuk gs bb.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

yalan onceki mesajlarinda, onu zaten yazdim. hala anlamadiysan yapacak birsey yok.

Yalan mesajımı koy şuraya ben yalancı değilim.

Baliç konusunda Baliç ve onu transfer eden yönetimin sorunu

Ben sana şu an ki başkanınızdan söz ediyorum. Topuzu transfer eden başkan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...