Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alper Potuk Fenerbahçe'de

Wyand

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

BiTcH_oFBaT said:

Biri bana şunu açıklasın: ALPER POTUK 6 MİLYON 250 BİN EURO + 2 OYUNCU EDER Mİ?

Anadolu'da oynayan hangi oyuncu eder? Allaşkına bu paralar ne?

valla eğer transfer olursa orhan gitmiş olacak. o yüzden edebilir. selçuğu da verseydik keşke.

Serefsiz tupcu yabanci sinirini azaltirsa eder ve transfer olsuktan sonra 0 gelistirir kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz bunu hep yapıyor Mehmet topuz transferinde hiç unutmam kayseri feneri 4-1 yanmişti ve iyi oynamıştı topuz ve sene sonu fener almıştı topuzu. Kupa maçında ise eskişehiri yenemedi fener ve penaltılarda şansa geçtiler ve Alper fb ye. Gene aynı film. Bence azizi buda tetiklemiş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Aziz bunu hep yapıyor Mehmet topuz transferinde hiç unutmam kayseri feneri 4-1 yanmişti ve sanırım 3 gol atmıştı topuz ve sene sonu fener almıştı topuzu. Kupa maçında ise eskişehiri yenemedi fener ve penaltılarda şansa geçtiler ve Alper fb ye. Gene aynı film. Bence azizi buda tetiklemiş olabilir.

Okudugum en iyi sey
Sosyal ağlarda paylaş

Yanliz soyle bir gercek var, gsnin bu transfere ihtiyaci yoktu, yani selcuk varken alperi almak lukse girerdi, bizimse ihtiyacimiz vardi, emrenin sakatlik problemi, yani net bu transferden sonra belli emre yada alper surekli ilk 11 oynayacak gerisi topal/meireles/cristian/salih arasinda olacak kaldiki bana kalirsa meireleside ruslara cristiani italyanlara selcuk sahinida anltayaya satalim ama nerde :) bu arada fener formasiyla a.kocaminin yaninda gormeden inanmam su transfere bizim turklerden her sey beklenir, yalan ruzgari gibi hayatimiz var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

BiTcH_oFBaT said:

Ersan var son dönemde işte ille de Beşiktaş'a gidicem dedi ve gitti. Alper'e de fikrini sormak lazım acaba ne düşünüyor?

Sordular dün.

"Bu işten ekmek yiyoruz, şu anda açıklama yapmam doğru olmaz. Futbolu bıraktıktan sonra yaparım bu konularda açıklamalarımı" dedi.

çok politik olmuş. Demek ki fikrinin bir önemi yok. Ne derlerse onu yapacaklar heh
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

fizban said:

yine salliyorsun fenn, 4 gol atan aghahowa'ydi.

3 gol atmış, Ben yanlış hatırlamışım. Fakat o maçtan sonra alınmıştı futbolcu ligin bitiminde
o mac ekim'de falandi, cok net hatirliyorum. ara transferde alinirdi o macla alakasi olsaydi. bir salladin, iki salladin, yeter be birader.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Kayseri'yle İstanbulspor'u karıştırmış heralde.

Enke'li FB'ye açılış maçında 3 tane sallayan İstanbulspor'da 3 golün asistini de Selçuk Şahin yapmış, ardından da Fener Selçuk'u kapmıştı. Goller de Balili ve Mehmet Yozgatlı'dandı sanırım, emin değilim.
bu da olmadi, fenerbahce selcuk'u 2002-2003 sonunda aldi, enke ise 2003-2004 basinda geldi sanirim. ya da 2004-2005 basi.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fenn said:

fizban said:

yine salliyorsun fenn, 4 gol atan aghahowa'ydi.

3 gol atmış, Ben yanlış hatırlamışım. Fakat o maçtan sonra alınmıştı futbolcu ligin bitiminde
o mac ekim'de falandi, cok net hatirliyorum. ara transferde alinirdi o macla alakasi olsaydi. bir salladin, iki salladin, yeter be birader.

beşiktaştan hırslanmayı işin içine koy
Sosyal ağlarda paylaş

sezon sonu bir gs galibiyeti, bir transfer çalımı ve tüm taraftar takımın arkasında =) ne kolay fenere başkan olmak

kazayla geçen sene alana kadar sallamadıkları ztk yı da alırlarsa fener sezonun en başarılı takımı olur. sezon bitti gs şampiyon fenerliler hala transferde ne taktık derdinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...