karpuz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Puahahah güldüm baya... lol[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Valla üzüldüm abi harbi çok deli edici bir olay ya.Debug diye bir olay yok ya ühühühü[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildizilg Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 sölendiine göre BİL GEYTS demiş ki "kişisel kullanım için 640MB yeterli olacaktır..." ahanda sana saçmalık 2 : silison vadisinde denmiş ki "bu bilgisayar(resimseki) en fazla 500kg a kadar hafifletilir... Teknoloji hızlı abi... :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 niye gülüyonuz benim bilgisayarım resimdeki gibi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bill gates 640 mb falan demedi 64 kb dedi hatta daha az hehe[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben de birşeyler diyeyim: "2024 yılında çıkacak olan 12htz gücündeki zibitron işlemciler hakakey dili ile çok fonksiyonel olacaklardır" (2024'te bir bakacaz 12 htz değil de 1500 htz işlemciler var. (htz ne demekse) ve hakakey dili de kullanılmıyor..)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 teknolojiye yetişememişim, benim bilgisayarımın ekranı 17", hiç de ordaki gibi büyük değil, masanın üzerine sığıyor :( oysa gelişmiş ülkelerde bilgisayarlar ne güzeldir şimdi, tüm odayı kaplıyor hemde kendinizi gemi kaptanı gibi hissetmenizi sağlıyor.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ama adam demiş her bütçe kaldırmaz diye.. bizimkiler kaldırmıyor öyle şeyleri. yok direksiyonu olsun, klavyeye bağlı printerı olsun, kocaman ekranı olsun.. bize gelmez öyle.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Hehehe her admine lazım öyle bir oda. Kendini hakkaten gemi kaptanı gibi hissedersin. ** PCI slotu kaldımı boş bi kart takmam lazım. -- 3. çekmecede olacaktı, kalmadı ise alttaki dolaba takıver. Hemen direksiyonun yanındaki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Ona bakarsanız ilginç bir anektot söyliyim. IBM'in kurucusu adını unuttum :) 2000 yılında dünyada 6 bilgisayar olucağını söylemiştir. Şuan baktığımızda sayısını tahmin etmek bile zor.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bir de home computer demiş o ayrı bir konu...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum tek rakibim THY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 evet işte ev bilgisayar demiş yani ev gibi bilgisayar manasında i = ben, love = seni, you = seviyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Esasında dedikleri ileride ev bilgisayarı böyle birşey olacak. Ordaki prototip yanılmıyorsam. O şirket ileri teknoloji tahminlerinde önde gelen bir firmaymış galiba. Bu seferkin de tutturamamışlar. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar