Voys Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 buluşma mıydı derdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ya arkadaş, her tip var burada da he. lan neden derdim buluşma olsun? allah allaaaah... bir gün olur da adam gibi adamlar buluşalım abi,buluşuyoruz abi derlerse giderim belki. budur yani. dert mert ne yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük ve Türkiye'nin ise 6. en büyük ili olan Gaziantep seçeneklerde olmadığı için oy kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 İstanbul ve yurtdışı harici üye kabülünü anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Jim_E_Rustler said: İstanbul ve yurtdışı harici üye kabülünü anlamıyorum. +1 Adamlar iş, ev, trafik, trafik, trafik, sıra, stres, stres vs vs vs erken tek sosyalleştiği , kafa dağıttıkları yer burası iken bursalılar çıkmış forumu meşgul ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mersinde benden başka kim var hala merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bursa şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bayburt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tel aviv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 alperozg said: Bursa şart. nerde olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Wan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 izmir niye yok ankette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 manisa niye yok oğlum. ayıptır len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Llama said: izmir niye yok anketteyav yazdım yukarıya,idare edi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cetosum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 KuddusiMavra said: Llama said: izmir niye yok anketteyav yazdım yukarıya,idare edi işte eee cetosumun iktidar sorunu var, bamyada hareket yok, hanım evde dırdır ediyor., muhtemelen arkadaşı da yok kafa siktiği için napsın adamcağız forumdan arkadaş bulup kalkmayan kuşunun ego eksiğini siyasi fikirlerini empoze ederek gidermeye çalışıyor, kızmayın cetosuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 33vatan34mekan diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar