Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sanırım bilgisayarıma virüs bulaştı. C:UsersNOYZ-TECHAppDataRoamingMicrosoftWindowsStart MenuProgramsStartup içerisinde jpgox.exe diye bir dosya. 4 ya da 5 tane açık şekilde duruyor. az önce laptop'umu açıp temizledim tozları tüyleri falan sonra laptopum kapanma yaşamaya başladı ama kullanırken değil odadan çıktığımda kapalı buluyorum . şimdi başında bekliyorum acaba mavi ekran falan mı veriyor diye. neyse en pratikinden nasıl silsem bunu uzun süredir böyle bir problem yaşamamıştım son bir kaç yıldır tavsiye veren olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben yolladım noyancım. seni izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 teamviewer atardık yaw ayıp etmişssin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 snowballing yapak mı keme yaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Seni izlemek icin komputerine sizmirlar, izini kaybettirmek icin seri yumruk darbeleriyle laptopu kullanilmaz hale getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Google da olurdu genelde böyle exe lerin virüs olup olmadıgı. Buna baktım gözükmüyor. Jpg.exe virüsü varmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 olamaz deep web'den fbi peşime düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 moriarty said: snowballing yapak mı keme yaklaş snowballing sıktı gokkun yapalım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ahmedinejad said: Google da olurdu genelde böyle exe lerin virüs olup olmadıgı. Buna baktım gözükmüyor. Jpg.exe virüsü varmış ama. bi site vardı böyle bütün exe dosyalarının hangi programdan olduğunu gösteren onu hatırlıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Noyzura said: moriarty said: snowballing yapak mı keme yaklaş snowballing sıktı gokkun yapalım yaw ben içmem yalnız ben sıkiyim sen iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 beni mi sağıcaksın ya sapıklaşma lütfen ya asdfg lütfen virüs mü nedir problemime çözüm arıyorum işimi zorlaştırma ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Google bulamadi. Bir antivirus taramasi yap Bitdefender ile filan, olmazsa format. Google bulamayinca genelde format oluyor zaten cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 paranormal aktiviti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 diye aratınca tek çıkan site paticik, fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 format atıcam zaten ama harici hdd'ye geçerse diye çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://inciswf.com/1290186458.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Arap tanrıları affeder COMBOFIX affetmez. güvenli modda koydum çocuğu tertemiz .. comfofix siler ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Other Deletions ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) . . c:programdataDYA_PTSNBDVFEWKQUVKHB c:programdataDYA_PTSNBDVFEWKQUVKHB1.0.0Dataapp.dat c:programdataDYA_PTSNBDVFEWKQUVKHB1.0.0Dataupdates.dat c:programdataDYA_TRJKGCOGIRCJFDHAR c:programdataDYA_TRJKGCOGIRCJFDHAR1.0.0Dataapp.dat c:programdataDYA_TRJKGCOGIRCJFDHAR1.0.0Dataupdates.dat c:usersNOYZ-TECHAppDataLocalassemblytmp c:usersNOYZ-TECHAppDataRoaming1323 c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingdclogs c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingdclogs2013-05-11-7.dc c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingdclogs2013-05-12-1.dc c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingDYA_PTSNBDVFEWKQUVKHB c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingDYA_PTSNBDVFEWKQUVKHB1.0.0Datadya.dat c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingDYA_TRJKGCOGIRCJFDHAR c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingDYA_TRJKGCOGIRCJFDHAR1.0.0Datadya.dat c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingIntel_Driver.exe c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingMicrosoft~DFKb05ab.tmp c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingMicrosoft1eaadjc.dll c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingMicrosoftbass.dll c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingMicrosoftengine_vx.dll c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingMicrosoftkfgresk.dll c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingMicrosoftmjcriu.dll c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingMicrosoftpeaadje.dll c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingMicrosoftqwadjb.dll c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingMicrosoftrsaadjd.dll c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingMicrosoftWindowsStart MenuProgramsStartupJpgox.exe c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingreal_silent.exe c:usersNOYZ-TECHAppDataRoamingupdate.exe c:windowsSysWow64frapsvid.dll c:windowsSysWow64MSDCSC c:windowsSysWow64MSDCSCmsdcsc.exe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 combofixin gözünden kaçanlar oluyo, yeni geldi başıma.net güvenme!temiz bi format en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Combofix gidip Steam.exe yi silmişti bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 neyi gözünden kaçırmış kombofiks. ne var ne yoksa silmiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bitcoin zımbırtısını yediğimde önce combofixle taradım aleti.Bir sürü ıvırı zıvırı görüp sildi.İyi güzel sistem temizlendi derken tekrar combofixden önceki haline döndü kısa bir süre içinde.Önce bullguard'la sonra webroot'la sistemi sırayla taradım.(bullguard'ı uninstall edip) bullguard tekrar bi ton bitcoin zımbırtısı buldu.O herşeyi temizlemiş gibi görünüyordu, webroot hiçbir şey bulamadı.Bu sırada da internet bağlantımda bi yavaşlık olduğunu farkettim.Bir şey sürekli bi haltlar çeviriyodu.Oyunlarda pingler alakasız arttı, saçma sapan dcler başladı.O günü böyle idare edip ertesi gün aynı problemler tekrar edince bastım formatı.Temiz kurulum, temiz başlangıç.Hız problemi ortadan kalktı.(O da bi malware virüs mirüs bi halttı kesin, bizim bekçilerin bulamadıği.) Bu süreç içinde sisteme hiç bir USB girip çıkmadı. Combofix bazen ölüyü diriltir, bizzat şahit oldum.Lakin bu diriliş sen bi yedek al bunlar son nefesim ayarında olabiliyor bazen.İyi tahlil etmek lazım.Sonra sirke dönüyo ortalık. Myshkin said: http://inciswf.com/1290186458.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bi yedek alıp komple formatı koyucam ya. 2 yıldır format koymadım böyle gözümde büyüyor. dvd'ye windows mu bassam . usb gösterebilir miyim yoksa d: kısmını formatlayıp oraya mı windows koyup kursam kafam karışık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 iyide sen kendin basarsan ve virüs varsa risk yine? temiz windofs bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar