Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı (2013 Thread)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Iki takimi ayni anda yonetmesi etik degil. Hele ki ft gibi hirsli bir adamin once gs nin cikarini dusunecegini herkes biliyor.

O yuzden yilmaz vural forever.
Mesaj tarihi:
GSnin çıkarını düşünerek ne yapabilir milli takımda, GSden çok oyuncu çağırır max ee başka?
Dünya çapında bir hoca FT ve milli takımda uzun yıllar çalışmış, yanlış yapmaz hiç kimseye boş korkular bunlar, keşke kabul etse görevi.
Mesaj tarihi:
demirören terime 4 yıl önermiş.bunun 1 yıl galatasaray la.

fatih terim bunu kabul ederse gözümden feci düşer.zaten kendisini pek sevmem ama gs nin tff ile arası bu kadar açıkken,gs ile uzun vadede planları olduğunu her fırsatta söylerken gidipte milli takımla anlaşırsa lanet olsun ona
Mesaj tarihi:
Ya olay iki yerde çalışması değil sadece. Hani Terim bunu yapabilecek kapasitede. Ancak sene sonunda direk GS'den ayırmaya kasacaklar.

Basın sürekli üzerine gidecek. Galatasaray'ın en ufak başarısızlığında haklı olarak taraftar ve yönetim arıza çıkarıcak.

Hiç masum bir hamle değil bu. Başbakan filan da otursun işiyle uğraşsın anasını satıyım ya. Silktiler futbolu da zaten iyice suluyolar.
Mesaj tarihi:
yahu boşta onca td varken diyorsunuz,hangisi ft kadar iyi ?

eldeki en iyi seçenek bu,kabul etmezse diğerlerine teklif götürülür amma tutuşmuşsunuz

edit : şu topicte yazılanları gördükten sonra sizin yanınızda fb'liler tatlı su komplocusu kalır
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Ya sen görevinin başındaki adama niye teklif götürürsün ki?
Tatlı su komplocusuyum abi ben, eğer bu durum normalsa. Hatırlamıyorum buna benzer bir şey çünkü.

Dünyada pek çok örneği var, TRde de ilk değil. Daha önce Denizli de milli takımı yönetmiş kulüp takımıyla beraber kısa bi süre, bencillik yapmayın paylaşımcı olun sdf
Mesaj tarihi:
Resmen FB yi kurtarmak için federasyon başkanı olmuş bir kişinin Fatih Terim'i GS den koparmaya çalışmasını düşünmek pek komploculuk olmuyor maalesef. Bir sürü boşta adam varken FT adı geçmesi insanı düşündürüyor. Rıdvan bile GS yi bırakmadan olmaz diyor. İşin nereye vardığı çok açık.

Bu arada sürekli FT nin magandalığından dem vuran fenerli arkadaşlar( fizban hariç İsviçre maçını örnek vermiş ) bir anda FT den daha iyi alternatif yok diye ortada dolanmları ironik olmuş.
Mesaj tarihi:
Berbaer yönetmenin örneği var abi orada sorun yok. Ama üç büyüklerden birinin teknik direktörüyken ki pis bir rekabet ortamı varken teklif götürüldüğünü ben hatırlamıyorum. Ve anlaşma eminim ki en geç sene sonuna kadar iki takımdır, daha sonrasında tek milli takımı yönetmesidir. Görelim bakalım.

Başbakanı reddetmek kolay bir şey olmasa da umarım Terim kibarca teklifi reddeder. Milli takım yüzünden Galatasaray'ı bırakırsa taraftar unutmaz bunu. Hele ki Demirören federasyonu baştayken.
Mesaj tarihi:
amma komplo yapılmış haha. o zaman geliştireyim, abartayım ben de biraz.

şimdi Terim milli takımın başına geçince, hazırlık maçları koyup boş boş, bütün FBli/BJKli oyuncuları doldurup, üstüne deli gibi yüklenip yorabilir. Ligde acayip avantaj sağlar GS'ye.

KOMPLOYA KOMPLO
Mesaj tarihi:
benim kişsel görüşüm iyi bir td olduğu,aynı zamanda maganda zaten görülüyor maçlarda yaptığı hareketler,ettiği küfürler vs.

bunlar,bence iyi bir td olmasına engel değil.ironi nerede anlayamadım.
  • Yeni Oluştur...