Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 fenn said: Beyler bi 2. olalım playoff??? sonraki mesele Tehlikenin farkında mısınız Hollanda ilk beraberliği Estonya ile aldı yani gevşemeye başlamışlar gibi kokular geliyor burnuma Kendi evlerinde sanmıyorum yenileceklerini. Ligler de 1 ay ilerleyecek falan, performans artışı da olur.
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 fenn said: Acaba Hollanda Macarları yener mi bu gevşemiş haliyle. Estonya ile berabere kaldı, Andorra ya 2 gol attı sadece millet 4-5 gol atarken sanmam biz de 2 tane attık andora ya.macar lar sıksa bile en fazla berabere kalır o da yeter bize.bizim için tehlike romanya, onların 2 maçı cepte keklik ama biz son maç hollanda ile oynayacaz ve kazanmak zorundayız.hollanda gibi büyük ülke takımları isimlerini öyle heba etmez,adamlar tarihlerine ' macarlara sahalarında yenildi muhaha' yazdırmaz abi.ki ben pek hatırlamıyorum almanya hollanda ingiltere fransa gibi takımlar kimselere yatmaz yada gevşek oynamaz. bak bizim tarihimizde san marino beraberliği rezaelti var.hollanda çakar problem yok ta biz onlara burada nasıl çakıcaz?hakan şükür de yok ki bi kafa golü ile kazanalım.rüştü devleşsin falan. bu arada volkanı rüştü yetiştirdiği nereden belli olur olmaz toplara sazanlıyor arkadaş. bu kadar basit konuya çok uzun yazdım sadaf
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 BulletRide said: Claiborne said: koltuk değnekleriyle stadı terketmiş diyorlar Yok öyle birşey bugün Florya'da bakılacak bileğine, tedbir amaçlı oynamaz Antalya maçında çünkü 2 gün var önümüzde sadece. Haftaiçi Real düşünülüp dinlendirilir, ciddi değil durumu ilk gelen haber ntv spor altyazı geçti orada gördüm
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 said: İşte Fatih Terim farkı, Fatih Terim efekti bu... Belki de Terim'i diğerlerinden farklı kılan... Çok değil maça kadar yüksek ateşle ve griple boğuşan Arda ve Gökhan'ın, karşılaşmanın son anında bile koşmasını sağlayan bir etki. Onlara "Ben hala mücadele etmeliyim" duygusunu aşılayan bir etki. Deparlardan sonra yere yığılacaklarını bilmelerine ve hissetmelerine rağmen, iki yıldızı son ana kadar mücadele ettiren bir etki. Şu yorum hoşuma gitti
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Claiborne said: BulletRide said: Claiborne said: koltuk değnekleriyle stadı terketmiş diyorlar Yok öyle birşey bugün Florya'da bakılacak bileğine, tedbir amaçlı oynamaz Antalya maçında çünkü 2 gün var önümüzde sadece. Haftaiçi Real düşünülüp dinlendirilir, ciddi değil durumu ilk gelen haber ntv spor altyazı geçti orada gördüm http://www.gsgazete.com/futbol/koltuk-degnegiyle-stattan-ayrildi-h2202.html
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 fenn said: said: Deparlardan sonra yere yığılacaklarını bilmelerine ve hissetmelerine rağmen, iki yıldızı son ana kadar mücadele ettiren bir etki. Şu yorum hoşuma gitti Aslında şu çok doğru birşey değil ama senelerdir sistem ve organizasyon adına sıfır olduğumuz için başarı bu parametreye bağlı malesef
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Burak gene rekor kırmış: said: Romanya'daki kritik maçta 22. dakikada attığı golle Türkiye'yi 1-0 öne geçiren Burak Yılmaz, A Milli formayla 29. maçında 11. golünü kaydetti. Milli futbolcu, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki gol sayısını da 4'e yükseltti ve Umut Bulut'u yakaladı. Burak Yılmaz ayrıca, A Milli Takım'da üst üste 4 resmi karşılaşmada gol atan ilk oyuncu olarak tarihe geçti.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 BulletRide said: fenn said: said: Deparlardan sonra yere yığılacaklarını bilmelerine ve hissetmelerine rağmen, iki yıldızı son ana kadar mücadele ettiren bir etki. Şu yorum hoşuma gitti Aslında şu çok doğru birşey değil ama senelerdir sistem ve organizasyon adına sıfır olduğumuz için başarı bu parametreye bağlı malesef malesefff
Livered Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Hollanda macarlarla en kötü berabere kalır. Biz ise büyük ihtimalle her ikisinide yenecez ve playoffa kalıcaz ve şu an gruplardaki genel durum ne 2. ciler arasında kimler var bilen var mı ?
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Sneijder ve Kuyt'a teşvik verelim
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bi 2. olalım playoff sonraki mesele demiştim Gene de yazayım muhtemel 2. ler Hırvatistan Bulgaristan-Danimarka İsveç-Avusturya E grubu karışık: İzlanda-Slovenya-Norveç Portekiz-rusya Yunanistan-bosnahersek h de karışık Ukrayna-karadağ-polonya ispanya-fransa gelebilir. Sonuçlar %100 değil tabi ki
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Çıktık da playoff da kim gelsine bakıyoruz artık =P
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 En başından beri diyorum. 2. olalım playoff sonraki mesele. Kız gibi duygusal hareket ediyoruz ya. Ya tavanda ya tabanda. Daha 2 hafta önce türkiye asla çıkamaz diyenler doluydu
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 fenn said: Bi 2. olalım playoff sonraki mesele demiştim Gene de yazayım muhtemel 2. ler Hırvatistan Bulgaristan-Danimarka İsveç-Avusturya E grubu karışık: İzlanda-Slovenya-Norveç Portekiz-rusya Yunanistan-bosnahersek h de karışık Ukrayna-karadağ-polonya ispanya-fransa gelebilir. Sonuçlar %100 değil tabi ki http://www2.sporx.com/futbol/millitakim/
Livered Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 fenn said: Bi 2. olalım playoff sonraki mesele demiştim Gene de yazayım muhtemel 2. ler Hırvatistan Bulgaristan-Danimarka İsveç-Avusturya E grubu karışık: İzlanda-Slovenya-Norveç Portekiz-rusya Yunanistan-bosnahersek h de karışık Ukrayna-karadağ-polonya ispanya-fransa gelebilir. Sonuçlar %100 değil tabi ki Portekiz - ukrayna - ispanya veya fransa hariç geleni öperiz.
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hele bi 2. olalımda kolay o işler
loop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ispanya - Portekiz haric hepsini operiz. Gurcistan-Fransa macini izledim gecen , fransa yenilmeyecek takim degil.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 onlar da bizim maçları izlerken benzer yorumlar yapıyorlardır sdfsd
Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Burda 2. çoktan olmuş zaten türkiye. Buraya yazıyorum, 1 ay sonra alıntılarsınız. Hollanda macarları yener, son maç öncesi 2.liğe fırlar türkiye. Futbolcular direk kahraman ilan edilir hypeın cılkı çıkar, miley cyrus BENİM TWERKÜM BU KADAR HYPE YAPMADI ABV der depresyona girer o derece. Son maç hollanda temiz 2 tane itekler.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Benimde korkum orası. Fakat şöyle bi durumda var macarlar Hollanda da biz türkiye de maç yapacağız Hollanda ile. Son Türkiye-Hollanda maçı beraberlik kokuyor. Hollanda da evlerinde macarları yener muhtemelen 1-0 2-0 falan. Umarım böyle olur. Gerçi Romanya yı hesap etmeden yazdık.
demode Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fotomaç Burakula diye manşet atmış ahahahahh
Öne çıkan mesajlar