Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Okudum yaziyi, of aziz rezil ettin dedim. Sonra maa nin istifa tarihinin 31 ocak, ebru koksalin yaziyi gonderme tarihinin 16 subat oldugunu ogrendim. Ne guzel yalan soyluyor gs yonetimi.

Aziz sike yapmis da, gs yonetiminin ceza almamiz icin ugrasmis olmasini yalanlamasi enteresan.
Mesaj tarihi:
fizban said:

Okudum yaziyi, of aziz rezil ettin dedim. Sonra maa nin istifa tarihinin 31 ocak, ebru koksalin yaziyi gonderme tarihinin 16 subat oldugunu ogrendim. Ne guzel yalan soyluyor gs yonetimi.

Aziz sike yapmis da, gs yonetiminin ceza almamiz icin ugrasmis olmasini yalanlamasi enteresan.

maa yönetimi istifa ettiği gibi dükkanı kapatıp çıkıyor mu yoksa yeni yönetim gelene kadar devam mı ediyor ?
çünkü tüpçü 27 şubatta göreve geldi
tff
Mesaj tarihi:
fizban said:

fener şike yapınca gese nin feneri koruması mı gerekiyordu
Mesaj tarihi:
fenerin ve fenerlilerin yaptigi her turlu yuzsuzluk. cezanizi kabul etmeyip 2 yildir tryi sunla mesgul edip, futbol falan birakmayi sonra magduru oynamak cok komik.

kabul edip dusucektin o zaman uefadan da ceza gelmezdi bu sene avrupaya da giderdin. suclancak varsa yönetiminizn ta kendisi baska yerde aramayin
Mesaj tarihi:
Fb nin sucsuz oldugunu soylemiyorum.
Diger takimlar da suclu diyorum (ts ve eskisehir, sivas)
Polis fezlekesini gsli yonetici, maa istifa ettikten sonra gonderiyor. Tff baskaninin haberi vardi diyor. Tff baskani yalanliyor. Ts ile ilgili kisim gonderilmiyor.
Gs yonetimi biz fenerin ceza almasini istemeyiz diyor.

Fenerbahce suclu tamamda, sizin yoneticiler de yalancinin onde gideni.
Mesaj tarihi:
iyide gs yöneticileri yalancı olunca fener suçsuz mu oluyor.yalancıysa yalancı ne fark eder ki.

aziz gene aziz liğini yapıyor işte.gündem değiştirme çabası,fenerlilerde yazık yiyor bunu
Mesaj tarihi:
evet abi hatta bizim yöneticiler hep yere falan da tükürüyodur.
pis ve yalancı insanlar var bizim yönetimde.
sizdeki gibi elit yönetici yok malesef. hep sıkıntılar bundan kaynaklanıyor zaten. çekemiyoruz sizi ufacık şike olayını büyüttük de büyüttük :)
Mesaj tarihi:
Harbi şu Aziz baydı artık ya. Fener'in cezası mezası valla umurumda değil, şu Aziz gitsin kaldığımız yerden devam edelim. Adam çöktü parazit gibi resmen ne yapsan gitmiyor, nerede arkadaş Fener'in akil adamları. Yok mu şu klubün bir otokontrol sistemi.
Taa bu şike zamanının en başında demiştim de millet kızmıştı. O günden bitecekti bu iş.
Mesaj tarihi:
O fezleke olayını zaten UEFA gönderin demiş ki yazının başında "upon your request" diye yazıyor.

Yani Galatasaraylı olmasa o pozisyondaki kişi hasır altı mı etmeli yani belgeleri şunları bunları anlamadım ne demek istediğinizi.

UEFA diğer takımlarla (Sivas, Eskişehir vb.) ile sanırım Avrupa'ya katılmıyorlar zaten diyerek ilgilenmiyor. Ama yerel cezalar verilirken bu takımların da tabi ki ceza alması lazım.

Direk FB yönetimi kaos yaratmak istiyor. Ortalığı bulandıracak sonra da devletin üst kademesinden "eee silkerim sizin yapacağınız işi hiç bir takımı almayın kardeşim biz kendi anamızın liginde oynarız" demesini bekliyor.
Mesaj tarihi:
Melo Cuma 16.30'da İstanbul'da kesine yakın bir bilgi de insan hala resmi açıklama gelmedikçe kıllanıyor, gerçi twitter'dan çakmış paşam bilgiyi:

"I'm preparing my luggage for a one way journey.It's going to be a big baggage as this time I'll spend in my destination a long time."
Mesaj tarihi:
Ben öyle düşünmüyorum. Melo bir kere takıma, ülkeye, kulübe uyum sağlamış bir adam. Hele ki Melo'nun maliyetine imkanı yok daha iyisini bulamazdık. Ha risk alır Wellington'u filan getirirsin ama ne vereceğini bilemezsin. Hazır doku uyumu yakaladığın bir adam varken oraya gidip Obi Mikel'i getirsen, Xabi Alonso'yu getirsen bile uyum sorunu yaşaması gibi bir ihtimal her zaman var.
Mesaj tarihi:
Melo'dan daha iyi alabileceğimiz sadece 2 adam var piyasada. Alabileceğimiz dediğim bonservis ve yıllık ücret muhabbeti. Bunlar Obi Mikel ve Pep'in bugün itibariyle takımda istemediği Bayern'in satışa çıkardığı Luiz Gustavo. Özellikle Gustavo çok iyi olurdu fakat yine de 15'ten aşağı vermezler. Mikel'in de bonservisini karşılasak bile yıllık ücreti çok fazla. Melo iyidir.

Bir de bence bu sene en önemli iki oyuncumuz olacak isimler Sneijder ve Selçuk'un rahatlaması çok önemli orta sahada. Geçen sezon Melo cezalı ve sakatken Selçuk'un defansımızın arasına girip çıkardığı sayısız pozisyon vardı, e haliyle hücum katkısı 50 metrelik uzun toplar şeklinde kısıtlanıyordu bu kadar geriden oyun kurunca. Melo gerektiğinde 3. stoper olup, stoperlerimizin ileri çıkan beklerin yerini yamamasına yardımcı olurken, defanstan top çıkarma, uzun oynama ve oyunun yönünü değiştirme gibi top hakimiyeti konularında da çok başarılı. Hücum katkısını yeri geldiğinde gösterdi ilk sezon
Mesaj tarihi:
2 hazirandaki fotoğrafına bakılırsa daha fit bile olmuş denilebilir. Son 1 ayda cozurtmadıysa iyi.

https://pbs.twimg.com/media/BLyWPDICUAEh4UU.jpg:large
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...