Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

serjuhan said:

Lisansı olmayan adam nasıl çalışıyor nasıl oynuyor abi onu da söylesen?

Apple savunan yok diyorsun ama savunuyorsun o nolacak?

Bir de 58. madde denen madde bir gecede değişiyor da, siz diyorsunuz ki takımlar planlamasını yapmış bu sene değişmemeli yabancı oyuncu sınırı.

hangi satırda savundum abi göstersene allah askına, playoff'un savunulcak bişeyi mi var. cıkış nedenleri amaçları degil benim bahsettiğim şey.

yabancı konusunda geçen sene bütün klüp baskanları buna evet demiş mi? demiş.

şimdi transfer dönemi geldi hepsi tutuştu degişsin istiyor,ama hepsi aylar önce onay vermişler.

işini ona göre ayarlayan adam da haklı olarak,böyle böyle olcak dediniz diyor.

dediğim gibi ne playoff mantıklı ne yabancı konusu.

playoff olayında digitürk'ün cok baskısı oldu falan deniyordu, bilmiyorum ülkedeki herşey gibi futbol da karanlık abi
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

of tamam acin dava, haksiz oldugunu siz de gorun.

lisans olmayan adam sozlesme yapiyor, antrenmana cikiyor, PARA KAZANIYOR.

ee adam mac basi kazaniyor daha fazla kazanicak engel olunuyor.

avrupa hukuku dersi aldim ordan biliyorm avrupa birligi icinde free movement of labor`i hic bir sekilde kisitlayamiyorsun. vergide bile ayricalik saglayamiyorsun kendi vatandasina. he simdi tr avrupa birliginde degil ancak eger herhangi bir uluslararasi anlasmayla böyle bir hak edinmisse - ki sanmiyorum türk vatandaslari is izni icin sürünüyor avrupa da- gayet mantuikli adamlarin basvurmalari.

olay adamlarin para kazanmasi degil cifte standartan dolayi fazla kazanamamasi. sunu anlamamak zor olmamasa gerek ki fizban argüman olsun torba dolsu diye anlamamazliktan geliyor bence
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

insanlara yanlis dusunduklerini falan aciklama ihtiyaci duyuyorum. turk insanini daha zeki, daha dusunebilir hale getirmek yolunda geri donulmez bir queste ciktim.
hala davanın sebebini tam olarak anlamamıs oldugunu goruyorum insanların zekasına falan laf atıyosun.

6 + 2 + 2 diye bi kural vardı bir kac kulubun(gs ts yanlıs hatırlamıyosam)karsı cıktıgı durumda coklukla 6 + 0 + 4 oldu. sonra AY isimli bir sahıs bir futbolcu aldı cok para verdi sırf gs nin elinden alıyım diye. Sonra 17 takım bunun sacma bir duruma geldigini piyasada oyuncu hareketinin durdugunu farkedip ya bu karar yanlıs 6 + 2 + 2 e geri cevirelim dedi. AY nin cardakcısı YD kendi kurmaylarıyla AY oyle istiyor diye kendisini denetlemesi gereken tahkim "oyle karar alıcak" diye 17 takımın istedigini reddediyor. GS de elinde olan tek secenegi kullanıp oyuncularına avrupa mahkemelerinde anayasa ile tff arasında cakısma vardır seklinde dava actırıyor. davanın niteligi de nihatın sisteme uydurulması nın tersi sistemin drogbaya uydurulması. bu kadar basit bu mesele.

Eger YD isguzarlık yapmasaydı GS de dava falan acmazdı bu kadar basit. Dava dogru yanlıs ilerde goruruz ama tek cıkıs olması ihtimali olan hareketi yaptılar.

Diger ihtimal de TFF yi dusurmek degistirmek ki onunla ilgili de calıstıklarına eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hala aptal aptal konusuyorsunuz. cidden ya biraz beyin.

iki mesele var; yabanci siniri kalksin mi, kalkmasin mi ? kalksin. ama bu sene kalkmasi akil mantik aliyor mu ? hayir. ab vatandaslari ab statusunde oynasin :( diye aglamalariniz da sonucsuz kalacak tabi ki.

simdi diyosunuz ki aziz agliyor cunku biz en iyiyiz, en iyi yabancilari biz getirecez fark acilacak diye korkuyor, bu yuzden yabanci siniri kalsin istiyor, turk futbolunun onune engel koyuyor.

e kusura bakmayin da, aptal misiniz ? gercekten, aptal misiniz ? yoksa hafizaniz 2-3 saniyelik mi calisiyor ? bundan onceki 15 yilda aziz yildirim yabanci siniri kalksin derken turk futbolunu dusunuyordu, simdi kalksin diye bas bas bagiran lutfi aribogan'in da oldugu tff, "11 aslan turk ile galibiyet aldik, yabanci siniri kalsin cCc' diyen galatasaray, "hulog?" diyen trabzonspor mu turk futbolunun onune engel koyuoyrdu ?

herkes cikarini koruyordu, herkes cikarini koruyor. hepsi bu kadar iste.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

yabancı konusunda geçen sene bütün klüp baskanları buna evet demiş mi? demiş.

şimdi transfer dönemi geldi hepsi tutuştu degişsin istiyor,ama hepsi aylar önce onay vermişler.

işini ona göre ayarlayan adam da haklı olarak,böyle böyle olcak dediniz diyor.

Turkiye futbol ligi 50 yıldır ligdi bi taraf tutusunca hop playoff oldu? 50 yıllık kararı bir kalemde degistiren arkadasların 1 yıllık kararı degistirmesi zor degil.

isini ayarlayan adam != gs den oyuncu calmak icin orta sahaya 10. adamı fazla para vererek alan adam.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

gs'nin amacı 6+2+2'ye dönüş degil ki..

serbest olsun diye cabaliyor adamlar komik gelen bu.

yoksa dunyanın en sacma şeyi resmen 6+0+4 yazmak bile zor mk :D
eger tff onasaydı 6 + 2 + 2 yi dava acılmayacaktı. suan tek cıkıs olan dava acmaya yoneliyolar davayı da 6 + 2 + 2 olsun diye acamıyosun avrupa insan hakları mahkemesine "anayasa ile cakısma var" diye acabiliyosun o yuzden dava.

5. ye yazıyorum artık ANLA
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır işin garibi kalksın da denmedi ki abi talep yine 6+2+2'ye dönmesiydi ki sınır değişmiyor nihayetinde. Burada takımların itiraz ettiği nokta ben o kadar para vericem ama hadi sahayı geçtim, adamı kulübede bile oturtamıcam. Verilen mücadele esasında şu an sınırsız yabancı değildi. Ha olur da AB olayı olursa bizim için sınırsızdan farkı kalmayacak. Galatasaray'ı bu AB statüsü konusundaki arayışa iten de tamamen TFF'nin kendisidir.

Karar olumlu olur, olumsuz olur ama tüm yolları denemekten zarar gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aziz yabanci siniri kalksin istedide gs hayir olmaz mi dedi? var mi böyle bir sey gerekten burda sürekli ayni argüman biri acip koyabilirmi gs"den bir resmi aciklama ya da bir haber vs.

azizin tv programlarinda aglamalarini bilyioruz ama gs yabanci siniri kalksin istemiyor diye bir sey hatirlamiyorum ben. varsa koyun suraya lutfen herkesin agzinda sakiz oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi play off kararını alan federasyon bu federasyon değil ama bu da aynisinin laciverti. Yok bi farkları birbirlerinden.

Bunlar da bir dolu şey değiştirdi. 52 miydi 58 miydi neydi o meşhur medde? Hani Fener değişmesin diyordu da diğer değişmesin diyenlere çok kızıyordu? Değişsin ama biz değişmesin derken değişsin dediği madde neydi? Bu federasyon değiştirdiydi onu.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:
hala davanın sebebini tam olarak anlamamıs oldugunu goruyorum insanların zekasına falan laf atıyosun.

6 + 2 + 2 diye bi kural vardı bir kac kulubun(gs ts yanlıs hatırlamıyosam)karsı cıktıgı durumda coklukla 6 + 0 + 4 oldu. sonra AY isimli bir sahıs bir futbolcu aldı cok para verdi sırf gs nin elinden alıyım diye. Sonra 17 takım bunun sacma bir duruma geldigini piyasada oyuncu hareketinin durdugunu farkedip ya bu karar yanlıs 6 + 2 + 2 e geri cevirelim dedi. AY nin cardakcısı YD kendi kurmaylarıyla AY oyle istiyor diye kendisini denetlemesi gereken tahkim "oyle karar alıcak" diye 17 takımın istedigini reddediyor. GS de elinde olan tek secenegi kullanıp oyuncularına avrupa mahkemelerinde anayasa ile tff arasında cakısma vardır seklinde dava actırıyor. davanın niteligi de nihatın sisteme uydurulması nın tersi sistemin drogbaya uydurulması. bu kadar basit bu mesele.

Eger YD isguzarlık yapmasaydı GS de dava falan acmazdı bu kadar basit. Dava dogru yanlıs ilerde goruruz ama tek cıkıs olması ihtimali olan hareketi yaptılar.

Diger ihtimal de TFF yi dusurmek degistirmek ki onunla ilgili de calıstıklarına eminim.
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.

yabanci sinirlamasi 13 haziran 2012'de geldi. 1 yildan uzun sure oldu. itiraz etti mi gs ? hayir. simdi mi geldi ? hayir. simdi, elde ettikleri guc ve yurtdisindaki isimle fenerbahceden coook daha iyi yabancilar getirebileceklerinden bu yola gittiler. anadolu kulupleri de tff'nin degismesi icin bunu istiyorlar.

tff yi dusursunler, gondersinler. zaten dunyanin en boktan federasyonu buyuk ihtimalle. ama lutfen mantik ya.
Sosyal ağlarda paylaş

e zaten bu piyasanın bu hale gelmesinde 2 suclu var biri aziz yıldırım birisi bjk başkanıyken demirören. onlar yüzünden yerliler tavan yaptı.

playoff gelirkenki statü degisikliği olayının tam tarihini hatırlamıyorum bu arada, yukarda da yazdım, orda digitürk'ün ciddi baskısı oldugu söyleniyordu, toplantıda bizzat adamları vardi hatta falan. klüpler de istemişlerdi, ek gelir olunca.
anadolu klüpleri zaten hangi sistem kendisine para getircek ona bakar abi, başarı beklentisi yok adamların, yarın de playoff geri gelcek hepsi onay verir.

benim burda mantıksız buldugum gecen sene onay veren adamların sonradan işler istedikleri gibi gitmeynce cok kısa surede karsı cıkması, hani hiç kimseye sormadan YD deseki böyle böyle 6+0+4 geliyor, o zaman 18 klüp birden itiraz eder, ama sen herkesten okey alıp sonra okey verenler degişsin derse karısır ortalık
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

ya aziz yabanci siniri kalksin istedide gs hayir olmaz mi dedi? var mi böyle bir sey gerekten burda sürekli ayni argüman biri acip koyabilirmi gs"den bir resmi aciklama ya da bir haber vs.

azizin tv programlarinda aglamalarini bilyioruz ama gs yabanci siniri kalksin istemiyor diye bir sey hatirlamiyorum ben. varsa koyun suraya lutfen herkesin agzinda sakiz oldu.
eheh evet, lutfen 2003-2007 arasina falan don. lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bilgim dahilinde gs ve ts kabul etmedi ama ona ragmen gecti. nasıl gs playoff u reddetse de playoff gecti 58 degismesin dese de degisti ya. aynen o mesele. O yuzden kendi bilgim ve haberim olan seyler dagarcıgından yorum yapıyorum.

Ben de sana diyorum evet heralde herkes kendini korumaya calısıyor. Ama 6 + 2 + 2 korumaya yetecekti. Yettirtmediler. Cozum bu olarak bulundu. Gs sınır kalksın diye diretmedi. DİRETTİRTİLDİ.

seren bu arada surekli aptal salak falan diyosun ayıp oluyor adam gibi yazı yazıyoruz dimi surda.
Sosyal ağlarda paylaş

fb hiç bir zaman öneriye sunmadı diye biliyorum yabancı sınırını.televizyondan felan yabancı sınırı kalksın felan dediler bir kaç kere bi 2 yıl önce sanırım şike olayından önceki yıl baya bi sert çıkmıştı aziz 6+2 ye.

yabancı sınırı hiç ciddi bir şekilde kulüpler birliğinde konuşulmadı diye biliyorum.yanlışım varsa düzeltin tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

fb hiç bir zaman öneriye sunmadı diye biliyorum yabancı sınırını.televizyondan felan yabancı sınırı kalksın felan dediler bir kaç kere bi 2 yıl önce sanırım şike olayından önceki yıl baya bi sert çıkmıştı aziz 6+2 ye.

yabancı sınırı hiç ciddi bir şekilde kulüpler birliğinde konuşulmadı diye biliyorum.yanlışım varsa düzeltin tabi

bunun nedeni anadolu klüpleri, bak buraya yazıyorum, olur da gs kazanır ab statüsü serbest olursa, anadolu klüpleri karşı dava açar.

adamların 5e 6ya sattıkları adamlar 1e 2ye zor alıcı bulcak cunku
Sosyal ağlarda paylaş

daha fazla ugrasmiyorum aciklamakla. ocak 2010, mayis 2007 falan. gidin bakin bunlara fenerbahce ne demis.

serhat sen de o cumlemi daha iyi oku. aptal aptal konusanlara aptal deniyo. fenerbahce yabanci sinirlamasinin kalkmasini istemiyor, cunku galatasaray daha cok guclenir kalkarsa. galatasaray daha once istemiyordu kalkmasini, cunku fenerbahce guclenecekti. hersey cikar meselesi. oyle ultraaslan mantigiyla dusunup BIZ CL ALACAKTIK ENGELLEDILER !!!!@#!!@111!!! diye yazanlara acik acik aptal da salak da derim. cok da dogru derim.

ha bu arada bu basvuruyu yaptiktan sonra davanin sonuclanmasi acaba 4 yil surer mi, o zamana kadar sneijder futbolu birakir mi tartismalarini da ayri bir duzleme cekelim.

hadi tartisin siz. yokum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

@Esnaf

anadolu klüpleri sınır kalksın istemiyor, hayatta da isteyeceklerine ihtimal vermiyorum.

herkes gibi 6+0+4 saçmalıgına karşı cıkıyorlar, dunyanın en gereksiz şeyi diye.

senye sahadakinin 5'e düşmesi söz konusu hele,öyle seyler konusuluyor, o zman direk en alt 7m'dan acarlar kapıyı orta seviye oyuncular için
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

zaten ben şaşırdım anadolu kulüplerinin sınırın kalkmasını istemesine :D

gs de burdan gaz aldı zaten yoksa diğer takımlar itiraz etmese gs bu kadar ileri gitmezdi

niye sasiriyorsunuz ki, anadolu kulupleri dedigin sanki turk futbolcu fabrikasi.

adamlar aliyor bir tane zenci, fenere gol atiyor sonra sat 5-6m euro fenere.

tabata filan gordu bu turk futbolu.

holmenler webolar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...