Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

iyi de lol, mantiga bak. ab'de turkiye vatandaslari'nin yabanci statusunde olmamasi, turkiye'de ab vatandasi oyuncularinin yabanci statusunde olmamasini gerektirmez ki.

neyse, umut fakirin ekmegi.

anlasmadan dolayi ab statusunde zaten keyfinden degil. nihatta boyle almis ab statusunde oynamayi.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

iyi de lol, mantiga bak. ab'de turkiye vatandaslari'nin yabanci statusunde olmamasi, turkiye'de ab vatandasi oyuncularinin yabanci statusunde olmamasini gerektirmez ki.

abi umut fakir falan degil. olay direk anayasadaki ab ile isci alım verimi yasasına baglanıyo nasıl nihat arda ispanyada ab statusunde oynamaya hak kazandıysa dava acıp bunlarda dava acıp kazanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Budur...

Beklenti aşırı yüksek olduğu için hayal kırıklığı yaşıyoruz, o kadar. Orta sahanın GENE DE en iyi isimlerinden biri adam. Selçuk Melo Hamit + 1 kişi... koy oynasın Sneijder, Amrabat, Erman ... kim olursa artık.

Evet, Hamit her ne kadar akmasada pozisyon bilgisi mücadelesi ve tecrübesiyle 4312 için ideal.
Adamı yıllarca kanatta bek veya açık olarak ziyan ettiler aslında, hatırlarsanız hayatının futbolunu Euro 2008de aynı mevkide oynamış ve turnuva takımına girmişti.

Bu taktiğin zayıf yeri Hamit vs değil kanatlardır, Selçukla Hamit içeride kaldığından kanatlar sadece beklere kalıyor, çıkmaları zorlaşıyor.
Meloda geldiğine göre Riera ve Ebouenin yerine GG, Alves tarzı tek başına kanada yetebilen adamlar alınsa kimse tutamaz GSyi içerde dışarda.

Melonun kalması da çok önemli takım için, öteki BR köylüsü sübyan gelseydi sağlam sıçardı Avrupa futbolunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Osso said:

fizban said:

anlasmadan dolayi ab statusunde zaten keyfinden degil. nihatta boyle almis ab statusunde oynamayi.

iyi de o ülkelerde ab statüsü için sınırsız futbolcu izni zaten var, nihat kendisinin ab statücülüğü için davayı kazandı
biz de afrika ya da avrupalı olması farketmiyor, hepsi yabancı

çünkü biz ırkçı ve faşist değilz biz milliyetçiyiz ve yabancı sınırlamasını çok iyi biliriz, biz iyi bilriiz
Sosyal ağlarda paylaş

zaten dava onun icin acıldı. "turkiye ve ab(ya da belli ulkelerin mesela fransa ile)nin isci anlasmasına gore benim burada serbestce calısabilmem lazım(anayasada boyle bir kanun oldugunu soyluyolar ben hukukcu degilim okdugumu aktarıyorum yani) ve calısamıyorum yabancı sınırından oturu" diye dava acıldı acılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

iyi de calismalarini engelleyen birsey yok ki. calisabilirler. adamlar paralarini aliyorlar zaten, calismaktalar :)
dısarda oturan 4 abinin meslegini icra etmesini mac basına parasını almasını onluyosun + gelecegine engel oluyosun falan filan. ya kısaca gorucez avrupada azizi yalıycak adam olmadıgı icin anayasal gereklilik neyse o sonuca varılır.
Sosyal ağlarda paylaş

serhat o mantikla teknik direktor oynatmadigi her oyuncunun mac basi parasini almasini engelliyor. o savunma cok yetersiz.

bence yabanci siniri zaten kaldirilmali. ben seneler once de bunu soyluyordum simdi de soyluyorum. o zamanlar galatasaray aksini savunuyordu, bu sene fenerbahce. sebep ne ? kendi cikarlari. fakat alinmis bir karar varsa cat diye degistirilmemeli bu. onumuzdeki yillar icin direk yabanci siniri kaldirilmali, ama gelecek yabancilarla ilgili bir yaptirim uygulanmali. ya da homegrown status ile ilgili falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...