Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Esnaf said:

kim lan alonso yu istemeyen

unK said:

alonso ya evimi arabamı satarım da oy atarım melo kim lan

işte sıkıntı burada. xabi alonso selçuk'un yabancı versiyonu diyebileceğimiz tipte bir adam. çabalıyor falan filan ama savunma görevini melo'nun yarısı kadar bile yapamaz. bize de melo tipinde savunması kuvvetli adam lazım zaten. galatasaray'a ihanet falan olur xabi alonso, o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

abi xabi alonso cok iyi de suan dusununce ben de burun kıvırdım defansif ozellikleri cok iyi bi oyuncu degil o da khedira ile oynuyodu iste. sonucta selcuk un yanına bi khedira lazım o da WELLINGTON olsun. hızlı genc atletik zenci daha ne abi.

yani xabi alonsoyu alalım abi almayalım demiyorum ama hobi olarak alalım.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Melo'nun 2 kırmızısı var geçen sene, Antep maçı da var. Fakat Melo bu kartları görürken rakibine agresif girme, futbol iç dinamikleri içerisinde haketme olmadı. Biri Oğuzhan'a tükürdü diye (LOL), diğeri de Antep maçında hakemin canı sıkıldı diye çift sarı karttan. Melo'ya gelene kadar ligde bir ton örnek var kırmızı kart bağımlısı olması gereken Yiğit İncedemir, Emre B., Necip, Riera vs. cayır cayır giriyorlar rakibe.

Onun dışında Beşiktaş vs. bakıp da biz niye transfer yapmıyoruz yaaa diyen arkadaşları da ciddi anlamıyorum. Sezon biterken eksiklerimiz sadece stoper, Umut-Melo bonservisiydi. 3'ü de yapıldı, Kerim Frei ve Okay ile de genç rotasyonu tamamlanır transfer biter. Milletin ilk 11'inin 3-4 pozisyonu eksik siz adamlara özeniyorsunuz pes. Bu da Gs taraftarının doyumsuzluğu olarak özetlenir sanırım. Ha hedefler aynı mı çap aynı mı rakiplerle? Değil. Pekala Riera ve Hamit'in pozisyonu için daha iyileri bulunur fakat işte sağolsun Federasyon elimizden aldı bu lüksü

bjk'ye bakip niye transfer yapmiyoruz diyen mi varmis.

drogbanin ciragi eneramo ve sneijderin malzemecisi sezer ozturk'e transfer mi deniyor oldu sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

Umut da Melo da bitti muhtemelen, fakat resmi açıklama lazım, şımarık taraftarımız huysuzlanıyor çünkü rakipler bombaları(!) birbir patlatırken.

Sol bek transferi ne durumda bilmiyorum fakat yerli yok, yabancı almak için de Riera'yı elden çıkarmak lazım. Hem Riera'yı kol gibi kontratı varken göndermeye ikna etmek zor hem de yine yabancı alınacaksa 1 sezon daha Riera ile gidilebilir derim. Sanırım yabancı alınmayacak daha fazla, Elmander takımda kalmalı kamp performansı çok iyiymiş şu an fizik açısından, aldığı para da gayet uygun. Ama işte Hamit evrim geçirmezse yine ilk 11'imiz de zayıf halka oluyor, alabilsek keşke şu Hakan Çalhanoğlu'nu filan dönüşümlü oynatsak Hamit ile. Hem Melo'nun bölgesinde fizik olarak rotasyon sağlayabilecek hem de Hamit'i forma rekabetinde zorlayacak bir yerli bulsak fena olmaz. Ah ulan Alper

Bu arada Okay'ı alamazsak Ceyhun da kalıyor, Kayseri Ceyhun'u biz Okay'ı istiyoruz da tabi herifler uçuyorlar fiyatta bir hayli
Sosyal ağlarda paylaş

Çift forvet oynuyorsak en az 4 forvet olacak zaten. Elmander kalmazsa ben 4. bir forvete bonservis filan harcananacağını düşünmüyorum, belki Cenk'i kovalarız diyeceğim ama Terim Kazım'ı kullanır 4. alternatif olarak.

Bunun yanında Drogba her ne kadar hayvani bir fiziğe ve kondisyona sahip olsa da tüm kulvarları kaldıramaz. Umut'un yetemediği anlarda iyi bir Elmander tamamlar Burak'ı, senelerdir en doğru haber yapan takım muhabiridir Kadir Çetinçalı, hiçbir kanalın forsu yokken bu adamın Florya'da giremediği yer yoktur, özellikle Sneijder, Chedjou ve Elmander Terim'i çok sevindirmiş performans olarak Birmingham kampında
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...