Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Adamlar neden duruyor merak ettim. Alper gitti, baktıkları da yabancı hep gördüğüm kadarı ile. Yerli almıyorsan al Melo yu. Melo gibi taraftar toplayan, simge haline gelmiş. Benim için ayağına top geldiğinde rahatladığım ve bana güven veren bir futbolcu ya dünyanın parasıdır ya da samanlıkta iğne aramak gibi.

Aynı hatayı yapıp yumurta kapıya gelince meloyu transfer edecekler ve melo gene göt göbek salacak. Toparlanması 5-6 ay sürecek ve bizi toptan kanser edecekler gibi......
Sosyal ağlarda paylaş

Melo da göt göbek salmasın arkadaş . Bahaneye bak beni geç aldılar , ben de paso yattım. Pro adamsın , bir yandan tatil yaparken bir yandan da formunu korumak için idman yapamıyorsan bırak bu işleri.

Bilmediğimiz birşeyler olduğu kesin Melo konusunda , Ünal başgan saçma hatalar yapmaz yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

Melo da göt göbek salmasın arkadaş . Bahaneye bak beni geç aldılar , ben de paso yattım. Pro adamsın , bir yandan tatil yaparken bir yandan da formunu korumak için idman yapamıyorsan bırak bu işleri.

Bilmediğimiz birşeyler olduğu kesin Melo konusunda , Ünal başgan saçma hatalar yapmaz yoksa

Geldiği sene o kadar güzel oynadı ve haklı olarak transferini bekledi ama yönetim sallayınca, uzatınca ve gene kira olayı çıkınca adam haklı olarak kızarak tatile gidip göt göbek büyüttü. Adam kampı kaçırdı geçen sene ve özel ne kadar çalışsa onun yerini tutmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bahane değil bunlar. adamı biz almıyor olsaydı başkası alacaktı. futbolu mu bıraktı lan adam, gelecek sezon biyerde oynamayı düşünüyodur heralde. yapaydı idmanını hıyar. gelmesi ayrıca. geçen sene de gelmesin demiştim mal gibi kaç maçta yatırdı bizi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...