trathias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 baskette de lebron'u alıyoruz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 BJK ile M.United'lı Bütner için kapışıyormuşuz. http://www.radyospor.com/Futbol/166657/Buttner-savasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 drogba-ibo neden olmasın sdfsd şaka maka yabancı kontenjanı olmasa fener ve gs ne kadro yapar ama bi türlü kaldıramadılar. biz ölmeden yapsalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sezer Öztürk BJK ye gidince Semih Şentürk FT torpili ile GS ye gelecek diye çok korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 gelsin işte yedek kalmayı sıkıntı etmez klübeye yabancı bi adam değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Aman abi Mehmet Batdal otursun Semih uzak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bence batdal iyi bir oyuncu lan.ilk aldığımızda ben çok umutluydum ama gelen hiç bir hoca 11 de oynatmadı adamı.yaşıda geçti baya 27 oldu,belki drogba bişiler öğretir buna batdal da drogba gibi 27 den sonra patlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Batdal satilmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yok bucaya kiralık verilmişti şimdi geri döndü.12 gol atmış bucada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Umut dan ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yabancı sınırının sonuçlanmasını bekliyorlar heralde.forvete bi yabancı oyuncu düşünüyor olabilirler.yoksa tek yedeğimiz batdal şuan :P ulan elmanderide hep unutuyorum bide elmander var ama onuda yunan bi takımına bonservissiz yollayacakmışız heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Yabancı sınırı yüzünden Elmander gibi alternatif dururken kim bilir hangi milli hasıla düşmanı yerli klübe de oturacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 genç semih falan şakası bile kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Gitsin işte Bursa veya Eskişehir'e bizden uzak dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Wellington ile anlaşmışız deniyor ama adam 22 yaşında son 2 yıldada 30 maça çıkmış.neye güvenerek alıyorlar merak ettim. konu melo olunca neden bu kadar çingenleşiyorlar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Wellington spartak moskovadaki deil mi ya? Pes 2011de oynardik spartakla 4 yildiz kategorisinde en iyi takimlardandi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yok bu Sao Paolo da oynuyormuş ön libero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 welliton o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Melo kadar yırtıcı zor bulursunuz bidaha, hele öyle Avrupa futbolu görmemiş sübyan hiç yaramaz, geçmiş olsun. Herkese şapır şupur Meloya gelince yarabbi şükür yapıyonuz kaç senedir, müstehak size sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Adamlar neden duruyor merak ettim. Alper gitti, baktıkları da yabancı hep gördüğüm kadarı ile. Yerli almıyorsan al Melo yu. Melo gibi taraftar toplayan, simge haline gelmiş. Benim için ayağına top geldiğinde rahatladığım ve bana güven veren bir futbolcu ya dünyanın parasıdır ya da samanlıkta iğne aramak gibi. Aynı hatayı yapıp yumurta kapıya gelince meloyu transfer edecekler ve melo gene göt göbek salacak. Toparlanması 5-6 ay sürecek ve bizi toptan kanser edecekler gibi...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Melo da göt göbek salmasın arkadaş . Bahaneye bak beni geç aldılar , ben de paso yattım. Pro adamsın , bir yandan tatil yaparken bir yandan da formunu korumak için idman yapamıyorsan bırak bu işleri. Bilmediğimiz birşeyler olduğu kesin Melo konusunda , Ünal başgan saçma hatalar yapmaz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Abi ne çingenelik yaptık ya Melo konusunda. Alır koyarsın şak diye oraya Obi Mikel herkes eyvallah der. Madem yapamadım al Melo'yu. 2M Euro fark var gibi. Nerelere ne paralar harcadınız. Gecen sene adam kampı kacırdı boşa geçti ilk yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bilinmeen bir şey yok paraya kıyamıyor ya da sistem değişecek snijdere yer açcaklar kadroda melo gidince selçuk la snijder bir arada oynar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kithnos_1 said: Melo da göt göbek salmasın arkadaş . Bahaneye bak beni geç aldılar , ben de paso yattım. Pro adamsın , bir yandan tatil yaparken bir yandan da formunu korumak için idman yapamıyorsan bırak bu işleri. Bilmediğimiz birşeyler olduğu kesin Melo konusunda , Ünal başgan saçma hatalar yapmaz yoksa Geldiği sene o kadar güzel oynadı ve haklı olarak transferini bekledi ama yönetim sallayınca, uzatınca ve gene kira olayı çıkınca adam haklı olarak kızarak tatile gidip göt göbek büyüttü. Adam kampı kaçırdı geçen sene ve özel ne kadar çalışsa onun yerini tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bahane değil bunlar. adamı biz almıyor olsaydı başkası alacaktı. futbolu mu bıraktı lan adam, gelecek sezon biyerde oynamayı düşünüyodur heralde. yapaydı idmanını hıyar. gelmesi ayrıca. geçen sene de gelmesin demiştim mal gibi kaç maçta yatırdı bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar