forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 herkesin mutfağa yolu düşmüştür. bazen ana yemek, bazen tatlı bişeyler, bazende içecekler hazırlamışızdır bunlardan olumlu sonuç aldıklarımızı paylaşalım adı: muzlu süt yapılışı: derince bir kaba 2 tatlı kaşığı şeher konur bir adet büyük boy çikita muz soyulup kabın içine atılır bir çatal yardımıyla bulamaç haline getirilir, üstüne elimizle ufalttığımız petibör bisküviler ilave edilir bundan sonra isteğe bağlı olarak bal,reçel vs. konur en sonda soğuk süt eklenerek lezzetli bir kompozit oluşturulur, yemek kağışı ile afiyetle yenir[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 sildim heheh [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 30 Kasım 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 benimki son derece basit... köy tereyağı alınır...(sarı olucak öyle krem gibi olan markalı deil) sonra bi ekmeğe sürülür..ama katı olmasın kaymak gibi sürün... sonra tercihen pekmez(köy pekmezi :D ) sürün üzerine hem pekmezin acısını alıyo hemde inanılmaz lezzetli enerji verici oluyo...ben şahsen bi tek bu karışımı ekmek arası yapıp yiyince bütün gün dinç hissediyorum...(ama kola felan içerseniz bi işe yaramz ha...)[signature][hline]Cinnet...
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bir paket puding i alıyoruz.Süt koyup içine pudingi dÖküyoz.Sonra karıştırıyoz.Alsana BUDİNG[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben diyorum PATİ FOOD bölümü istiyoruz diye ama takan kim! =P Yemek Tarifi I Yemek Tarifi II[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 cok ozel veremem efenim :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 76)
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bi ara doyanakadar wardı ama kapatıldı snrım (: ama böyle bi forum bölümü açılsa bayağı tutulur tahminimce.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 saeros fix menü: - bir adet kase. - bir tutam nesquik kakaolu mısır gevreği. - bir tutam süt. karıştırıyoruz..[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Mandooo, 30 Kasım 2004 18:15 tarihinde demiş ki: benimki son derece basit... köy tereyağı alınır...(sarı olucak öyle krem gibi olan markalı deil) sonra bi ekmeğe sürülür..ama katı olmasın kaymak gibi sürün... sonra tercihen pekmez(köy pekmezi :D ) sürün üzerine hem pekmezin acısını alıyo hemde inanılmaz lezzetli enerji verici oluyo...ben şahsen bi tek bu karışımı ekmek arası yapıp yiyince bütün gün dinç hissediyorum...(ama kola felan içerseniz bi işe yaramz ha...) mmmh. Dut pekmezi kullanmanın faydalarını hem lezzet hem şifa olarak göreceksiniz[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Saeros, 30 Kasım 2004 18:48 tarihinde demiş ki: - bir tutam nesquik kakaolu mısır gevreği. - bir tutam süt. nestle - crunch ve hatta nesfit meyveli ile çook daha güzel bir karışım elde edebilirsin. sütün bir tutamdan daha fazla olması ve yenmeden önce gevreklerin önce 30-35 saniye kadar sütte bekletilmesi tercih edilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 "bir tutam" sembolik ölçüdür, lütfen :p nesfit meyveli nasıl? denemedim hiç.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 -sucuk,salam ,sosis -Salça,pul biber -yağ -biber(yeşil) Yağı atıyoruz.Cozur cozur oluyor. ardından biberi atıyoruz oda cozur cozur oluyor.Sucuklar sosisi atıyoruz..(sucuk bir gun boyunca ılık uda beklerse iyi olur) Biraz bekliiyoruz.pişmeye yakın salamlarımız atıyoruz ve uzerine salçamızı koyuyoruz.Salça yı iyice onların içinde karıştırdıktan sonra pul biberi serpip kapaıgğı kapatıp iyice pişiriyoruz. not(kısık ateş kullanınız) :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Çok özel olduğu için buraya yazmıyorum :-P Şaka bi yana normal makarna yemeğini mantı gibi yapmayı severim.Bu forumu kullanan herkesin de bu tarifi çıkarabilecek kadar kapasitesi vardır zannımca.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Öne çıkan mesajlar