Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Garantili 0 Iphone 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Turkiye'de iphone fiyatlari ne kadar hic bilmiyorum, soyle bi baktim gittigidiyor da fln turkiyeden alinmis garantili fiyatlara 1700-1800 civarinda. 1750 desem fiyat nasi olur ? ankara, istanbul elden teslim edebilirim.
Mesaj tarihi:
Sıfır alacak olsam faturanın kendi üzerime olmasını isterdim. Sonuçta nereden alındı garantisi kim yazmamışsın. 50 TL daha verir 1700 veren. Biraz daha cazip bir fiyata satılabilir ama garanti kim ve alındığı yer neresi ?
Mesaj tarihi:
ya isin asli ben kanada'da yasiyorum ama dedem hangi akla hizmet bilmiyorum gitmis iphone almis bana hediye. ama ben burda hem daha ucuza hem de ekstra 100 dolar daha fazla verip 2 yil kirilmaya islanmaya vs. herseye karsi garantili alabiliyorum. telefonu neteks'den (http://www.neteks.com.tr) almislar genpa garantiliymis.ilgilenen olursa fiyatta bisiler yaparim dedigim gibi.
Mesaj tarihi:
ahahah benim dede farkli ya, odtu makina mezunu programci falan. tr'nin ilk programcilik firmalarini kuranlardan.hatta bu neteks de bizimdi isim haklarini fln sattik, sora pezevenkler buyuk zengin oldu.
  • Yeni Oluştur...