Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Davranışlar değişiyor... Moderasyon sertleşiyor...

Eno

Öne çıkan mesajlar

Günlerdir herkese anlatmaya çalıştığım birşey vardı. Bu bölüme takılan hemen hemen herkes, çok önceden tanıdığım ve arkadaşım olan insanlar. Dolayısıyla, moderasyonu mümkün olduğunca hafif tutmaya çalışıyordum. Ancak gün geçtikçe görüyoruz ki, bu iyi niyetim fena halde suistimal ediliyor.

Bundan sonra buna izin vermeyeceğim. Hiç kimse lütfen darılmasın, gücenmesin...

Ayrıca yakında bölüme yeni 1-2mod arkadaş da katılacak aktif olmayan arkadaşlarımın yerine... Voltranı oluşturucaz ;)[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

iyice cılkı çıkıyor... ciddi ciddi üzücem, üzülücem...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Siparişler hakkında devamlı konu açılıyor . Burdan sipariş verdim nolcak şindi ? Türkiyeden oynanabilecek mi ? Kredi kartını nasıl halledecez . Bu sadece modları değil kullanıcıları da rahatsız edebilecek bi şey . Siparişlerle ilgili olan konular ilk açılan topicde toplanmıyor . Herkes aynı konuda ayrı başlıklar açıyor . Forum kirleniyor . Bi topic açılıyor ilk mesajı okuyorsunuz 3. sayfaya geçtiğinizde topicin başlığında yazılanla alakası olmayan konuşmalar geçiyor . Sanıyorum ki Eno nun da şikayeti bu yönde . Biraz daha duyarlı olursak daha iyi olur ...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...