Eno Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Günlerdir herkese anlatmaya çalıştığım birşey vardı. Bu bölüme takılan hemen hemen herkes, çok önceden tanıdığım ve arkadaşım olan insanlar. Dolayısıyla, moderasyonu mümkün olduğunca hafif tutmaya çalışıyordum. Ancak gün geçtikçe görüyoruz ki, bu iyi niyetim fena halde suistimal ediliyor. Bundan sonra buna izin vermeyeceğim. Hiç kimse lütfen darılmasın, gücenmesin... Ayrıca yakında bölüme yeni 1-2mod arkadaş da katılacak aktif olmayan arkadaşlarımın yerine... Voltranı oluşturucaz ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 millet başlarsa sonra yönetim istifa diye görürürüm ama :) düşünsene dallamanın teki webservera bomba yerlestirmis yaziyo buraya eno yu atin uleynnn yoksa patlatirim diye :D saka saka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bu arada eno harbiden seçtigin server a felaket nalet okuyorum su anda... su bakımlarda en son gelen serveri secmissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hayırlı olsun :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hayırlı olsun[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 aha butun serverlar geldi warsong gelmedi daha :) eno..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 eheh sahsen ben serverdan cok memnunum :D,yanliz dun SW e level 53 orc geldi o biraz abarti oldu O_O!!.patience is a virtue...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) 20+ Elven Hunter (Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 moderasyon ile ilgili bir başlıkta daha bir kaç post sonra server muhabetlerine başlanılıp, konunun saptırılması ne kadar ironik değil mi? ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 olm boyle durumlar oldugunda bana haber verin bir kac warlock arkadas var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 iyice cılkı çıkıyor... ciddi ciddi üzücem, üzülücem...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 peki tam olarak yapmak istediğin şey ne eno[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Siparişler hakkında devamlı konu açılıyor . Burdan sipariş verdim nolcak şindi ? Türkiyeden oynanabilecek mi ? Kredi kartını nasıl halledecez . Bu sadece modları değil kullanıcıları da rahatsız edebilecek bi şey . Siparişlerle ilgili olan konular ilk açılan topicde toplanmıyor . Herkes aynı konuda ayrı başlıklar açıyor . Forum kirleniyor . Bi topic açılıyor ilk mesajı okuyorsunuz 3. sayfaya geçtiğinizde topicin başlığında yazılanla alakası olmayan konuşmalar geçiyor . Sanıyorum ki Eno nun da şikayeti bu yönde . Biraz daha duyarlı olursak daha iyi olur ...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 türk forumlarındaki moderatorler ve counter strike server adminleri, allah hepsine sabır versin diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yap bi sticky topic anlat o zaman eno,sende uzulme bizde konu konu gezip sorusuna cevap varmi diye bakıcagına millet ordan yararlansın esas bu forumda cıldırması gerekenler konu dışı bölümü modlarıdır buralar neki :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: sQu, 30 Kasım 2004 17:56 tarihinde demiş ki: türk forumlarındaki moderatorler ve counter strike server adminleri, allah hepsine sabır versin diyorum :) amin.. kesinlikle katılıyorum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar