Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 öyleyse 2 dakika benim yoksa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bazen -1 oluyor maç başlamadan yoğun yağmurdan iptal oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 oyüzden güney iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 1-2 saat gidebilmek diyen adamların esasen ne kadar seks olgusundan uzak olduğunu canlı canlı izliyoruz. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Cons said: bazen -1 oluyor maç başlamadan yoğun yağmurdan iptal oluyor ya sorma, ısınma safhalarında kamyon kazaları oluyo bazen. zemin kaygan işte hep ondan. kışlık lastik takıcan en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Theridone said: aquila said: 1 dakika icinde is bitmezse ceketimi giyer giderim ben. time is money friend. RUS'un saati 200 1 dakikası 3.33 TL taksi parası dahil 23.33 oluyo. kendisi 30-60-90 üçgeni olur. sıradaki! parayi saatlik onceden aliyosa mecbur katlniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 imam ince girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hatun eve girdiği anda kronometreye basıp, dört saat içerisinde sevişmeye ikna edip 2 dakika sevişenler ve bunu sağda solda 5 saat seviştim diye anlatanlar eqlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hadi aşkım gel artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 100m radiusuma kadin girdigi an saliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Theridone said: erkenciler rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Isiklari kapat yha Bakma utaniyorum Favorilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Cons said: hadi aşkım gel artık ahahahaha allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Theridone said: Cons said: bazen -1 oluyor maç başlamadan yoğun yağmurdan iptal oluyor ya sorma, ısınma safhalarında kamyon kazaları oluyo bazen. zemin kaygan işte hep ondan. kışlık lastik takıcan en mantıklısı Ne dili bu allasen Orta açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 aquila said: 100m radiusuma kadin girdigi an saliyorum ben. nesin sen? etki alanın olduğu yerde 100 m olduğu bir canlı bilmiyorum da ben şahsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 niye olmuyor benim favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tükürenler varmış bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 coco said: olay biraz da nicelikte saklı. erkeğin orgazm olması bu konuda doğası gereği sınır tanımayan kadın için, hem de her defasında, hemen bir sonrakine assistive/promotive bir durum yaratıyor :) yani kadın erkeğin orgazm olduğu an daha çok keyifleniyor, ve önemli olan bu keyfi sürdürülebilir kılmakta :) uzun uzun aheste bir tatmin söz konusuysa hem kadın hem de erkek buna hem fiziksel, hem zihinsel hem de ruhsal olarak hazır olmalıdır. Misal kimilerinin üzerinde seks giderilmesi gereken bir ağırlık. Yani adam/kadın sanki tuvaletini yaparcasına sevişiyor. Oh bitti topla donu misali.. bu bir örnek ama başka bir örnek verirsek kimisi bu süreyi ortalama tutmayı seviyor. atıyorum 40 dk ön sevişmeli oynaşmalı ve güzel finalle bitirmeceli. "oh ne güzel geldik aşkım " ve bugünlük bu kadar yeter.. Başka bir örneğe geçersek aşırı ateşliler grubunda kısa yada uzun süreli sürekli sevişip gelip gün içinde tekrar tekrar tahrik olup bir birine dalan partnerler var... Bu da bir çeşitti.. şimdi ilaçsız 1.5 - 2 saat gitme konusuna gelirsek bu da böyle seksteki mest olma kafasını olabildiğince uzun süre tutmak.. bu süre zarfında geçen zamanın varolmak üzerinde en kalite zamanlar olarak görenler olabiliyor. Meditatif bir yaklaşım.. Düşünün ki öylesine sevişiyorsunuz ki kafanız bütün gün çalışma şekli yani 10 saniyede bir düşünceden düşünceye geçip fıldır fıldır dönen zihin salak salak düşüncelere geçerek canınızı sıkmaya son verip çok zevkli huzurlu bir boyuta geçiyor... Ne aklınıza can sıkıcı fikirler geliyor , ne hesap kitap içinde boğuluyorsunuz.. Böyle bir boşluğu yakalamışken neden saatlerce sevişmeyesiniz ki ?? İşte bahsettiğim konu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 coco said: aquila said: 100m radiusuma kadin girdigi an saliyorum ben. nesin sen? etki alanın olduğu yerde 100 m olduğu bir canlı bilmiyorum da ben şahsen? ben senin yazdiklarindan hicbisey anlamiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Silkmek ya da silkmemek, işte bütün mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 silkmek ya da silkilmek onun dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 benim için sex ve sevişme kesinlikle meditatif bir yaklaşım zaten.. ihtiyaç duyduğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 dedin ve başlığa 10 sayfa götürecek odunu attın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 seksin amaci cocuk yapmak arkadaslar, kendinizi kandirmayin, cocuk yapmak icin sevismiyosani bosuna kaynak harciyosunuz, noyz haric, o geri donusum yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar