coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 coco said: ahahah sana gülmüştüm copry said: Oturmakla öğrenme peşindesin hala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 o da öğreniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Odaklanıyım mı ,) coco said: coco said: ahahah sana gülmüştüm copry said: Oturmakla öğrenme peşindesin hala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Noyzura said: imamizer said: lan kaç gündür şu gif elimde noyzura takip ediyorum uygun yerde yapıştırıp komik olayım diye. artık gına geldi. gifi bırakıyorum ortaya yatıyorum. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/05/Miami-Heat-Champagne-Celebration-Chris-Bosh.gif gif eğlenceli ama böyle olmuyor bu işler.. böyle güzelcene geliyorsun sonra çok ateşli bir öpücük ile geri yutuyorsun partnerinin ağzından geldiğin herşeyi <3 erke dönergeci gibi sonsuz döngüye giremiyosak gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 samaella said: kişisel aşamadan bahsetmiyorum abi toplumsal olarak bahsediyorum. Senin aşama kaydetmen, çük görünce yan odaya kaçan bir kızla evlenince bir anlam ifade etmeyecek :D valla ben elimden geldiğince algı değiştiyorum ya. Ezbere sevişen insanların ezberini bozuyorum en basitinden. evren kaç bucakmış gösteriyorum onlara (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Noyzura said: imamizer said: lan kaç gündür şu gif elimde noyzura takip ediyorum uygun yerde yapıştırıp komik olayım diye. artık gına geldi. gifi bırakıyorum ortaya yatıyorum. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/05/Miami-Heat-Champagne-Celebration-Chris-Bosh.gif gif eğlenceli ama böyle olmuyor bu işler.. böyle güzelcene geliyorsun sonra çok ateşli bir öpücük ile geri yutuyorsun partnerinin ağzından geldiğin herşeyi <3 tamam. sen anlatmaya devam et ben geliyorum. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/02/nwld.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sonra böyle sarılıyorsun bir mutluluk seli falan bir huzur yükselişi falan.. nefes alma kaliten artıyor bi oh diyorsun. alo kime anlatıyom , imammizer nerdesin . asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 0ne said: erke dönergeci gibi sonsuz döngüye giremiyosak gereksiz tarihin sayfalarını karıştırın.. bu cumhuryetiniz , şirketleriniz , bankalarınız kurulmadna önce insanlar bu gezegende içiyordu doyasıya aşkı yudum yudum ... http://sacredsemen.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Noyzura andropoza girdiğinde nasıl bir boşluğa düşeceksin acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tibetin dağlarında rahip olur bea, meditasyon eğitimi falan verir. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 k-hole'a düşerim rahat ol kenks. k üzerine biraz lcd böyle.. oynayabileceğin en zevkli mmorpg'den ya da izleyebileceğin en kaliteli 7D sinema keyfinden daha gerçekli interaktif bir dimention içinde zaman ve mekan algısının ötesinde deneyimlerde sonsuzluk içerisinde ileri ve geriye sarmak .. manyak zevklerim var seks dışında. Ama zaten kozmik boyuttan gelip insan olarak bedenlenmişken seksinden tadını doyasıya çıkarıyorum. Güzel birşey dokunmak , koklamak , görmek , hissetmek , tadmak .. olabildiğince en insan halimizle zevk içinde kaybolmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Hadi umarım öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 possibly the most powerful and important psychoactive drug on the planet. Lyrics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 seksys benim en büyük zevkim. hayatımda etkim olan herşeyde sexy kavramını arıyorum. hitapta. sloganda. bedendilinde. iş planında. vs. felsefi bir durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Ne kadar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 beyler ben seviştim geldim bile siz naptınız kaç sayfa olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 andropoza girersem coco ile tavla atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ahahahhahahhaahah go olsun, tavlada parmak sayıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 cantug said: beyler ben seviştim geldim bile siz naptınız kaç sayfa olmuş :( bugün çok güzel iki performansım oldu . üstüne spor yaptım. Akşam dans ettim. şimdi paticikteyim çok mutluyum harika bir albüm dinliyorum. Çok güzel bir albüm şarkılar üst üste şiir gibi akıyor. tarzını söylemiyorum kelimelere takılanlar için açıp dinleyin. mümkünse kulaklık takın ses sorunu var ise . melodiyi içinizde hissedin. http://www.youtube.com/watch?v=BejgJThwuLw&list=PLYYTFLrr5MkA4U9WmYgJpBCclfz4ywKLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 coco said: ahahahhahahhaahah go olsun, tavlada parmak sayıyorum ben. tavlada çok pis kırarım. go da ise feci sıkıştırırım. ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 içinizde hissedin filan çok manidar olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 nasıl yani? başka türlüsüne ne gerek var ki bu hissiyatın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Naifçe yaklaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Aga post kasıyorsunuz halen CEvap alamadım Nasıl müdehale edicez :) birdaha gelebilir başıma hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar