bck Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 JW Marriott mükemmel gerçi firmanın anlaşması yok ise kol gibi girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Shisha evet duydum oraya gidicem bu akşam , ek olarak cidden marko paşanın çalışanları havalı mı desem bişey var böyle ama , istanbul tophanede ali baba mekanı gibi geldi bana. Haftaya da ankaradayım, ama rixos ta kalacağım bukez, bilkent hotele uyuz oldum da hotelden ziyade tubitak bilmem ne için ergenler toplanmış birbirine katıyolar hoteli.:) Telefon şakalarıdır, kapı vurup kaçmalardır. JW ile anlaşma olsa cidden orayı düşünmeden isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ramada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ramada ters yav. Hem boşa gerek yok o trafige girmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 gel bende kal ama evi toplarsın ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ben istiyor cakuzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 pet şişeden yaparım ben sana gel sen ahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yaparsan harbiden gelirim asjhdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar