Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Kupasını kim alır ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
düşseydi müşseydi ile olcak işler değil bunlar. kendiniz gidersiniz ondan sonra düşünürsünüz biz bu grupta ne yaparız diye.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 23 Kasım 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cl den gelen her hangi bir takım rahatlıkla alır gibime geliyor eğer cl den gelen takımlar UEFA yı kupa yerine korsa[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
O kadar kolay dimi. Alkmaar, Schalke, Glasgow, Stuttgart, Newcastle bunlar takım değil. ŞL den gelen bir takım direk alır.

içimden bir ses diyorki bu sene yine Valencia alıcak bence.[signature][hline]Şükrü demiş ki:
NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN.
Deli333
Mesaj tarihi:
Barcelona falan da zaten çıkamıycak gruptan UEFA'ya düşücek dimi? Konuyu bile bilmeden saçmalayan insanlar var, bari azıcık okuyun.. Sidik yarıştırın takımlar arasında dememiş adam uefa'yı kim alır demiş, ha düşücek takımlar belli olmadan konuşmak saçma o da ayrı bi konu..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
Tamam sorun yapmayın biz gittik alıp gelicez.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
fenerbahçe - alkmaar finali olur ama kimin alacağını tahmin etmek güç.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Schalke04&Stuttgart final kupada Stuttgart'ın,Kuranyi yeter[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:

[Bu mesaj uncla tarafından 24 Kasım 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 24 Kasım 2004 20:48 tarihinde demiş ki:
real madrid'ide UEFA'da düşünemiyorum..

Bende sonu beklenen bır kupa olur oda zewk wermez[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
bejeke alır :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
Bir italyan takımı.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
3 aday ,Newcastle,Alkmaar,Fenerbahçe.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
  • Yeni Oluştur...