Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ya abi şöle bişi var lanet corp diyebilirsin ben neler diyoruım yani a burdada derim varsa bi fikrin sölersin. küfürde edersin ingame hatta, smack diye bişi var şu oyunda. 100+ localde outpostlarına gidip get out u fucking cunts dediğimde olmuştur belki burdaki birilerine falan oyun içi sevdikleirme bile dümdüz gidiyorum arada çünkü YARRRR PIRATE olayı. Space biznıs yapan takım elbiseli jönlerden çok kanki demediğine dalan varsa imkanı patlatan, yapabiliosa scam yapan bi herifim ondan. yaparsın yani. de neden geri vites atarsın ki? mesela meteye vermen gereken cevap şuydu siz hariç türk birliği lanet olasıca beyaz kıçlılar! olayı ciddileştirmek, işi zevksiz kılar. Yaptıysan, ettiysen bi laf arkasında dur. Nolur yani space honor mı kaybedersin. hatta ben sizin yerinizde olsam, mail yoluyla corp içi ana bacı düz gider kimin spai oldugunu bulmaya calısırm eheheh. yapın yani hello kitty online deil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi yuh çocuk tacizcisi mi hüseyin abi ne alakası var ? adam taciz mi etti sizi mevzu ney yahu! özet geçsin biri delireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 KaRa_DaVuT said: Exodous said: Şahsen, küçük düşürülmeyi hak edenlerin küçük düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Şunun gibi mesela. Teşbihte hata olmaz. Biri kalkıp, çocuk tacizine karşı müthiş bir mücadele verirken, geçmişinde aslında çocukları taciz eden biri olduğu ortaya çıktığında, "Yok biz bunu küçük düşürmeyelim" diye düşünüp adamın geçmişini ortaya dökmeyelim mi? Ne alaka dersin diye bağlantıyı kurayım ben. "Türkler niye birleşmiyor" diyen bir kişinin, aslında kendisiyle birlikte oynamayan diğer Türkleri lanet insanlar olarak değerlendirmesi bence komik. Sen ne dersin? Çocuk tacizcisinin geçmişini saklayalım mı? bravo böyle devam et. sen harikasın muhteşemsin. hiçbirşeyi saklama doğru bildiklerini savun. ama insanların özeline de biraz saygılı ol. sırf seninle aynı şeyi düşünmüyor diye, insanları suçlayamazsın. onları küçük düşüremezsin. yoksa kendinle çatışırsın. adam kendince fikrini söylemiş. Senin bende okadar saçma lafların varki deidklerinle çatışan, işi oyun dışına taşımayı çok seviyorsunuz ama siz. kendinize saçma şeyleri görev edinmişsiniz böyle devam et. Aynen katılıyorum sana. Sırf seninle aynı düşünmüyor diye kimseye lanet insan diyemezsin. anlaştık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Suark said: yapın yani hello kitty online deil bu. Oyle deme ama .. Tacizci olsa nolucak saklıcakmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 GokTuRK said: abi yuh çocuk tacizcisi mi hüseyin abi ne alakası var ? adam taciz mi etti sizi mevzu ney yahu! özet geçsin biri delireceğim Orada teşbihte hata olmaz diye bir laf var. Anlamını bilmeyenler için açıklıyorum. Benzetmelerin gerçeğiyle ilgisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yoo diyebilir lanet insan. bak diyorum mesela goonlar lanet bir corp ruskilerde öle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 suark başkan haklı bu konuda. kıvırmanın anlamı yok, mert olup ettiği lafın arkasında durmalı herkes. dansözlüğün gereği yok adsfasasdfasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 KaRa_DaVuT said: Suark said: yapın yani hello kitty online deil bu. Oyle deme ama .. Tacizci olsa nolucak saklıcakmısın? oyunda mı? oyunda çocuk mu var ki? ha varda taciz ediliosa, dikkatini çekerim biz matarlar yıllarca köle olarak satıldık. onun yanında bu vız gelir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: KaRa_DaVuT said: Exodous said: Şahsen, küçük düşürülmeyi hak edenlerin küçük düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Şunun gibi mesela. Teşbihte hata olmaz. Biri kalkıp, çocuk tacizine karşı müthiş bir mücadele verirken, geçmişinde aslında çocukları taciz eden biri olduğu ortaya çıktığında, "Yok biz bunu küçük düşürmeyelim" diye düşünüp adamın geçmişini ortaya dökmeyelim mi? Ne alaka dersin diye bağlantıyı kurayım ben. "Türkler niye birleşmiyor" diyen bir kişinin, aslında kendisiyle birlikte oynamayan diğer Türkleri lanet insanlar olarak değerlendirmesi bence komik. Sen ne dersin? Çocuk tacizcisinin geçmişini saklayalım mı? bravo böyle devam et. sen harikasın muhteşemsin. hiçbirşeyi saklama doğru bildiklerini savun. ama insanların özeline de biraz saygılı ol. sırf seninle aynı şeyi düşünmüyor diye, insanları suçlayamazsın. onları küçük düşüremezsin. yoksa kendinle çatışırsın. adam kendince fikrini söylemiş. Senin bende okadar saçma lafların varki deidklerinle çatışan, işi oyun dışına taşımayı çok seviyorsunuz ama siz. kendinize saçma şeyleri görev edinmişsiniz böyle devam et. Aynen katılıyorum sana. Sırf seninle aynı düşünmüyor diye kimseye lanet insan diyemezsin. anlaştık mı? 10 kişi aynı şeyi sözler siz farklı şeyleri söylüyorsunuz.Arıza 10 kişidemi yoksa siz 3 nüzde mi? her konunun altında tartışma yapan sizsiniz.bir konu açılsında birileriyle dalaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 GokTuRK said: abi yuh çocuk tacizcisi mi hüseyin abi ne alakası var ? adam taciz mi etti sizi mevzu ney yahu! özet geçsin biri delireceğim özeti şu kısaca: topiği açan eleman niye türkler birleşemiyor, beraber oynayamıyor, incursion yapmıyor diyor. diğer taraf öyle bi zorunluluğu kimsenin diyor. sonradan plot twist geldi başlığı açan elemanın ascoma nalet corp dediği ortaya çıktı. şimdi de özeli karıştırmayın yönünde ilerliyor kavga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Suark said: KaRa_DaVuT said: Suark said: yapın yani hello kitty online deil bu. Oyle deme ama .. Tacizci olsa nolucak saklıcakmısın? oyunda mı? oyunda çocuk mu var ki? ha varda taciz ediliosa, dikkatini çekerim biz matarlar yıllarca köle olarak satıldık. onun yanında bu vız gelir be lol yok hüseyin abi demiş ya ondan diyorum. gallante olarak yanınızdayız dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Suark said: KaRa_DaVuT said: Suark said: yapın yani hello kitty online deil bu. Oyle deme ama .. Tacizci olsa nolucak saklıcakmısın? oyunda mı? oyunda çocuk mu var ki? ha varda taciz ediliosa, dikkatini çekerim biz matarlar yıllarca köle olarak satıldık. onun yanında bu vız gelir be amarr supreme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: GokTuRK said: abi yuh çocuk tacizcisi mi hüseyin abi ne alakası var ? adam taciz mi etti sizi mevzu ney yahu! özet geçsin biri delireceğim özeti şu kısaca: topiği açan eleman niye türkler birleşemiyor, beraber oynayamıyor, incursion yapmıyor diyor. diğer taraf öyle bi zorunluluğu kimsenin diyor. sonradan plot twist geldi başlığı açan elemanın ascoma nalet corp dediği ortaya çıktı. şimdi de özeli karıştırmayın yönünde ilerliyor kavga. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Suark'a katılıyorum. zaten bizim takıldığımız nokta, lanet corp demesi değil, hem bunu düşünüp, söyleyip ondan sonra da Türk birliği bayrağı açması. Diyorum ya... Sazınızla sözünüz uysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: Suark'a katılıyorum. zaten bizim takıldığımız nokta, lanet corp demesi değil, hem bunu düşünüp, söyleyip ondan sonra da Türk birliği bayrağı açması. Diyorum ya... Sazınızla sözünüz uysun. abi allah aşkına artık siz biz cilik yapma ya... Aynı corp ta uçmadıkmı sen bana neler neler öğretmedinmi... gün geldi niye böyle yapıyorsun şimdi. kimbuda insan yazık. buarada dipnot: sen sadece kendi adına konuşmuyormusun başkası adına konuşmazdın sen abi biz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: GokTuRK said: abi yuh çocuk tacizcisi mi hüseyin abi ne alakası var ? adam taciz mi etti sizi mevzu ney yahu! özet geçsin biri delireceğim özeti şu kısaca: topiği açan eleman niye türkler birleşemiyor, beraber oynayamıyor, incursion yapmıyor diyor. diğer taraf öyle bi zorunluluğu kimsenin diyor. sonradan plot twist geldi başlığı açan elemanın ascoma nalet corp dediği ortaya çıktı. şimdi de özeli karıştırmayın yönünde ilerliyor kavga. şu kısımda düzeltme yapayım gerisi aynı dedigin gibi.ben allince ve corplar için söyledim.ascom a direk söyledigim söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?53,6933577,6944804#msg-6944804 Orada teşbihte hata olmaz diye bir laf var. Anlamını bilmeyenler için açıklıyorum. Benzetmelerin gerçeğiyle ilgisi yoktur. mevzuyu bilmediğimden tam çözemedim adam size mailde lanet corp demiş şimdi e abi adam sevmiyor sizi demek ki ha evet önyargılı bir tanımlama ok ama şimdi benim anlamadığım corplar arasında birkaç kişinin şahsi husumeti var doğru mu? doğru. kim haklı kim haksız konusunu geçiyorum orada düşüncelerim farklı çünkü. ama kişilerin şahsi münasebetleri nasıl oluyorda corplar arasında -bu ascom olsun nodestination olsun- böyle bir nefrete dönüşüyor anlamış değilim. ha mesela o şahsi münasebette meteyi haksız görüyor olabilirim. yanlış yapmışsın derim biter de o oaly doğrultusunda mesela ascom a lanet demek bence yanlış kimbu beat balin sanırım. ha ascom dakiler dese "no destination daki pislik lanet adamlar vs" bu da yanlış olurdu sanırım hüseyina ib buna tepki koyuyor. ha tüm bunlarla birlikte adam bir mail atmış kendi corpu içinde hacılar. yanlış yapmış olabilir ok ama bu özel bir yazışma. açık alanda size hakaret etmemiş doalyısı ile. o mail sana nasıl geldi bilmem ben ha tahminlerim de var kim o maili size ulaştırdıysa asıl o bence gereksiz bir tartışmaya sebep olmuş durumda bence. yani çok amaçsız bence. "abib ak size ne demişler" mi yani. hayır maili savunmuyorum da abi sizin yüzünüze karşı söylenmemiş sonuçta. boşverin geçin ha ben de aynı şekilde sinirlenirdim belki de çocuk tacizi falan naptınız abi. sorunları aşmak bence asıl önemli yol iken böyle şeylerle gereksiz tartışma ortamı oluyor sadece diye düşünüyorum. abi bide genelliyorsunzu bari tüm herkese mal etmeyin yahu. eleştirdiğimiz nokta o değil mi zaten? ha bua rada topic ile mevzu çok alakasız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 nalet yazmışım zaten lanet olcaktı orası pardon bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 GokTuRK said: Exodous said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?53,6933577,6944804#msg-6944804 Orada teşbihte hata olmaz diye bir laf var. Anlamını bilmeyenler için açıklıyorum. Benzetmelerin gerçeğiyle ilgisi yoktur. mevzuyu bilmediğimden tam çözemedim adam size mailde lanet corp demiş şimdi e abi adam sevmiyor sizi demek ki ha evet önyargılı bir tanımlama ok ama şimdi benim anlamadığım corplar arasında birkaç kişinin şahsi husumeti var doğru mu? doğru. kim haklı kim haksız konusunu geçiyorum orada düşüncelerim farklı çünkü. ama kişilerin şahsi münasebetleri nasıl oluyorda corplar arasında -bu ascom olsun nodestination olsun- böyle bir nefrete dönüşüyor anlamış değilim. ha mesela o şahsi münasebette meteyi haksız görüyor olabilirim. yanlış yapmışsın derim biter de o oaly doğrultusunda mesela ascom a lanet demek bence yanlış kimbu beat balin sanırım. ha ascom dakiler dese "no destination daki pislik lanet adamlar vs" bu da yanlış olurdu sanırım hüseyina ib buna tepki koyuyor. ha tüm bunlarla birlikte adam bir mail atmış kendi corpu içinde hacılar. yanlış yapmış olabilir ok ama bu özel bir yazışma. açık alanda size hakaret etmemiş doalyısı ile. o mail sana nasıl geldi bilmem ben ha tahminlerim de var kim o maili size ulaştırdıysa asıl o bence gereksiz bir tartışmaya sebep olmuş durumda bence. yani çok amaçsız bence. "abib ak size ne demişler" mi yani. hayır maili savunmuyorum da abi sizin yüzünüze karşı söylenmemiş sonuçta. boşverin geçin ha ben de aynı şekilde sinirlenirdim belki de çocuk tacizi falan naptınız abi. sorunları aşmak bence asıl önemli yol iken böyle şeylerle gereksiz tartışma ortamı oluyor sadece diye düşünüyorum. yok şimdi amaç o olmayınca çıkıyor tartışma zaten. amaç kimbu yu küçük düşürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 10v10 kapışsın ascom ve nodestination ya turnuva hesabı. başka türlü paklanmaz bu mesela. hadi gençler mekan söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Amacım sadece n0 destinationdan biri diye adamı küçük düşürmek olsaydı bu işi 3 ay önce yapardım ki 3 aydır o mail bende. Ki daha niceleri varda, sevmem durduk yere öyle bilgileri paylaşmayı. Taki bir sebep verilene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: 10v10 kapışsın ascom ve nodestination ya turnuva hesabı. başka türlü paklanmaz bu mesela. hadi gençler mekan söyleyin. allahın sokağında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 megetege said: Amacım sadece n0 destinationdan biri diye adamı küçük düşürmek olsaydı bu işi 3 ay önce yapardım ki 3 aydır o mail bende. Ki daha niceleri varda, sevmem durduk yere öyle bilgileri paylaşmayı. Taki bir sebep verilene kadar. mete bırak.. legal yollarla elde etmediğin delillerle insan suçlamak gerçek hayatta suç biliyorsun. bebeyi baya karaladın arkadaşım. doğru değil yaptığın. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 megetege said: Amacım sadece n0 destinationdan biri diye adamı küçük düşürmek olsaydı bu işi 3 ay önce yapardım ki 3 aydır o mail bende. Ki daha niceleri varda, sevmem durduk yere öyle bilgileri paylaşmayı. Taki bir sebep verilene kadar. olmaz ama paylaşman lazım. kim ak kim kara çıksın ortaya. güvenip beraber oynuyoruz yeri geldiğinde, gerçeği bilmek hakkımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 tamam gemileri ben belirliyorum öle ofisır mod kullanmakta yok herşey max t2 var mısınız kapışmaya? frapslicez ve bu tartışma sahada bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar