Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Incursion

k1mbu

Öne çıkan mesajlar

ya abi şöle bişi var
lanet corp diyebilirsin
ben neler diyoruım yani a burdada derim

varsa bi fikrin sölersin.
küfürde edersin ingame hatta, smack diye bişi var şu oyunda.
100+ localde outpostlarına gidip get out u fucking cunts dediğimde olmuştur belki burdaki birilerine falan
oyun içi sevdikleirme bile dümdüz gidiyorum arada
çünkü YARRRR PIRATE olayı. Space biznıs yapan takım elbiseli jönlerden çok kanki demediğine dalan varsa imkanı patlatan, yapabiliosa scam yapan bi herifim ondan.

yaparsın yani.

de neden geri vites atarsın ki?
mesela meteye vermen gereken cevap şuydu

siz hariç türk birliği lanet olasıca beyaz kıçlılar!

olayı ciddileştirmek, işi zevksiz kılar. Yaptıysan, ettiysen bi laf arkasında dur. Nolur yani space honor mı kaybedersin.

hatta ben sizin yerinizde olsam, mail yoluyla corp içi ana bacı düz gider kimin spai oldugunu bulmaya calısırm eheheh.

yapın yani
hello kitty online deil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

KaRa_DaVuT said:

Exodous said:

Şahsen, küçük düşürülmeyi hak edenlerin küçük düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Şunun gibi mesela. Teşbihte hata olmaz.

Biri kalkıp, çocuk tacizine karşı müthiş bir mücadele verirken, geçmişinde aslında çocukları taciz eden biri olduğu ortaya çıktığında, "Yok biz bunu küçük düşürmeyelim" diye düşünüp adamın geçmişini ortaya dökmeyelim mi?

Ne alaka dersin diye bağlantıyı kurayım ben.

"Türkler niye birleşmiyor" diyen bir kişinin, aslında kendisiyle birlikte oynamayan diğer Türkleri lanet insanlar olarak değerlendirmesi bence komik.

Sen ne dersin? Çocuk tacizcisinin geçmişini saklayalım mı?

bravo

böyle devam et. sen harikasın muhteşemsin. hiçbirşeyi saklama doğru bildiklerini savun. ama insanların özeline de biraz saygılı ol. sırf seninle aynı şeyi düşünmüyor diye, insanları suçlayamazsın. onları küçük düşüremezsin. yoksa kendinle çatışırsın. adam kendince fikrini söylemiş. Senin bende okadar saçma lafların varki deidklerinle çatışan, işi oyun dışına taşımayı çok seviyorsunuz ama siz. kendinize saçma şeyleri görev edinmişsiniz

böyle devam et.

Aynen katılıyorum sana. Sırf seninle aynı düşünmüyor diye kimseye lanet insan diyemezsin. anlaştık mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

KaRa_DaVuT said:

Exodous said:

Şahsen, küçük düşürülmeyi hak edenlerin küçük düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Şunun gibi mesela. Teşbihte hata olmaz.

Biri kalkıp, çocuk tacizine karşı müthiş bir mücadele verirken, geçmişinde aslında çocukları taciz eden biri olduğu ortaya çıktığında, "Yok biz bunu küçük düşürmeyelim" diye düşünüp adamın geçmişini ortaya dökmeyelim mi?

Ne alaka dersin diye bağlantıyı kurayım ben.

"Türkler niye birleşmiyor" diyen bir kişinin, aslında kendisiyle birlikte oynamayan diğer Türkleri lanet insanlar olarak değerlendirmesi bence komik.

Sen ne dersin? Çocuk tacizcisinin geçmişini saklayalım mı?

bravo

böyle devam et. sen harikasın muhteşemsin. hiçbirşeyi saklama doğru bildiklerini savun. ama insanların özeline de biraz saygılı ol. sırf seninle aynı şeyi düşünmüyor diye, insanları suçlayamazsın. onları küçük düşüremezsin. yoksa kendinle çatışırsın. adam kendince fikrini söylemiş. Senin bende okadar saçma lafların varki deidklerinle çatışan, işi oyun dışına taşımayı çok seviyorsunuz ama siz. kendinize saçma şeyleri görev edinmişsiniz

böyle devam et.

Aynen katılıyorum sana. Sırf seninle aynı düşünmüyor diye kimseye lanet insan diyemezsin. anlaştık mı?

10 kişi aynı şeyi sözler siz farklı şeyleri söylüyorsunuz.Arıza 10 kişidemi yoksa siz 3 nüzde mi? her konunun altında tartışma yapan sizsiniz.bir konu açılsında birileriyle dalaşalım.
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

abi yuh çocuk tacizcisi mi hüseyin abi ne alakası var ? adam taciz mi etti sizi mevzu ney yahu! özet geçsin biri delireceğim

özeti şu kısaca: topiği açan eleman niye türkler birleşemiyor, beraber oynayamıyor, incursion yapmıyor diyor. diğer taraf öyle bi zorunluluğu kimsenin diyor. sonradan plot twist geldi başlığı açan elemanın ascoma nalet corp dediği ortaya çıktı. şimdi de özeli karıştırmayın yönünde ilerliyor kavga.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

KaRa_DaVuT said:

Suark said:

yapın yani
hello kitty online deil bu.

Oyle deme ama .. Tacizci olsa nolucak saklıcakmısın?

oyunda mı?
oyunda çocuk mu var ki?
ha varda taciz ediliosa, dikkatini çekerim biz matarlar yıllarca köle olarak satıldık. onun yanında bu vız gelir be

lol yok hüseyin abi demiş ya ondan diyorum.

gallante olarak yanınızdayız dostum
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

GokTuRK said:

abi yuh çocuk tacizcisi mi hüseyin abi ne alakası var ? adam taciz mi etti sizi mevzu ney yahu! özet geçsin biri delireceğim

özeti şu kısaca: topiği açan eleman niye türkler birleşemiyor, beraber oynayamıyor, incursion yapmıyor diyor. diğer taraf öyle bi zorunluluğu kimsenin diyor. sonradan plot twist geldi başlığı açan elemanın ascoma nalet corp dediği ortaya çıktı. şimdi de özeli karıştırmayın yönünde ilerliyor kavga.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Suark'a katılıyorum. zaten bizim takıldığımız nokta, lanet corp demesi değil, hem bunu düşünüp, söyleyip ondan sonra da Türk birliği bayrağı açması.

Diyorum ya...

Sazınızla sözünüz uysun.

abi allah aşkına artık siz biz cilik yapma ya...

Aynı corp ta uçmadıkmı sen bana neler neler öğretmedinmi... gün geldi niye böyle yapıyorsun şimdi. kimbuda insan yazık.

buarada dipnot: sen sadece kendi adına konuşmuyormusun başkası adına konuşmazdın sen abi biz ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

GokTuRK said:

şu kısımda düzeltme yapayım gerisi aynı dedigin gibi.ben allince ve corplar için söyledim.ascom a direk söyledigim söylenemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?53,6933577,6944804#msg-6944804
Orada teşbihte hata olmaz diye bir laf var. Anlamını bilmeyenler için açıklıyorum.

Benzetmelerin gerçeğiyle ilgisi yoktur.

mevzuyu bilmediğimden tam çözemedim adam size mailde lanet corp demiş şimdi e abi adam sevmiyor sizi demek ki ha evet önyargılı bir tanımlama ok ama şimdi benim anlamadığım corplar arasında birkaç kişinin şahsi husumeti var doğru mu? doğru. kim haklı kim haksız konusunu geçiyorum orada düşüncelerim farklı çünkü. ama kişilerin şahsi münasebetleri nasıl oluyorda corplar arasında -bu ascom olsun nodestination olsun- böyle bir nefrete dönüşüyor anlamış değilim. ha mesela o şahsi münasebette meteyi haksız görüyor olabilirim. yanlış yapmışsın derim biter de o oaly doğrultusunda mesela ascom a lanet demek bence yanlış kimbu beat balin sanırım. ha ascom dakiler dese "no destination daki pislik lanet adamlar vs" bu da yanlış olurdu sanırım hüseyina ib buna tepki koyuyor.

ha tüm bunlarla birlikte adam bir mail atmış kendi corpu içinde hacılar. yanlış yapmış olabilir ok ama bu özel bir yazışma. açık alanda size hakaret etmemiş doalyısı ile. o mail sana nasıl geldi bilmem ben ha tahminlerim de var kim o maili size ulaştırdıysa asıl o bence gereksiz bir tartışmaya sebep olmuş durumda bence. yani çok amaçsız bence. "abib ak size ne demişler" mi yani. hayır maili savunmuyorum da abi sizin yüzünüze karşı söylenmemiş sonuçta. boşverin geçin ha ben de aynı şekilde sinirlenirdim belki de çocuk tacizi falan naptınız abi. sorunları aşmak bence asıl önemli yol iken böyle şeylerle gereksiz tartışma ortamı oluyor sadece diye düşünüyorum.

abi bide genelliyorsunzu bari tüm herkese mal etmeyin yahu. eleştirdiğimiz nokta o değil mi zaten? ha bua rada topic ile mevzu çok alakasız olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

Exodous said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?53,6933577,6944804#msg-6944804
Orada teşbihte hata olmaz diye bir laf var. Anlamını bilmeyenler için açıklıyorum.

Benzetmelerin gerçeğiyle ilgisi yoktur.

mevzuyu bilmediğimden tam çözemedim adam size mailde lanet corp demiş şimdi e abi adam sevmiyor sizi demek ki ha evet önyargılı bir tanımlama ok ama şimdi benim anlamadığım corplar arasında birkaç kişinin şahsi husumeti var doğru mu? doğru. kim haklı kim haksız konusunu geçiyorum orada düşüncelerim farklı çünkü. ama kişilerin şahsi münasebetleri nasıl oluyorda corplar arasında -bu ascom olsun nodestination olsun- böyle bir nefrete dönüşüyor anlamış değilim. ha mesela o şahsi münasebette meteyi haksız görüyor olabilirim. yanlış yapmışsın derim biter de o oaly doğrultusunda mesela ascom a lanet demek bence yanlış kimbu beat balin sanırım. ha ascom dakiler dese "no destination daki pislik lanet adamlar vs" bu da yanlış olurdu sanırım hüseyina ib buna tepki koyuyor.

ha tüm bunlarla birlikte adam bir mail atmış kendi corpu içinde hacılar. yanlış yapmış olabilir ok ama bu özel bir yazışma. açık alanda size hakaret etmemiş doalyısı ile. o mail sana nasıl geldi bilmem ben ha tahminlerim de var kim o maili size ulaştırdıysa asıl o bence gereksiz bir tartışmaya sebep olmuş durumda bence. yani çok amaçsız bence. "abib ak size ne demişler" mi yani. hayır maili savunmuyorum da abi sizin yüzünüze karşı söylenmemiş sonuçta. boşverin geçin ha ben de aynı şekilde sinirlenirdim belki de çocuk tacizi falan naptınız abi. sorunları aşmak bence asıl önemli yol iken böyle şeylerle gereksiz tartışma ortamı oluyor sadece diye düşünüyorum.

yok şimdi amaç o olmayınca çıkıyor tartışma zaten. amaç kimbu yu küçük düşürmek
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Amacım sadece n0 destinationdan biri diye adamı küçük düşürmek olsaydı bu işi 3 ay önce yapardım ki 3 aydır o mail bende. Ki daha niceleri varda, sevmem durduk yere öyle bilgileri paylaşmayı. Taki bir sebep verilene kadar.

mete bırak.. legal yollarla elde etmediğin delillerle insan suçlamak gerçek hayatta suç biliyorsun. bebeyi baya karaladın arkadaşım. doğru değil yaptığın. bence.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Amacım sadece n0 destinationdan biri diye adamı küçük düşürmek olsaydı bu işi 3 ay önce yapardım ki 3 aydır o mail bende. Ki daha niceleri varda, sevmem durduk yere öyle bilgileri paylaşmayı. Taki bir sebep verilene kadar.

olmaz ama paylaşman lazım. kim ak kim kara çıksın ortaya. güvenip beraber oynuyoruz yeri geldiğinde, gerçeği bilmek hakkımız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...