Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hala nasılda bulamadınız haini hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: ben yaptım ikisini de. adres vereyim mi? adresin seninle olsun.bir oyun için gidip te adam öldürmek gibi bir niyetimiz yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: Çok heveslenme. Eski dramaların tadı kalmadı. Anılar hala yaşıyor :) http://www.youtube.com/watch?v=ujhLQxyWy6s http://www.youtube.com/watch?v=SGVMZddkiCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Hala anlayamadım biz türkler arasındaki bu nefret nereden geliyor.Ataların da dediği gibi ''DELININ BIRI KUYUYA BIR TAS ATMIS KIRK AKILLI CIKARAMAMIS'' meselesine dönmüş durumda olay Farklı gruplarda oynayabilirsin , birbirinize oyun içerisinde ates de acarsınız, patlatırsınız da ama gel gör ki bizde işler biraz abartılıyor..Surada yazan adamların %80'ini şahsen tanıyorum onun için kalkıp o kötü bu iyi demiyeceğim ama tavsiyem odur ki oyun içerisindeki rekabetiniz oyunda kalsın .. O kadar gülerek okuduğum yazı oluyor ki şurada inanın anlam veremiyorum neyin kavgasını yaptığınıza Saygı ve Selamlarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 elite pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 thebaltaci said: Hala anlayamadım biz türkler arasındaki bu nefret nereden geliyor.Ataların da dediği gibi ''DELININ BIRI KUYUYA BIR TAS ATMIS KIRK AKILLI CIKARAMAMIS'' meselesine dönmüş durumda olay Farklı gruplarda oynayabilirsin , birbirinize oyun içerisinde ates de acarsınız, patlatırsınız da ama gel gör ki bizde işler biraz abartılıyor..Surada yazan adamların %80'ini şahsen tanıyorum onun için kalkıp o kötü bu iyi demiyeceğim ama tavsiyem odur ki oyun içerisindeki rekabetiniz oyunda kalsın .. O kadar gülerek okuduğum yazı oluyor ki şurada inanın anlam veremiyorum neyin kavgasını yaptığınıza Saygı ve Selamlarımla Öncelikle şunu yazan kişinin, yıllar önce oyuna daha ilk başladığı yıllarda kendisini vuran bir Türk'e nasıl yıllarca kin beslediğini ben bilirim. Herhalde sen de unutmamışsındır Hüseyin. Hüseyin, kırk kişiyiz burada, kimin ne olduğunu çok iyi biliriz. Benim, vurmayla vurulmayla ilgili sorunum yok. Bunu da herkes bilir. Ama kalkıp da birileri, işi oyun dışına taşıyorsa, hiç tanımadığı insanlara lanet okuyorsa, sırf oyun anlayışı uymuyor diye başkalarına çamur atıyorsa ben de o adama haddini bildirmeyi bir borç bilirim. İki kelimeyi yanyana getirmeyi beceremeyen insanların, kalkıp burada ahkam kesmesine izin vermem. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup, ondan sonra insanları karalayanlara yine haddini bildiririm. Kısacası, bana bulaşana ben de bulaşırım. Hem de sonuna kadar. Sonuçta burası erkeksiz köy değil. Saygı ve selamlarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 k1mbu said: 2.Olarak allince ve corpları için yazdıgım belli.Orda türk corpuna hakaret edecek bir yazı yok.Nulli den ayrılsanız bile yine gözüm de lanet allince ve lanet corpları diye geçer.Yani siz olun yada olmayın hep öyle gider. Şimdi hiç geri vites yapma, ikimizde biliyoruz lanet corp diye ascomdan bahsettiğini (oyun içinde de 1-2 kez ascoma laf attığına tanık oldum çünkü). Ki bahsedebilirsin yani, hiç önemli değil benim için. Bu maili 2013.02.17 tarihinde attın. O zamandan beri bilmeme rağmen konusunu açmadım bile çünkü herkezin kendi fikri beni ilgilendirmez. Ama böyle bir mail atıp neden türkler bi arada oynayamıyoruz yazdığını görünce komiğime gitti paylaştım :) thebaltaci said: Hala anlayamadım biz türkler arasındaki bu nefret nereden geliyor. Ortada nefret falan yok, birbirini tanımadan birilerinin sözleriyle fikir sahibi olup başka corpları "lanet corp" sanan bir arkadaş var. Olabilirde yukarıda yazdığım gibi. Önemli değil. Yalnız oyunu bıraktıktan sonra yazıların falan çok değişti abi. Tanımayan biri oyun hayatında çok sakin hiç tartışmalara dahil olmayan biri sanacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: thebaltaci said: Hala anlayamadım biz türkler arasındaki bu nefret nereden geliyor.Ataların da dediği gibi ''DELININ BIRI KUYUYA BIR TAS ATMIS KIRK AKILLI CIKARAMAMIS'' meselesine dönmüş durumda olay Farklı gruplarda oynayabilirsin , birbirinize oyun içerisinde ates de acarsınız, patlatırsınız da ama gel gör ki bizde işler biraz abartılıyor..Surada yazan adamların %80'ini şahsen tanıyorum onun için kalkıp o kötü bu iyi demiyeceğim ama tavsiyem odur ki oyun içerisindeki rekabetiniz oyunda kalsın .. O kadar gülerek okuduğum yazı oluyor ki şurada inanın anlam veremiyorum neyin kavgasını yaptığınıza Saygı ve Selamlarımla Öncelikle şunu yazan kişinin, yıllar önce oyuna daha ilk başladığı yıllarda kendisini vuran bir Türk'e nasıl yıllarca kin beslediğini ben bilirim. Herhalde sen de unutmamışsındır Hüseyin. Hüseyin, kırk kişiyiz burada, kimin ne olduğunu çok iyi biliriz. Benim, vurmayla vurulmayla ilgili sorunum yok. Bunu da herkes bilir. Ama kalkıp da birileri, işi oyun dışına taşıyorsa, hiç tanımadığı insanlara lanet okuyorsa, sırf oyun anlayışı uymuyor diye başkalarına çamur atıyorsa ben de o adama haddini bildirmeyi bir borç bilirim. İki kelimeyi yanyana getirmeyi beceremeyen insanların, kalkıp burada ahkam kesmesine izin vermem. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup, ondan sonra insanları karalayanlara yine haddini bildiririm. Kısacası, bana bulaşana ben de bulaşırım. Hem de sonuna kadar. Sonuçta burası erkeksiz köy değil. Saygı ve selamlarımla. Valla ben de anlamıyorum bu kadar sinir kin neye kime. İnsanları kırmak gücendirmek mantıksız bence. Ha bunu kendisine amac edinen insanlara lafım yok ama başkasının mutsuzluğundan kendine çıkar sağlamak ne derece doğru tartışılır orası. EDIT: şimdi siz ama sende bölesin bıdı bıdı diye bana sataşmadan şunu da söyleyeyim, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama aslolan burda konuşmak değil bunun bir oyun olduğunu oyun için insan kırmanın yersiz olduğunu anlayabilmek. Yoksa burda her türlü insan var kötüde iyide herkese göre değişebilir. Sırf sen yazdığı şeyi beğenmiyorsun iki kelimeyi biraraya getirişi senin hoşuna gitmiyor diye insanları toplu ortamlarda gücendirmek, ego tatmini yapmak gereksiz. Saygı ve Selamlarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Peki sen No Destination'dan ayrılmadan önce, ben "No Destination'dakilere lanet olsun" diye bir yazı kaleme almış olsaydım cevap olarak, "Ama biz öyle değiliz sevgi kelebeğiyiz" diye mi cevap yazardın? Bunun bir cevabını alabilir miyim senden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: Peki sen No Destination'dan ayrılmadan önce, ben "No Destination'dakilere lanet olsun" diye bir yazı kaleme almış olsaydım cevap olarak, "Ama biz öyle değiliz sevgi kelebeğiyiz" diye mi cevap yazardın? Bunun bir cevabını alabilir miyim senden? görüşüne saygı duyar değiştirmezdim. kimse kimseyi beğenmek sevgi duymak zorunda değil, toplu ortamda sırf senin görüşün benimkine uymuyor diye beinm seni karalamaya yada görüşün yanlış aslında böyleyiz demeye caçlışmam yanlış olurdu. Evet kimbu belki yanlış birşey yaptı fakat çocuk kendi görüşünü dile getirdi corp içinde, evet bu görüşten sonra o başlık tezat durabilir fakat neticede burada insanlar merak ettikleri sorularu sorma hakkına sahipler birbirlerine saygı duyup küçük düşürmedikleri sürece. Sence peki mete nin bu maili bir şekilde bulup cocuğu küçük düşürmeye calışması ne derece doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ah bir de sazınızla sözünüz birbirine uysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: Ah bir de sazınızla sözünüz birbirine uysa. valla benimki uyuyor abi, de sen soruya cevap ver istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mete'nin adına ben cevap veremem. Ha sen herkesin adına yazarsın ama benim tarzım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: Mete'nin adına ben cevap veremem. Ha sen herkesin adına yazarsın ama benim tarzım değil. yok ben senin görüşünü soruyorum. Tabi bir görüşün var ise. Hani herkesin hakkını savunup kimsenin kimseyi küçük düşürmesine izin vermniyorsun ya, ondan dedim bu konuya ne dersin aceba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 dram döner demiştim lanet olasıca türkler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 1.olarak benim attıgım mesaj corp için geçerliydi.Eger o mesajı attıysam özel olarak attım.size yetiştireni elbet bulurum ben. 2.olarak hala diyorum ''lanet allince ve corpları'' demeye devam ederim.sizin corp o allince olsun olmasın hala bu düşüncem geçerli. 3.olarak ascom hakkında duyduklarım oyun için kalır.zamanında o corp tan konuştugum insanlarda oldu.ama velakin burda ahkam kesmek ne size yarar nede bize. ben bu konuyu açarken o mesaj ı bahsetmedim veya zamanında sizin hakkınızda olanlardan bile konuyu açmadım.sonra gelmiş burda attıgım bir mesajı dikkat çektiriyorsunuz.dedigim gibi mesaj hala arşiv belgemde tam metni.isterseniz birde kendi elimle yapıştırayım buraya. ben bir şey söylediysem bunun arkasındayım her daim.bobbit1 le ilgili merkez kanalda söylenenler oldu.mesela o konuyla ilgilide bir şey söylemedim.özeldir ilgilendirilmez gibi. yani bana kanıt gösterilseniz.fazlasını canlı gösteririm. o yüzden abi,kardeş anlayışı içinde gidelim.oyunun,oyun oldugunu unutmuyalım.açtıgım konuyu oldugu yönden gidelim. Ascom hakkında duyduklarım kişilerin arasında geçen bir diyalog.Nasıl ben sizin önceki forum tartışmanıza ek olarak bir şey eklemediysem sizde aynı davranışı gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 lanet corp nedir abi ya ilk okul seviyesi direk asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben yine neyi kaçırdım bilader ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Şahsen, küçük düşürülmeyi hak edenlerin küçük düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Şunun gibi mesela. Teşbihte hata olmaz. Biri kalkıp, çocuk tacizine karşı müthiş bir mücadele verirken, geçmişinde aslında çocukları taciz eden biri olduğu ortaya çıktığında, "Yok biz bunu küçük düşürmeyelim" diye düşünüp adamın geçmişini ortaya dökmeyelim mi? Ne alaka dersin diye bağlantıyı kurayım ben. "Türkler niye birleşmiyor" diyen bir kişinin, aslında kendisiyle birlikte oynamayan diğer Türkleri lanet insanlar olarak değerlendirmesi bence komik. Sen ne dersin? Çocuk tacizcisinin geçmişini saklayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 GokTuRK said: ben yine neyi kaçırdım bilader ya... off saçma sapan şeyler boşver... dün gece cap op olmuş kaçırdık olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 saklamayın hiçbişeyi BURN ALL THE THINGS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Kara Davut bu konuda görüşünü bildirir misin? Bir görüşün varsa tabii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: Şahsen, küçük düşürülmeyi hak edenlerin küçük düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Şunun gibi mesela. Teşbihte hata olmaz. Biri kalkıp, çocuk tacizine karşı müthiş bir mücadele verirken, geçmişinde aslında çocukları taciz eden biri olduğu ortaya çıktığında, "Yok biz bunu küçük düşürmeyelim" diye düşünüp adamın geçmişini ortaya dökmeyelim mi? Ne alaka dersin diye bağlantıyı kurayım ben. "Türkler niye birleşmiyor" diyen bir kişinin, aslında kendisiyle birlikte oynamayan diğer Türkleri lanet insanlar olarak değerlendirmesi bence komik. Sen ne dersin? Çocuk tacizcisinin geçmişini saklayalım mı? bravo böyle devam et. sen harikasın muhteşemsin. hiçbirşeyi saklama doğru bildiklerini savun. ama insanların özeline de biraz saygılı ol. sırf seninle aynı şeyi düşünmüyor diye, insanları suçlayamazsın. onları küçük düşüremezsin. yoksa kendinle çatışırsın. adam kendince fikrini söylemiş. Senin bende okadar saçma lafların varki deidklerinle çatışan, işi oyun dışına taşımayı çok seviyorsunuz ama siz. kendinize saçma şeyleri görev edinmişsiniz böyle devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: Şahsen, küçük düşürülmeyi hak edenlerin küçük düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Şunun gibi mesela. Teşbihte hata olmaz. Biri kalkıp, çocuk tacizine karşı müthiş bir mücadele verirken, geçmişinde aslında çocukları taciz eden biri olduğu ortaya çıktığında, "Yok biz bunu küçük düşürmeyelim" diye düşünüp adamın geçmişini ortaya dökmeyelim mi? Ne alaka dersin diye bağlantıyı kurayım ben. "Türkler niye birleşmiyor" diyen bir kişinin, aslında kendisiyle birlikte oynamayan diğer Türkleri lanet insanlar olarak değerlendirmesi bence komik. Sen ne dersin? Çocuk tacizcisinin geçmişini saklayalım mı? Sizin corp hariç bütün türklerin oldugu corplara rahat,rahat girer çıkarım.çünkü asım belli. Sizin gibi tartışma yapacak durumları sokmuyor hiç bir şeyi. 3 Kişisiniz burda ahkam kesen,bildigi ve yöneldigi yoldan ayrılmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 KaRa_DaVuT said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?53,6933577,6944779#msg-6944779 GokTuRK said: ben yine neyi kaçırdım bilader ya... off saçma sapan şeyler boşver... dün gece cap op olmuş kaçırdık olm ya olm gireriz ona dert değil de ben buradaki tartışmayı yemin billah anlamadım... mail falan diyorsunuz da ne maili kim bu kim mevzu ney? incursion dı konunun adı incursion nyie tartışılmıyor mesela... hayat zor sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar