MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Aslında olay performans değil de, mouse kullanmaya üşenmem... yani touchpade ufak ufak tepikleyerek oynanacak oyun bakıyorum. en son monaco oynadım baya eğlenceliydi. benzer bir öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 knights of honor, game dev tycoon, trine, braid, bilimum turn based strateji(civ, homm, x-com vs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 braid, limbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 menejerlik ve tycoon oyunlarinin shift click usulu bir seyler dikmedigin hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 çoğunlukla indie falan oluyor ya bu tür oyunlar ondan soruyorum. bu arada trine limbo braid falan oynadım bittiler çok önce=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 turn based strategy gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 duke nukem ın zibilyon tane versiyonu var kur oyna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bck said: duke nukem ın zibilyon tane versiyonu var kur oyna.. touch pad ile duke? iyi sanslar valla. klavye ile oynamakta uyuzdu zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 arkadaş benim mesajımı okumamış herhalde, duke nukem önerdiğine göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 fare olmadan trine? tbs oyna iste abi. ENdless Space filan dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar