chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Beyler yarın ankarada bir işim var. demetevler metro durağının oraya gitmem gerekiyor. havalimanı taksiyi aradım 90 100 tl civarı tutar dedi. böyle bir ücret ödemek istemiyorum. ne gibi alternatifler önerirsiniz? mesela havaş ile yakın bir yerde inip taksiye de binebilirim bunun için önerebileceğiniz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Havaşa bin, ulusda havaş da in., yakınında metro durağı var 3 TL bilet al. Demet metro durağında in. Metro durağını kime sorsan gösterir 200 metre felan en fazla uzaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 havaş'da in. taksiye bin. 100 metre sonra ulus metro durağında in. demette inersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bin havaşa ulus da bin metroya demette in hemen inince sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 havaşa bin, 10tl ver. ulusta in, metroya bin. 3 tl ver. 13tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 havaşa binersen 10tl halk otobüsü 2tl. 1 saate merkeze varırsın ulusta in. metroya bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Belediye otobusu 5TL, halk da o kadar sanirim ya, 2TL degil. Normal otobuse de binebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 hipsterler hemen havaş demiş bin belediye otobüsüne havaalanından daha ucuz, aştiye götürüyor ondan sonrasını bilmişyorum ama aşitden her yere gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Aştiye felan gitme yolunu uzatırsın. Yanıltmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben havaş taksi kombinasyonunda kalmak istiyorum daha çok. havaştan ineceğim yeri bilsem yeterli benim için demetevler durağına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 havaşa bin, 10tl ver. ulusta in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 4Ever said: Havaşa bin, ulusda havaş da in., yakınında metro durağı var 3 TL bilet al. Demet metro durağında in. Metro durağını kime sorsan gösterir 200 metre felan en fazla uzaklığı. belediye otobüsüne bin ankamall da in metroya bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Yenimahalle'de in belediye otobusune binip o zaman. Havas taksi icin uygun yerlere gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Abi adam zaten Metro durağına gideceğim diyor. Ulustan biner gider işte rahat tertemiz. Belediye otobüsü ile şehir trafiği felan çekilmez şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ulus şehir dışı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 100 lira yalan, inanma sakın. en az 150. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 telefondayım şu an maps bakamıyorumda ben de sorayım ziya gökalp caddesi kurtuluş çankaya / ankara aşti'ye ne kadar uzakta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 10-15 dakika, metro ile gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar