fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 foto falan koymaya usendim, yaninda 1 adet de saglam durumda gamepad verecegim. 250'ye falan satmayi dusunuyorum. firmware'li durumda, fakat firmware'i bayagi eski. 1 yildir acilmiyor, gecen saglam mi diye actim baktim saglam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 oyun var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 fifa 11 falan var galba, o derece. onlar da orjinal deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Jtag durumu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Yaptirmadim ama yapilabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 1 tane mi oyun var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 eve gidince yazarım oyunları da, hepsi eski oyunlar. alan için çok bişey ifade etmez. red dead redemption, alan wake, top spin var aklımda olan. top spin var mı cok da emin deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Komsu bana ver de sen satana kadar oyniyim satcaginda veririm geri :) hem seversem belki ben alirim haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Abi falcon çok zor o fiyattan satman 300-350 arcade jasperlar gidiyor + güncel firmware falan yaptırcaksın birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 250 ye de gitmiyosa kaca gidecek yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Valla benden 100 tl + Adanaya gelirsen birde kebabı ismarlrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Falcon pek rağbet görmüyor jasper arcadeler de ucuz ya 200 den satabilirsen çok iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 falcon jasper farkı nedir? exclusive oyunları bitirmek için bi ara almayı düşünüyorum. fwlı kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 icindeki board farki, jasper boardlar ve daha sonralarinda 3 kirmizi isik hatasi neredeyse yok edildi. falcon ve onceki boardlarda 3 kirmizi isik hatasi olma ihtimali var konsolu kullandikca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 falcon jasper farki ayni anlattigi gibi disappear'in. ben de jasper aldigimi saniyordum, satmayacalisirken farkettim oyle diyim :) hic bir sorun yasamadim ama ben de pek oynamadim, sadece exclusive'leri oynayip biraktim aynen. daha riskli oluyor sanirim falconlar. uzun sure kullanimlarda 3k verme olasiligi yukseliyor. o yuzden fiyati boyle cok dusuk. 200 e birakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bumpç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bumpx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 125 tl ye satarsan zevkle alabilirim. fizban said: bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bobrekle takas olunur istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bobrege karsılık seni mi alacağım? kabul. kaç kilo böbrek istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 cagrus said: 125 tl ye satarsan zevkle alabilirim. fizban said: bump http://www.asucan.com/urunler/100/MAGNUM-Black şu var bak 125 TL'ye zevkle alabileceğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yok sağol benim düşüncelerim senin ki kadara açık fikirli değil :/ sen eğlenmene bak ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ve son postu böyle oldu liseli pawnshop keeper rp'er, özleneceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar