PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 sabonis said: minoxil'in de bişi yaptığı yok. yani yapyıor da hayatın boyunca ilaç sürüyorsun kafana. ben o kadar kimyasalı vücuda sokacağıma, beklermi dökülür sonra da ektiririm yani. pahalı da diye hatırlıyroum minoxil'i abi ektirmek de garanti bi iş değil ama, ünlü zenginlerden falansan tamam da, riskli her türlü. minoxil 50 lira falan, günde bir kere kullanmak yetiyor iki ayda 50 lira kel kalmamak için çok bi para değil bence sdfg. mezoterapi baya fake bi şey de şu PRP olayını merak ediyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sabonis said: Aiko said: valla şampuanla yağla falan halledebileceğimi düşünmüyorum. 3 numarada çok çirkin oluyor aynalar çatlıyor fln. şu tedavi yöntemlerini araştırıyorum kafama yatarsa parası neyse vericem yaptırıcam çok geç olmadan. bağdat caddesinde bi yerde seansına 500 tl istediler. nedir tedavi yönetmi dediğin, ektirmek mi? http://www.esteworld.com.tr/prp-sac-tedavileri#flash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 tedavi yönteminden bahsediyorum siteden değil. de dalında en iyilerindenmiş bu esteworld heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Rogain ve propecia kullanildigi surece ise yariyor. Alerjin yoksa eger. Abim uzun yillar kullandi. Propecia fda onayli receteli bir ilac, dolayisiyla vucuda uzun sureli zarari var mi arastirilmali. Kel erkeklerin oldugu bir ailede buyudugum icin bu konularda az cok bilgiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 dün bi uzmana gözüktüm mezoterapi tavsiye etti yüzde 80 olumlu sonuç alırsın dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Bende de seyrelme var gibi ama acilma yok, bioxcin spreyi var onu kullaniyorum 3 haftadir, henuz bi aksiyon yok gibi , bakalim 2 ay daha devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 #dirensac giden geri gelir mi kardeşlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Abi bırakın dökülsün, jason statham ın dökülmüş ama çok mu kötü?Herif gayet yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bunun saçını boşver, kafası olmasa da olur. saç bize lazım, #dirensirmasaclarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 noyzura saçından jason statham saçına dönmek koyuyor insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bugunde başka bi yere resim yolladım sana prp saç tedavisi lazım dediler 3 seans. peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bakma sen noyzura'nın saçlar da gidici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar