Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 http://here.com/ Nokia kullanmaya basladigimdan beri zorunluluktan birazda bunlari kullanmaya basladim ama epey iyilermis. Baska kullanan var mi sorayim dedim. Guzel ozellikleri var, yerleri hafizaya almak cok kolay, mobil-web arasi sync da kolay. Map Creator var, en iyi yani o gibi daha bize kapali olsa da. WIki gibi haritalari editleyebiliyorsun, durak filan koyabiliyorsun. Turkiye'ye de acilir umarim. Kullanimi kolay, Google gibi hengamenin icinde olmasindansa sadece harita ile ilgilenmesi hosuma gitti. Google Maps genel olarak daha iyi ama telefonda ulke ulke download edip offline kullanabiliyorsun bunu. Sanirim bu offline ozellik iOS'da da destekleniyor ama emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 iosda da çalışıyor ama senkronizasyonu biraz sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 O offline olmasa kullanmam zaten ama iyi cok oyle calismasi. Google Maps'in offline bunun yaninda hic yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 yandex varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Yandex en kotusu, offline en iyi calisan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 yandexin trafik gösterme olayı iyi, var mı bunda trafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 yayaya trafik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ankara'da yok. Zaten en iyisi demiyorum, offline calistigi icin iyi diyorum mobil cihazlarda. Hepsinin en iyi yanlarini birkestiren bir tane ciksa aslinda pazari alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar