benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Evet beyler şu kitabı sipariş verdim bakalım ne yazıyor , okuyanlar mantıklı olduğunu söylüyor geldiğinde değerlendirme yaparım. Kitap yazarı Sefa Boyar 2001 ÖSS derecesi yapmış ve 2006 yılında tekrar girerek Türkiye sonuncusu olarak tarihe geçen ilk ve tek vatandaşmış Beyaz Show'a çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Len oglum akilli olun biraz yaa. Kardesim de almis bu kitabi 2 gun sonra atti kenara gitti. Keriz ayiklama kitabindan baska bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 test kasacağınıza oturun adam gibi iş yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Allah ne yapsın sizi emi , 2-3 tane takılırsın onları yapmak için mantık yürütmek gerekicek işte 2-3 soru kurtarılır belki diyerekten okuyacağım yoksa komple naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yıllar önce leman yaptı bu olayı adam uğraştı çalıştı fln baya. yapamamıştı ama bak öle hatırlıom sonra bi daha denedi galba. bi de buna karşı mı ne çıkmıştı ösym öle bişi olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 anaaa işe bak bu adamı yıllar önce beyazda görmüştüm hepsini yanlış yapacam diyordu bi sektör git demiştim yapmış demek işsiz herif.. benden size sorudaki başarı oranınızı %60 arttıracak bir öneri her türlü sınav ve test kitabında şıkların 3'ü aynı 2'si farklı olur. Doğru olan her zaman o 3 şıktan biridir. Böyle tekerleme yaparak seçip de doğru tutturduğum çok sınav hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ciddi olamazsın! gerçekten mi ! önceden patiye girerken iq testi yapılıyordu yahu, daha zor şeylerle gel bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar