Aegean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hani su sanal bebek mevzusu vardı ya ondan arıyorum canım sıkıldı nerden bulurum onu? yardım pls[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 tamogatchi diye arat, belki bulursun yahoo da.. bulursan güzel bişi, bana da söle
Maafiaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 kazaa dada arat .... ;)[hline]Aşk ıle yanıorum ....
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 tamagotchi değilmiydi lan o google düzeltir zaten google yönetir[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ya iide tamogochi su elde oynanan zımbırtı diilmi.yahooda aratıp yapabilecei bisey yokki.neyse eger oyuncak tamogochiyi soruyosan besiktasta ptt pasajindaki oyuncakcida var..[hline]Ferencz Bathory
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bilgisayar oyunu vardı onun[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
mithras Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 evet cd si vardı bende bir yerlerde ehehe :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected]
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ya olm gigidn generals falan oynayın ya. erkek adamı tomogoti bozar.[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni!
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ehe gayet ciddi bi msj olmus smiley eklemeyi unutmusum aceleyle yazdım biraz. erkeğim supeniz olmasın :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 impossible creatures mi olcaktı dicem de o kadar da olmaz heralde hata dimi=)
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bonepart, creatures süper. ama arada sıkılınca açıp, iki dakka besleyip sonra kapatacağın bir program olursa, en azından sıkılmassın pc başında
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 evt bende oyle bir sey arıyorum :)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Öne çıkan mesajlar