Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 nereye açsam bilemedim buraya açayım dedim aslında eğlenceye bile gider bu ama. eğlenceli bir makale Science fiction taught us that when science starts modifying the human body, it's going to involve robot parts and genetic modification gone terrifyingly wrong. But the reality is that the body modifications that are right around the corner are way less frightening and quite a bit more useful. It won't be too many more years before a trip to the doctor can ... http://www.cracked.com/article_20215_5-unbelievable-new-ways-science-can-modify-human-body_p2.html?utm_source=facebook&utm_medium=fanpage&utm_campaign=new+article&wa_ibsrc=fanpage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Sübanallah ibretlik paylasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 oku gel allasen saçma sapan konuşma ya gece gece delirtmeyin adamı modifike ettiğimin yerinde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Kizma abi okudum. Dis ve nefes alma cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Olur tabi, kesin olucak zaten. Uzayı mapleyebilir miyiz bilmiyorum ama body mod kesin olucak. Zaten yeni data storing için proteinler üzerinde calısıyolar, akarız az kaldı. 30 yıla kanatlanıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 The Verge'da ya da PopSci da da bu tarz bir makale okumuştum. Mesela insanoğlunun manyetik alanlara karşı bir duyusu yok ya, parmağının ucuna mıknatıs implement ederek manyetizma duyusu oluşturuyorlardı falan flan. Pff onla alakası yokmuş. Neyse kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 yoo onla alakası var. ben konuya sadece komik makaleyle giriş yaptım getir devamını. her türlü modifikasyonu burada konuşalım. ilimlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Bi' tarafına çip takılması hayat standartlarını iyileştirir. Kimin nerede, ne yaptığını, kalbinin dakikada kaç kez attığını, kan basıncını, sistol, diastol, kan şekeri vs gibi sağlık için önemli şeyleri gözlemlemek için hayati derecede gerekli olailir. Fakat cyborg biraz yalan beyler, gözünüzü boyuyorlar. Komple robotu yaparsın her türlü ama yarı insan-yarı robot kısmı biraz sıkıntı sadece. Kesin bir şey yok hala ama yapılmayacak şey de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 yapılır. http://www.youtube.com/watch?v=_qUPnnROxvY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 gen terapisi daha bitmedi ya, karışık iş bayağı. o diş olayını da kaç yıldır söylüyorlar, yapsınlar artık. insanlar hala ağzına kazık çaktırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 peki o zaman biz GDO olmayacak mıyız? =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar