Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hukuk konusunda bakabilir misiniz

fenn

Öne çıkan mesajlar

Olayı kısaca özetlersem ekim ayında 720 tl ye yatak aldım. 12 taksit yaptırdım kredi kartına ve yatağın 1 ay içersinde iadesi var. 1 ay dolmadan memnun kalmadık ve yatağı iade ettik. Adam kredi kartını iptal ettireceğim dedi ve bende beklemeye başladım. Yatağı iade ettiğime dair elimde kanıt yok ama aldığıma dair fatura vs vs var. Adam öyle böyle oyaladı beni, Faks gönderdim falan filan derken bunca zaman geçti. 3 aylık taksiti iade etti 180 tl ve banka iptal olmaz sa ben sana taksit taksit vereyim falan dedi. En son arıyorum adam açmıyor, dükkana gidiyorum eşi var. Tüketici mahkemesine gittim oalyı anlattım. Adam elimde fatura var mı diye sordu ve varsa paranı geri alabilirsin dedi. Bence işi tatlılıkla çözeyim diye mahkemeye gitmiyordum ama telefon açmamalar falan işin boyutunu değiştirdi. Kafama takılan konu adama yatağı iade ettiğime dair elimde kanıt yok. Adam derse ki yatağı ben iade almadım derse nasıl olacak gidişat, veya başka önerileriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

bankayla konuşmayı dene önce bence

Bankayı aradım adamlar satıcı ile sizin aranızda devam eden taksitlerinizi o satıcı harici hiç kimse iptal edemez diyor. Ve faks gelse iptal ederiz diyor ve böyle bir şey gelmedi diyor. Biraz da ben olayın üzerine düşmedim olayı uzatmadan halledelim dedim fakat yok illa ki deveyi diken olayı olacak
Sosyal ağlarda paylaş

aç davayı tanıkla falan vs ispat edersin ne yapacan,adama da ulaşırsan dava giderleri falan da sana patlar kazanırsam falan de

edit: üst kısmı salla , davadan once hakem heyetine basvuru yapman gerekiyor.

hakem heyeti parasal sınır

Tüketici hakem heyetine zorunlu başvuru sınırı 01.01.2013'den başlayarak 1.191,52 TL,

Büyükşehir statüsünde bulunan illerde faaliyet gösteren il hakem heyetlerinin uyuşmazlıklara bakmakla görevli ve yetkili olmalarına ilişkin alt parasal sınır 01.01.2013'den başlayarak 3.110,58 TL'dir.

biraz daha araştırırım yarın çok anlamıyorum bu tüketici,satım falan işlerinden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...