Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HAHAHAHAHAHAHAH

fenn

Öne çıkan mesajlar

Olayı kısaca özetlersem ekim ayında 720 tl ye yatak aldım. 12 taksit yaptırdım kredi kartına ve yatağın 1 ay içersinde iadesi var. 1 ay dolmadan memnun kalmadık ve yatağı iade ettik. Adam kredi kartını iptal ettireceğim dedi ve bende beklemeye başladım. Yatağı iade ettiğime dair elimde kanıt yok ama aldığıma dair fatura vs vs var. Adam öyle böyle oyaladı beni, Faks gönderdim falan filan derken bunca zaman geçti. 3 aylık taksiti iade etti 180 tl ve banka iptal olmaz sa ben sana taksit taksit vereyim falan dedi. En son arıyorum adam açmıyor, dükkana gidiyorum eşi var. Tüketici mahkemesine gittim oalyı anlattım. Adam elimde fatura var mı diye sordu ve varsa paranı geri alabilirsin dedi. Bence işi tatlılıkla çözeyim diye mahkemeye gitmiyordum ama telefon açmamalar falan işin boyutunu değiştirdi. Kafama takılan konu adama yatağı iade ettiğime dair elimde kanıt yok. Adam derse ki yatağı ben iade almadım derse nasıl olacak gidişat, veya başka önerileriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

cenk koray hiç tövbekar oldunuz mu dediğinde, emin olun ki hep tövbe ettim ama bazılarının yüzüne bakınca dayanamayıp tövbemi bozuyordum dedi. bu sefer güneş tecelli suratlarında ne var osman bey diye sordu. alınlarındaki yazıyı görüyorum, adeta gel beni kazıkla yazıyor, bende dayanamayıp tövbemi bozuyordum dedi. cenk koray ise alınlarında ne yazıyor deyince sülün osman, enayi yazıyor dedi. güneş tecelli biz neden göremiyoruz deyince rahmetli sülün osman ohumasını bilecen kardeşim, ayan beyan yazıyor dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

cenk koray hiç tövbekar oldunuz mu dediğinde, emin olun ki hep tövbe ettim ama bazılarının yüzüne bakınca dayanamayıp tövbemi bozuyordum dedi. bu sefer güneş tecelli suratlarında ne var osman bey diye sordu. alınlarındaki yazıyı görüyorum, adeta gel beni kazıkla yazıyor, bende dayanamayıp tövbemi bozuyordum dedi. cenk koray ise alınlarında ne yazıyor deyince sülün osman, enayi yazıyor dedi. güneş tecelli biz neden göremiyoruz deyince rahmetli sülün osman ohumasını bilecen kardeşim, ayan beyan yazıyor dedi.

JHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

AHAAAHSASJHBCASJL MCAS NBUJ NE LAN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...