Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Buna benzer sarkilar ariyorum: http://www.youtube.com/watch?v=w8BzbNOOihk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hit the road jack :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 matthieu bore var bunun gibi, louis armstrong vs vokal jazz işte swing jazz hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Yenilerden diyorum ya, onu belirtmem gerekti sanirim =) Bore'ye bakayim ama kadin degil o da =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Caro Emerald Edit: Pek swing değil aslında bu ya. Yazmayaydım iyiydi, neyse bikaç tip daha vardı galiba. Ama illa kadın olsun demiyosan Harry Connick Jr falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar