quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bende bir adet Sony Tablet var, ancak Trading Card Game türünü de seven bir insan olarak görüyorum ki, bu tarz oyunlar genelde iOS öncelikli çıkıyor (Hearthstone misal), bunlar için iPad almaya değer mi? If yes, iPad 5 beklemeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Çalışmadığınız yerden mi sordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Kart oyunlari hayatim diyorlar MtG icin bile degebilir cok paran varsa ama sirf onun icin almak garip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 MtG gelicek androide bu sene içinde, ama ipad alınır mini geçen 650 tl ye kadar düştü vatanda elim gitmedi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Tabii sırf kart oyunları için değil, pek çok application halen iOS ta daha düzgün çalışıyor, misal Economist dergisi application'ı, Sony Tablet te çalışıyor ama Galaxy S4'te açılmıyor, desteklediğini söylediği halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 quixef said: Bende bir adet Sony Tablet var, ancak Trading Card Game türünü de seven bir insan olarak görüyorum ki, bu tarz oyunlar genelde iOS öncelikli çıkıyor (Hearthstone misal), bunlar için iPad almaya değer mi? If yes, iPad 5 beklemeye değer mi? 1. evet 2. deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 1. hayir 2. degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar