quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bende bir adet Sony Tablet var, ancak Trading Card Game türünü de seven bir insan olarak görüyorum ki, bu tarz oyunlar genelde iOS öncelikli çıkıyor (Hearthstone misal), bunlar için iPad almaya değer mi? If yes, iPad 5 beklemeye değer mi?
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Çalışmadığınız yerden mi sordum?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Kart oyunlari hayatim diyorlar MtG icin bile degebilir cok paran varsa ama sirf onun icin almak garip yani.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 MtG gelicek androide bu sene içinde, ama ipad alınır mini geçen 650 tl ye kadar düştü vatanda elim gitmedi değil
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Tabii sırf kart oyunları için değil, pek çok application halen iOS ta daha düzgün çalışıyor, misal Economist dergisi application'ı, Sony Tablet te çalışıyor ama Galaxy S4'te açılmıyor, desteklediğini söylediği halde.
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 quixef said: Bende bir adet Sony Tablet var, ancak Trading Card Game türünü de seven bir insan olarak görüyorum ki, bu tarz oyunlar genelde iOS öncelikli çıkıyor (Hearthstone misal), bunlar için iPad almaya değer mi? If yes, iPad 5 beklemeye değer mi? 1. evet 2. deger
Öne çıkan mesajlar