forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ee uzaktasın görmüyorlar etmiyorlar unutulmuşsun kredi vermiyor mu baban ya da sen çıkar 500 tl limitli bir şey babana postala faturayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 work and travel ile para kazanır gelirim diye düşünüyorsan bildiğin malsın, kusura bakma. öyle bir dünya yok, ucuz işgücü olarak sizi gönderebilmek için üstüne bi de sizden para alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 forumda ağlayacağına babana ağlasana olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Babamın biraz bana karşı durumu sert yani beni kendiyle hep kıyaslar, ben gençken şöyleydim felan övünür , neden sen doktorlugu seçmedin neden mühendis olmadın tavırlarında, abi ben istedigim bölümdeyim işte hem kan görmeyi sevmem yapmam diyorum ondanmıdır gıcık bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 stimpak said: work and travel ile para kazanır gelirim diye düşünüyorsan bildiğin malsın, kusura bakma. öyle bir dünya yok, ucuz işgücü olarak sizi gönderebilmek için üstüne bi de sizden para alacaklar. Dostum sadece gideceğimi belirttim , şuan çalışmayı planlıyorum ancak hemen bulamam heralde ne iş yapacagımı bilemiyorum onu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 31 çekerken mi yakalandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 en basta sorulması gereken "parayı hakediyor musun?" ama burada bunu anlayamayiz cunku bilgi vermemissin sadece az para gönderiyor demissin onun icin ne yorum yapsak uymayabilir nasıl bir cocuksun ? , babanla ilişkilerin nasıl ? normalde "babanda bir sorun olsa bile" ki ebeveynler tüm cocuklarını eşit görürse, bu hepsinin aynı basarıda ve zekada, aynı beyin kapasitesinde ise hepsine eşit miktarda hosgorulu ve yardımcı olurlar ama bazısı salak bazısı cok akıllı bazısı calıskan bazısı yaramaz serseri falan olursa bunlar arasında kendi tercihleri dogrultusunda bazılarını kayırabilir burda gidip bunları konusman direk sonuca vardırabilir yani neden beni bu kadar az seviyorun cevabı gidip konusmakta. ha bazıları konussa bile tam sorunu anlayamayabilir , hatta iyice kurulur falan bu ergenlik gibi bişey olur ya da gerizekalılıktan olabilir zamanı gelince cogu kişi anlar yani demek istedigim belki seni salaklıgın ve davranıslıgın sonucu gözden cıkarmıs ve sevgisini azaltmıstır biz nerden bilelim? aile bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aza tamah etmeyen çoğu hiç bulamaz, bunu öğretiyo bence baban ki iyi de yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 git tuvalet temizleme işi bul ama babanın iş arkadaşlarının takıldığı yerlerden birinde. birisinin seni görmesi kafi.. problem solved.. seni sevmese bile bizim bu milletteki ego yüzünden sana daha çok para gönderir.. '' koskoca xxx profösörün oğlu tuvalet mi temizlermişşşş'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 tatsız bi ilişki varmış o zaman benim babam da doktor ben de iktisat okuyorum hatta dfs ben lisede baya başarısızlıklar sergilemiştim ama sonradan güzel toparlayınca ne yapsam sevindiler gerçi onun dışında da bir baskıları olmadıydı sağolsunlar çıkar transkripti vur masaya bi de kimi doktor avukat aile çevrelerinde bu iki meslek dışındakilerden adam olmaz gibi dinazor düşünce hakim olabiliyor kendi çevreleri de tamamen bu mesleklerden oluştuğu için haberleri olmuyor falan dünyadan eski kız arkadaşımın annesi böyleydi aynı. 19 yaşımdayken falan canımı sıkmışlığı var hatta ahaha ne güzel kurtardım onlardan da kendimi aklıma geldi bak şimdi aptal kızları da dandik vakıf üniversitesinde hukuk okusun kaşarlık yapsın. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 üzüntüyü bırak, şen olmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 stimpak said: work and travel ile para kazanır gelirim diye düşünüyorsan bildiğin malsın, kusura bakma. öyle bir dünya yok, ucuz işgücü olarak sizi gönderebilmek için üstüne bi de sizden para alacaklar. önden parayı veriyorsunda tonla adam var brikim yapıp geri gelen, pek coguda gezi gibi gördügü için orda istedigi gibi harcıyor.. ordaki zamanı nasıl degerlendirdiginle alakalı mallıkla degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 baba mı bir anne mi? ona göre cevap vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ya açıkçası ben troleybit muamelesi yaptım. ancak doğru yazma ihtimaline karşılık babacığının adını özelden at,ben durumla ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 BabacumMostors said: baba mı bir anne mi? ona göre cevap vereceğim Baba mı bir derken ? Ablam öz , üvey kardeşim ise babamın 2. evliliğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 baba bir allah tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 babayla konuş direk bir sıkıntınız varsa dile getirsin bildiğin ayrımcılk yapıyor aa senden ötrümü yoksa kendisind mi var sıkıntı bilemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bu arada kıza daha çok para verilir. Kendini güvende hissetmesi, kimseye tamah etmemesi için. Parası olmayan kızlar kötü seçimler yapmaya daha elverişli oluyorlar. Sen otur babanla uzun uzun konuş eğer durumun kötüyse. (aç kalıyorsan, sefil gibi yaşıyorsan, sosyal hayatın kalmadıysa) Ama sakın "ablama arabayı verdin bana vermedin" ya da "kız arkadaşımla otobüslerde sürünüyoruz" diye ağlama. Özellikle 2.si tam yetoluk. Eğer verdiği para bir şekilde yetiyorsa ama paralı arkadaşlarına yetemiyorsan falan part time çalış, çeviri yap; bir şekilde ek gelir elde etme yoluna git. VE ASLA KYK BURSU ALMA eğer "gerçekten" ihtiyacın yoksa. Sonra ödemesi çok can sıkıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Annem ile ayrıldıklarında ben annemi tercih etmiştim ve barışmalarınıda istemedim , bilmiyorum artık kendi kafasından ne kuruyorsa ancak pek arayıp sormam yani mesafeliyim ve kız kardeşlerim ile 2-3 geçmeden hep konuşurlar belki kız cocugu oldukları içi daha rahat anlaşıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 stimpak said: work and travel ile para kazanır gelirim diye düşünüyorsan bildiğin malsın, kusura bakma. öyle bir dünya yok, ucuz işgücü olarak sizi gönderebilmek için üstüne bi de sizden para alacaklar. para kazanma amaciyla gidip de telefon laptop vs + 1k dolares kardan azla geleni gormedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yarısnda eşşek gibi borç yaparak geri dönen de tanıyorum, çok rahat çalışıp para kazanarak geri dönenler de tanıyorum. demek istediğim, dikkat et oraya para kazanıcam diye gidip, orada kendini kerttirme idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ara babani, senin sarap canagin var mi diye sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Küçük kardeşini kaçır fidye iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ablanın arabası için şöle avutabilirsin kendini https://www.youtube.com/watch?v=pjuF9zrAQgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Prfesör oğlundan diye sokaklarda simit sat. Haberlere de çıkarsan aylık 2000 den aşağı almazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar