Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız kardeşlerim ve ben

telorgu

Öne çıkan mesajlar

Babamın biraz bana karşı durumu sert yani beni kendiyle hep kıyaslar, ben gençken şöyleydim felan övünür , neden sen doktorlugu seçmedin neden mühendis olmadın tavırlarında, abi ben istedigim bölümdeyim işte hem kan görmeyi sevmem yapmam diyorum ondanmıdır gıcık bana
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

work and travel ile para kazanır gelirim diye düşünüyorsan bildiğin malsın, kusura bakma.

öyle bir dünya yok, ucuz işgücü olarak sizi gönderebilmek için üstüne bi de sizden para alacaklar.

Dostum sadece gideceğimi belirttim , şuan çalışmayı planlıyorum ancak hemen bulamam heralde ne iş yapacagımı bilemiyorum onu demek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

en basta sorulması gereken "parayı hakediyor musun?"
ama burada bunu anlayamayiz
cunku bilgi vermemissin sadece az para gönderiyor demissin
onun icin ne yorum yapsak uymayabilir
nasıl bir cocuksun ? , babanla ilişkilerin nasıl ?
normalde "babanda bir sorun olsa bile" ki ebeveynler tüm cocuklarını eşit görürse, bu hepsinin aynı basarıda ve zekada, aynı beyin kapasitesinde ise hepsine eşit miktarda hosgorulu ve yardımcı olurlar
ama bazısı salak bazısı cok akıllı bazısı calıskan bazısı yaramaz serseri falan olursa bunlar arasında kendi tercihleri dogrultusunda bazılarını kayırabilir
burda gidip bunları konusman direk sonuca vardırabilir
yani neden beni bu kadar az seviyorun cevabı gidip konusmakta.
ha bazıları konussa bile tam sorunu anlayamayabilir , hatta iyice kurulur falan
bu ergenlik gibi bişey olur ya da gerizekalılıktan olabilir
zamanı gelince cogu kişi anlar
yani demek istedigim belki seni salaklıgın ve davranıslıgın sonucu gözden cıkarmıs ve sevgisini azaltmıstır
biz nerden bilelim?
aile bu.
Sosyal ağlarda paylaş

tatsız bi ilişki varmış o zaman
benim babam da doktor ben de iktisat okuyorum hatta dfs
ben lisede baya başarısızlıklar sergilemiştim ama sonradan güzel toparlayınca ne yapsam sevindiler gerçi onun dışında da bir baskıları olmadıydı sağolsunlar

çıkar transkripti vur masaya

bi de kimi doktor avukat aile çevrelerinde bu iki meslek dışındakilerden adam olmaz gibi dinazor düşünce hakim olabiliyor kendi çevreleri de tamamen bu mesleklerden oluştuğu için haberleri olmuyor falan dünyadan
eski kız arkadaşımın annesi böyleydi aynı. 19 yaşımdayken falan canımı sıkmışlığı var hatta ahaha ne güzel kurtardım onlardan da kendimi aklıma geldi bak şimdi
aptal kızları da dandik vakıf üniversitesinde hukuk okusun kaşarlık yapsın. hıh.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

work and travel ile para kazanır gelirim diye düşünüyorsan bildiğin malsın, kusura bakma.

öyle bir dünya yok, ucuz işgücü olarak sizi gönderebilmek için üstüne bi de sizden para alacaklar.

önden parayı veriyorsunda
tonla adam var brikim yapıp geri gelen, pek coguda gezi gibi gördügü için orda istedigi gibi harcıyor.. ordaki zamanı nasıl degerlendirdiginle alakalı mallıkla degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada kıza daha çok para verilir. Kendini güvende hissetmesi, kimseye tamah etmemesi için. Parası olmayan kızlar kötü seçimler yapmaya daha elverişli oluyorlar.

Sen otur babanla uzun uzun konuş eğer durumun kötüyse. (aç kalıyorsan, sefil gibi yaşıyorsan, sosyal hayatın kalmadıysa)

Ama sakın "ablama arabayı verdin bana vermedin" ya da "kız arkadaşımla otobüslerde sürünüyoruz" diye ağlama. Özellikle 2.si tam yetoluk.

Eğer verdiği para bir şekilde yetiyorsa ama paralı arkadaşlarına yetemiyorsan falan part time çalış, çeviri yap; bir şekilde ek gelir elde etme yoluna git. VE ASLA KYK BURSU ALMA eğer "gerçekten" ihtiyacın yoksa. Sonra ödemesi çok can sıkıcı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Annem ile ayrıldıklarında ben annemi tercih etmiştim ve barışmalarınıda istemedim , bilmiyorum artık kendi kafasından ne kuruyorsa ancak pek arayıp sormam yani mesafeliyim ve kız kardeşlerim ile 2-3 geçmeden hep konuşurlar belki kız cocugu oldukları içi daha rahat anlaşıyorlardır
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

para kazanma amaciyla gidip de telefon laptop vs + 1k dolares kardan azla geleni gormedim daha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...