Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS:S] Yeni Klan

Gilean

Öne çıkan mesajlar

Evet ne zamandır düşünüyordum bir klan kurmak. Biraz önce Bonecrusher ile konuştum onla da anlaştık. Şimdi klan CS:S'de aktif olacak tamamen. Daha tam bir geçiş yaşanmamasına rağmen biz şimdiden alışalım. Şimdi bu klan öyle dalgasına kurulmayacak şimdiden söyleyeyim. Antremanlarımız olacak. Gerekli sistemleri üyeler toplandıktan sonra bir toplantı ile kurarız. Şimdilik ben ve bonecrusher var. 4 oyuncu daha alınacaktır. Girmek isteyenler lütfen zamanı olduğundan emin olsun. Yolun ortasında bırakmayın işi. Ekipmanalrınıza tabiki karışmıyoruz fakat mikrofon+kulaklık(veya hoparlör tabiiki:P) olma şartı koymak istiyorum. Çünkü hem antremanlarda hem maçlarda tüm iletişimimiz bu yoldan olacak. Ayrıca kimi zaman internet üzerinden de toplantı yapabiliriz bu yolla. İsteyenler bu topicten veya özel mesajdan ulaşırsa sevinirim.

Not: Klan ismi düşünüyoruz şu anda. O kolay kısmı. Klana girmesenizde isim önerirseniz sevinirim.

Not 2: İyi/Kötü oyuncu ayrımı yapmak istemiyorum fakat en azından belli bir kalite üzerinde olmanız iyi olur. Gerçi antremanlarla herkes gelişir. Fakat 0'dan da başlamayalım yani.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Sosyal ağlarda paylaş

klan adı team.baatezu] olarak düşünülmüştür. team kısmı benden baatezu kısmı bonecrusherdan:P şeytan ırkına diyormuşuz baatezu. bence güzel oldu.başvuruları beklemekteyiz.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Sosyal ağlarda paylaş

biraz yaratıcı olun :)

mesela bizimkinin adı SBGG!
açılımı Su Bitti Git Getir!
hikayesi falan var eheh.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

ioCS vardır mesela, imam osurursa cemaat sıçar diye eheh.

yaratıcılıktan kastım komik olması değil sadece örnekler öyle denk geldi :)[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

katılmak isterim ama yurttan serverlara nasıl bi ping alırım onu bilmem. evde kablo internet var.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...