evilaktarus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 arkadaşlar ikinci el cok yıpranmamş ve cok eski model olmasın playstation 3 almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 tombul kasa var 60gb toplasan 3 ay kullanılmamıştır. ne verirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 fiyatlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Bende de 60GB FAT kasa var, hatta garantisi var 1 sene civarı daha yanlış hatırlamıyorsam, ne verirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 full set satayım sana istersen, arcade stick ten tut, move setine, silahından tut oyunlarına kadar hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Hatta şimdi baktım 2014 Nisana kadar garantisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 60 gb fat kasaların hepsi sorunlu diye biliyorum ben er yada geç sarı ışık hatası alıyosun. şahsen başıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 fiyat olarak ne düşünüyorsunuz onuda öm olarak belirtirseniz memnun olurm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Yeni konu açmak istemedim, ben de arıyorum ps3. Satmak isteyen varsa özel mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bende bi tane çalışmayan tombul tip ps3 var bi tane, isteyen varsa (neye yarar bilmiyorum, belki içindekilerden yararlanabilcek biri vardır) verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 12gb ps3 sifirini 359tl,donanimhaberde bir firma satıyor. Eurasia garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ben de satmayı dusunuyorum arkadaslar yaklasık 20 ay oldu alalı tatıl aylarında toplamda 30 35 gun kullanmısımdır onun dısında haftasonları oynadım sadece. slım kasa 160 gb cıft joystıck garantısı ekım ayında sonlanıyo,2 tane de oyun var fıfa 12 ve 2K13.ayrıyetten lcd tvler ıcın kullanılan su bazlı bezden alıp temızlıgını duzenlı sekılde yaptım satın aldıgımdan berı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar