tAKA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 burdan indirebilirsiniz taze kaydedildi kaliteli endiseniz olmasin[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sözleri: Dağda Kızıl Ot Biter İçinde Keklik Öter Eşkıyadan Da Beter Uslan Be Halil İbrahim Kıvırcık Saçlarına Kar Düşmüş Uçlarına Dağın Yamaçlarına Yaslan Be Halil İbrahim Derede Su Durulur Daldan Köprü Kurulur (Dal Köprüler Kurulur) El Yerine Vurulur Aslan Be Halil İbrahim Kıvırcık Saçlarına Kar Düşmüş Uçlarına Dağın Yamaçlarına Yaslan Be Halil İbrahim Müfreze Dağı Sarar Dağda Kaçaklar Arar Geçit Vermez Kayalar Hızlan Be Halil İbrahim Kıvırcık Saçlarına Kar Düşmüş Uçlarına Dağın Yamaçlarına Yaslan Be Halil İbrahim[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Musa eroğlu çok daha güzel bence[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Kişisel algılamayın ama, şu türk halkı kendi türkülerini kıçıkırık bi dizi sayesinde öğrendi ya, yazıklar olsun ne diyim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bak 1 de dizi zararli diye kaldiracaklardi. Eğitici yönleri de varmi ş demekki :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bu parçalar onca yyıldır var daha insanlar yeni mi duyuyor getrçekten üzülüyorum bu halimize[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Valla ben daha önceden biliyordum. Ama arşivimde yoktu, burda gördüm hatırlamış oldum açıkçası.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Uslan be Halil İbrahim :) Ben diziden ogrendim valla :) ama duymuştum şarkiyi onceden[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: :hrr:Flawless Victory:hrr:
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Penthesilea, 26 Kasım 2004 13:16 tarihinde demiş ki: Kişisel algılamayın ama, şu türk halkı kendi türkülerini kıçıkırık bi dizi sayesinde öğrendi ya, yazıklar olsun ne diyim. halil ibrahimi diziden duydum sadece ama haklisin[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oo çok eski bir türküdür ben 6 yaşımda dinlediğimi hatırlıyorum tabi 10 da olabilir ne biliyim küçüklüğümü pek hatırlamıyorum ama dinlediğim sıralarda kesinlikle bücür bişiydim:D[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 o türküleri biliyodum ama ne yalan söyliyim en akdar güzel oldukalrı dizide anladım[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 güzelmiş[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben önceden biliyordum da dizide çıkınca biraz soğudum açıkçası .[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 10 sene önceki musa eroğlu şarkısı bu iyi hatırlıyorum babam kafayı çekerken dinlerdi[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Şarkı cok guzel rolundekı kısıyede cok guzel uymuş[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hatta kasedi bile var valla[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Öne çıkan mesajlar