jonq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 1000p yaparsın SL'de sürekli GHR veya SH yaparak. Raid yapabilirsen daha iyi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Credit alamıyorum ya sonra yine dene diyor .. bide 1 Aylık actirsam oyunu gerek varmı, ne gibi bi faydası olcak bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 daha cabuk levellarsin. XP bonus quest rewardlarda da gecerli o yuzden 2 quest tamamliyon 3 tane yapmis gibi oluyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 patrona gerek yok bence, credit al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 evet 58 oldum zaten alsamda hayrını göremiycem pek de alamıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 paypal ile alabildim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kredi kart tı sendedemi olmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Evet olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar