Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bi git tili :) aramiza hosgelmismis.. bi jag var burada. gerimiz hobi isi gym. yani tanidiklarimdan takip ettiklerimden. zaten sen uzundur calismiyorsun sanirim. ne oldu sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ahahahasdazc duşa sokacam seni cam aç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 alıyorum abi 2 kere duş günde 2 tane boxer değiştiriyorum hatta 20 civarı boxerım var :D çorapta sıkıntı oluyor bide :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 tshirte gerek yok tabii ciplak git gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Kanuni said: bi git tili :) aramiza hosgelmismis.. bi jag var burada. gerimiz hobi isi gym. yani tanidiklarimdan takip ettiklerimden. zaten sen uzundur calismiyorsun sanirim. ne oldu sana ? abi işe girince iptal olmuştum. işten ayrıldım tekrar sahalara döndüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi ben çok korkuyorum ya işe girmek istemiyorum ama parada kazanmak lazım napıcam :( neyse daha 2 sene var dünya yok olur belki fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 senin anatomi superdi tili. yani bir resim koymustun sanirim oda cok iyi duruyordu. neyse bu kis guzel gecirecegiz anlasilan herkes sahalara donuyor :P btw perfect evlendi sanirim.. bosladi gymi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 evet, killer dışında herkes dönüyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Jaegerjaquez said: abi ben çok korkuyorum ya işe girmek istemiyorum ama parada kazanmak lazım napıcam :( neyse daha 2 sene var dünya yok olur belki fds kork tabii. hayat guzel boyle spor spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 dönebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 spordan dönünce protein tozu niyetine 3 bardak süt, 1 kaşık bal, 1 adet muz ve 1 adet yumurtayı blendırda karıştırıp yuttum. şimdide bir tabak yoğurtlu mantı ve domates yiyeceğim. iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 killer donmesede sahalar ona doner :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 kavurma said: spordan dönünce protein tozu niyetine 3 bardak süt, 1 kaşık bal, 1 adet muz ve 1 adet yumurtayı blendırda karıştırıp yuttum. şimdide bir tabak yoğurtlu mantı ve domates yiyeceğim. iyi mi yoksa o an icin iyi ama 1 olcekte 24 gr a kadar protein var o tozda. senin hazirladiginda max 7-8 dir herhalde.. salladim kafadan da o kadar cileyede degmez yani. ha nedir natural daha guzel tabii ama sorundan anladigim protein olarak iyimi cunku protein tozuyla kiyaslamissin. manti super. yapistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 o öğünün içinde protein yok abi ya 3-5 tavuk falan at mantının arasına bari kasların aglamasın sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 eyvallah abi teşekkür ederim. anatomim sınırlı ama. bel fazla ince, omuz bi yerden sonra daha büyüydükçe anormal görünüyor. kafa da küçük, o da vücut büyüyünce kötü görünüyor. böyle limitlerim var. yağsızken sıkıntı çıkmıyo gerçi kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 perfect sağlam büyüdü durduramıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 spora başlarken toz kullanmayacağım diye karar aldım ve bunda ısrarcıyım. artık yaza kadar böyle beslenerek yapabildiğimin en maksimumuna çıkmaya çalışacağım. varsın kaslarım bir goldberg gibi göstermesin beni, doğal besleneyim yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 toz kullanmamak çok büyük bi kayıp. şişemiyceksin bizim gibi. ama bırakınca inmez öyle daha iyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ahaha tili adama bi silkin git derler.. omuzu genis beli ince kafasi kucuk diye dert eden dunyadaki tek kisi oldun herhalde bu sporu yapanlar icinde. bulunmaz trio lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Abi genelde herkes sahalara nisan-mayis gibi doner yaza hazirlanirdi, simdi herkes yaz biterken gaza geliyor. Herkes yazin uzuldu heralde asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 tiliyle benden bi bok olmaz abi. - 3 ay kas hafızasıyla bomba gibi geri dön. - 2 ay bırak - 2 ay kas hafızasıyla bomba gibi geri dön. - 3 ay bırak - 4 ay kas hafızasıyla bomba gibi geri dön. - 6 ay bırak bizde süreç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 dogal beslen tabii de sadece manti yeme. onu lezzeti icin soyledim jaggerin dedigi gibi bari et balik tavuk hindi falan ye yaninda manti ne abi :D guzel bir sey tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Kanuni said: ahaha tili adama bi silkin git derler.. omuzu genis beli ince kafasi kucuk diye dert eden dunyadaki tek kisi oldun herhalde bu sporu yapanlar icinde. Daha 2 gun once , " benim belim ince, neden vucudum ucgen QQ" diye agliyordu. Sahidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 erkeğin orospusu işte. ilgi bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 moriarty said: tiliyle benden bi bok olmaz abi. - 3 ay kas hafızasıyla bomba gibi geri dön. - 2 ay bırak - 2 ay kas hafızasıyla bomba gibi geri dön. - 3 ay bırak - 4 ay kas hafızasıyla bomba gibi geri dön. - 6 ay bırak bizde süreç bu. dunyanin %95 erkek kesiminden gene cok daha iyi. hep bu ise bardagin dolu kismindan bakacaksin bence. yapiyormusun yapiyorsun bitmistir. bi cevrenize bakin anlayacaksiniz ne kadar nadir oldugumuzun. yani yasla hele daha da zorlasiyor ve seyreklesiyor. is cevresinde vs daha zor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar