toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 benim derdim adamların kazanamaması degil ki, oyuncu kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 oyun kendini oynatıyor ama o da yokluktan ve sandbox, full loot vb. açlığından. benim açımdan oyunun en büyük artısı bu tip mmoların hala beni eğlendirebildiğini görmek oldu. yani o fiyasko map tasarımı olmasa, tercihen zone zone bölünmemiş daha serbest bi map olsa, tablette oynanabilsin diye 5v5 limit olmasa, ability sayılarını, item slotlarını azaltmak gibi sadeleştirme olayları olmasa ben anladımki uo gibi ayı gibi oynayacağım bir oyun yapılabiliyormuş. oyun alpha çok eksik gedik var zaten takılmıyorum ama o map tasarımı başlı başına oyunu öldüren şey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 sanboxlarda geneli itibariyle oyuncu* seviyesi düşük olmuyor benim bu kadar gözlemlediğim kadarıyla. sandbox'a gelen adamların sanırım 70-80% UO, shadowbane, swg, lineage, gw1 background'undan geliyor ve yaş ortalaması baya yüksek oluyor (themepark mmo'lara kıyasla çok daha yüksek) tabii bu konularda konuşmak için daha erken. şöyle düşünmek gerekiyor, oyunu şu haliyle gördüğümüz kadarıyla kendi community'i kuruyorsun ve kendi community'in içinde oyun dönüyor. gather'ını kendi bölgende yapıyorsun, craft'ını kendi şehrinde yapıyorsun, pvp'e çıkarken kendi arkadaşlarınla gidiyorsun, pve'e giderken yine aynı şekilde. oyun senin kurduğun circle içinde dönüyor (gerçek anlamda, haritada circle kuruyorsun asdasd) böyle olunca bir wow'daki gibi random, pug adamlar ile bir araya gelmiyorsun. onun dışında f2p tabii ki her türlü daha kalitesiz bir kesimi çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 mobil olayı da ciddi anlamda soru isareti. x platform yapacam diye mobili sokmasalarmıs iyiymis. off enine boyuna dusununce basarısız olacakmıs gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 mobil mantıklı bence. oyunu bu basitlikte tutabilirlerse bi ihtimal padde oynanir. ama real life parayla arsa satmak zaten p2w anlamina geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 başarısız oldugunu anlamamk için en az 1-2 ay oynamak gerekiçek. tutulursada çok güzel olcak. ben ümitliyim bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 evet arsa alma olayı direk bozcak olayı. parayı basan güzel yerleri kapıcak hemen, onlardan biri olcam bu durumda mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 belki sadece craft yapilabilecektir mobile'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Llama nikli oynuyo ama bizim Llama deil di mi bu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 haberi yoktur onun, alsancak'ta akıyodur simdi bensiz. oyunun setup ne buyuklukte? oynamayan biri account bilgisi verse de oynasak bu gece bari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 oyun içi her türlü alışveriş altınla olur, altını da real money ile ya da exchange yaparak alırsın bitti gitti. mekan kapatmanın falan altınla olması çok ucuz hareket olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 150mb falandı, oyunda 3-4 bölge var şu an o yüzden boyut ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 o zaman oynayamayacak biri hesap bilgilerini paslarsa cok sevinirim. bu gece oynar yarın sabah bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 alarma kim? livestream yapıyo su an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Rra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 aynen benim. eşref kim? hem güzel bir hediyesini aldım, hemde birlikte bir adam kestik canlı yayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 hee. valla en son bizim kampin oralarda 5 kişi eshle beni arıyorlardı, 2.defa karşılaştım ama kaçtım ve sonra çıktım, ff14 de raide gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ee linğ verinda bizda izliyağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 twitch'te oluyo live stream ama su an yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 guild war olunca adamın şehrini basabiliyo muyuz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 http://www.twitch.tv/alarmaqqstar ben her girdiğimde açiyorum, pek pvp işlerine girmemiştim bu zamana kadar zaten kendim odun gibi yayın yaparım, kamerasız ve konuşmasız birde pve olunca devamlı tam odundu ama artık pvpye çıkıcam, özellikle birlikte pvp yaparsak RATİNG olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 guildwar varsa belki ilk mapte bile pvp olabilir, ultima online gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 t3 t4 kolye isteyen varsa çadırkentteyim 5 10 dk sonra çıkcam haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 5000 silver land claim ,vergisi var sonra 3 saatte bir. 5000 silveri 5 kişi 1 saatte falan yapıyor. rl money ile satmaları dezavantaj oluşturmuyor, satın alınca bitmiyor çünkü kirası sürekli ödüyorsun sürekli gold ile ödemek isterse why not? silver ile karşılanması güç bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar