kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben eski indrdiğim clientle girdim ? update çıktı ona bastım devam ettim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 normali o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Grimnax said: http://i.imgur.com/kblgPgW.jpg bu aksam icinde evlerinizi Darksmouthtaki yeni plota tasimaniz gerekiyor bu aksam tasinmayanlari yikacaz büyük ihtimal. haritayi takip edin Blackwooddan Darksmouth a gecince. Kırmızı noktalarda bandit camplar var onlara dikkat edin yemesinler wipe den sonra bu bölgeyi kapmak lazim, yanyana 3 lü bide 4lü yer var. süper olur. tabi koca harita açılcak daha iyi yerlerde olabilir ama simdiden burayı bi göz önünde tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 combat nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kötü baya, gerçi sırf tavşan ve kurtlarla savaştım ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tesekkurler baltali ilah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi yan yana iki yer alin yeni koy en yeni koy nedir ya... yeni koyde plazalar dikerken en yenide varos havasi olmasin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 başlarsam bakarım :D bingildaks bingildak said: olayı özetliyorum yeni başlayanlar için: kings market başladığınız yer. lakeshire - pvp free gather/pve alanı. blackwood - bizim 2 bölgenin olduğu yer (1 yerleşim 1 craft) yeni başlayan ve başka yerde çadır dikmemiş olanlar blackwood en yeni köy yazar lakeshire tarafında kalana gidecekler darksmouth - eski oyuncuların yerleşim bölgesi pvp hem darksmouth hem blackwood'da olacak. pve aynı şekilde. craft bölgesine giderken 2. imaja bakın direkt geçiş yok çünkü. bingildak said: abi işte çıplak dolaşanlar telef oluyor zaten ondan diyorum, oyuna başladığınızda 50 odun 50 taş atın bankaya. 10 dk gidin leather toplayın. dursun onlar. öldükce set yap, giy sonra şehirden çık. hani fast travel olsa neyse, fast travel yok abi öyle öleyim tekrar koşayım çok büyük ızdırap. öldüğünde bankadan materyalleri alıp, set yapıp çıkman maksimum 3 dk sürüyor. çıplak çıkıp ölüp, tekrar koşmak 10-20 dk. bingildak said: YENİ BAŞLAYANLAR: 1. AVATAR'A SAĞ TIK - SETTINGS - SHADOW OFF 2. YUMRUK ILE T0 ODUN KESILIR, TAS TOPLANIR (FUCK LOGIC) - T1 TOOL BUNLARLA YAPILIR 3. YAPILAN TOOLLAR ILE T2 VE T1 (DERİ) TOPLANIR 4. TAVSAN DERISI ILE LEATHER SET YAPILIR, SET YAPARKEN DEFANSIF RUNELAR SECERSENIZ ELITE BILE FARMLARSINIZ 5. BROADSWORD / SHIELD TAS VE ODUNLA YAPILIR taş - odun farmlayın ilk olarak 50 şer gibi veya daha az neyse. tool yapın (axe, pickaxe, skinning) tavşan avlayın biraz, set yapın silah yapın ve çıkın şehirden 2-3 takılın gather yapın, mob kesin, ölün falan kızlığı yitirin sonra guildin oraya gelin ve çadır kurun çadır kurduğunuzda artık öldüğünüzde şehire değil clan bölgesine gideceksiniz daha sonra binalara yardımcı olun, gidin dungeon yapın, pvp yapın etc bingildak said: arkadaşlar bir ricam olacak: leather armor yapmak için 3 tane tavşan kesiyorsunuz, her yer tavşan. shield/sword yapmak için odun ve taş istiyor, totalde 10 saniye tutuyor toplaması. normal leather set giyseniz (desperate prayer'ı olan, replenish'i olan) ve elinizde kalkan/kılıç olsa normal moblara ölmeniz mümkün değil. yok bandit kesti, yok kurt kesti. giyinik dolaşın abi. yani giyinmesi zor olsa neyse diycem. gerçekten aşırı kolay. hızlı koşmayı bota takın. desperate prayer'ı head'e takın. shield wall'u, defansif stance'ı armor'a takın. gerçekten ölmezsiniz ya. benim statlarım sizinle aynı, sizin giydiğiniz setleri giyiyorum. bazen 3-4 tane elite agrolayıp kaçmayı başarıyorum. zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Biri bu arkadaşı ban lesin pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 4 key var elimide son kalanlar artık. 2. listedekiler almıştır, bu saate kadar ses çıkaran olmadığına göre dağıtabilirim. İsteyen ses etsin özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 baga vir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 arkadaşlar craft şehrine tannery attık, lütfen t2 wood varsa gelin basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben de bakabilirim fazla key varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bakabilirim değil abi oynayacak adam alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sadece akşamları girebilirim. Mağlum iş. Fazla kalırsa alim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hülooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben yazmıştım bana gelmedi diye 2.listedeydim halbuki. Şimdi baktım da yine yok Spam vs. de boş. Aldığım an gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Kaldıysa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 client i nerden indiriyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 beyler, çadırlar siliniyor ilk şehirdeki: taşımayan arkadaşların mallarını ben kompanse etmeye çalışıcam, istasyonları kurmamız gerek ve kuramıyoruz. çoğumuz taşıdı zaten kalanlarda hakkını helal etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 LAN BANA DA KEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bingildak said: beyler, çadırlar siliniyor ilk şehirdeki: taşımayan arkadaşların mallarını ben kompanse etmeye çalışıcam, istasyonları kurmamız gerek ve kuramıyoruz. çoğumuz taşıdı zaten kalanlarda hakkını helal etsin. ilk sehir derken ? yenikoyumu kastettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ilk claim ettiğimiz yer işte. vadi olan var ya, suyun yanındaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 KEY ISTIYORUM ALLAH RIZASI ICIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 vermeyin bu xbonecuya saka lan verin neden vermeyecekmissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar