sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 totemic said: ekleyin ANNEN'e beni nick: Nahrendir. bu arada boardsword yapamıyorum matlar olmasına ragmen ne eksik acaba? spelleri ekleyeceksin beyaz yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dreagloth said: Hala mail atmadan sadece key isteyenler var, ayri ayri om atamicam artik zaten ayfon biktirdi. Android tablette de geçerli mi bu keyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Key icin platform farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dağıtım kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ee attık gemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 köyümüzün ilk 2 binasi (Stone Masonry, Warrior Forge) bingildak ve benim heroic ugraslarimiz ile tamamlanmıstır. YARDIM EDIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Arkadaş en son pati üzerinden 12 sene önce daoc betaya başlamıştım 2 sene okul hayatını uzatmıştık oyuna fena sarıp. Şimdi key isticem bu sefer iş hayatımızdaki ilerlemeleri bitiricez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dreagloth said: İkinci partiyi 18 de atıcam.attın mı? gelen giden yok kacmadıgına emin olayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Grimnax said: köyümüzün ilk 2 binasi (Stone Masonry, Warrior Forge) bingildak ve benim heroic ugraslarimiz ile tamamlanmıstır. YARDIM EDIN LAN key bulsak bilion napcaz orayı :P salcam metinle nidayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ahaah abi verin iste dreagloth a maillerinizi 2. postada alırsınız keyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ikinci liste de gitti, 1-2 saate gelir key ler. Bir ucuncu liste olmayacak maalesef bu phase icin :( 100 e yakin key verdiler bu arada bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 girebildik mi 2. listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ipaddan de mi oynayabilyoruz şimdi bu oyunu? Sitesinde cros platform falan yazması o mu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ged hayspat gec kaldiniz. Fazladan key gelirse ilk size veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 saol dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dreagloth said: Key icin platform farketmiyor yani aynı hesap ile her platformdan oynayabiliyoruz, doğru mu anlamışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://pawsru.org/flash/src/flash11752_Still-Waiting-on-OP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 amele gibi hissetim oyunda. o an biraktim :D basarilar annen inc e . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Benim anladigim da o, multiplatform oynayan arkadaslar varsa aydinlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 nese ya zaten cokta oynayamayacaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kanuni said: amele gibi hissetim oyunda. o an biraktim :D basarilar annen inc e . Key hesap adı falan yollasana :) İpadden denemek istiyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 tek hesap multiplatform dogrudur. istersen netten browserdan oyna istersen win clientle istersen baska yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 GEd said: Kanuni said: amele gibi hissetim oyunda. o an biraktim :D basarilar annen inc e . Key hesap adı falan yollasana :) İpadden denemek istiyorum oyunu bi saniye gondereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar