Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cemaatin mezuniyet balosu nasıl oluyor?

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

@dworgian...açıkçası yazdıklarımın anlaşılır olduğunu düşünüyorum. her ne kadar internete rahat bir şekilde girip çıkıyor olsam da neticede yönetmem gereken koca bir departman ve önümde çok sayıda bekleyen iş var. yorma beni. daha bugün salı. her arkadaşla seninle yaptığım gibi saatlerce tartışamam. zaten arada böyle tartışmaları özellikle yapıyorum ki ortak sıkıntısı olan arkadaşlardan birisine yazıyorum,diğerleri de o yazdıklarımdan bir şeyler çıkartsınlar amacıyla.

hadi. her nerede isen ve ne yapıyorsan kolay gelsin.
selamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

@ceto

açıkcası yazdıkların anlaşılır değil. anlasam, cemaati eleştirdiğini anlasam, niye kalkıp "içmelerine mi karışıyorsun" diyeyim? senin eleştirdiğinin o nokta olmadığını anlayıp anlamamış gibi davramak için deli olmam lazım.

ha sen insanlara kendini anlatmaya uğraşmazsan daha çok tepki alırsın. çok da umurumda değil. bak ben mesela sana kendimi açıklamaya çalıştım ama sen iplemedin. inadım inat devam ediyorsun. gg. iyi ki patronum değilsin de sana dert anlatmaya çalışmıyorum =)

ayrıca bak ne demişsin;

"-mezuniyet gecesinde alkol şiddete dönüştü
-mezuniyet eğlencesinde öğretmenler alkol aldı
gibi haberleri çok yaptılar. "

bu yüzden eleştiriyorlarmış. e alkol sunmamışlar. o zaman eleştirdikleri etkeni yok etmişler işte. eeee?
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

Lectre said:

e kötü tabiki, ama alkollü yapsalar, isteyen içmese daha hoş olurdu.

hani yanında birinin alkollü içecek içmesi günah değil sanırım

abi sırf içki içiliyor diye özellikle lemana yada herhangi bir cafe-bar türevlerine gitmeyen tipler var etrafımda..

kaç.

tüm gücünle koş.

ne diyeyim, üzüldüm adına :)

aa leman dedi bir ankaralı daha ^^
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

bence komik değil sam. çünkü bu adamlar yıllarca beraber okudukları arkadaşları ile birlikte mezuniyet kutlaması yapamayacak kadar mı birbirlerine güvenmiyorlar da haremlik-selamlık mezuniyet balosu düzenleniyor? modern yaşamda haremlik-selamlık nasıl bağdaştırılır? kendin de farkındasın ki eleştirilebileceğini kabul etmişsin.

abi bu sefer gerçekten abarttın biraz.adamlar zati şimdiki saçma devrin mimarı tabi böyle davranacaklar aksi halde absürd olurdu..adamlar kendilerinden bekleneni yaptı..

benim mezuniyet törenimde de böyle saçmalıklar oldu mikerim ben böyle işi dedim hemen 10 dk.da herkeze haber uçurdum bölüm/fakülte farketmeksizin en az kızlı erkekli 40 kişi toplanmıştı benim gibi sıkılan tanımadığım insanlarla içmeye gittim..
yani demem o ki adamların mantalitesi zati bu adamların anlayışı o salak dj hatunla,arada derede ne tam muhafazakar ne tam açık gubik bi eğlence..abartmayın bu kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

ÇETİNTAŞ burda haksızsın abi imamında dediği gibi biz milleti içkimize karıştırmazken onların kendilerince eğlenmesine de karışamayız. ha yök bütün mezuniyet balolarında içki yasağı koyar o zaman konuşulur. ( yök'ün karışmadığı bir o kaldı zaten). Merak etme fatih'te okuyanların bir çoğu 3. alternatif bir balo düzenlemiştir zaten.

dediğim gibi kimse benim özgürlüklerimi kısıtlamadığı sürece istediği herşeyi yapabilir. çetintaş seni bazen bizim +50 yaşlarında ''chp, chpi, Mustafa Kemal'in askerleriyiz!'' diyen ama sorsan neden bağırdığı hakkında bir fikri olmayan izmir'de yaşayan chpli teyzelere benzetiyorum..

zaten bu tür davranışlar bu adamların ekmeğine yağ sürüyor. zamanında yapılan böyle baskılar onları daha da güçlendiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar...bakın yine yanlış anlıyorsunuz.
burada bu haberi paylaşırken ki temel amaç,"hayır lan,kutlayamazsınız siz balo malo" demek değil.
bu zamana kadar mezunişet balosunun kendisine bile dayanamayan, karşı çıkan cemaatin bu baloyu düzenliyor olması.
ve tabii ki hrem-selam olması,sınırsız meşrubat,dj...bunlar bu haberi bana göre ilginç kılıyor. söylemediğim,kastetmediğim anlamlar yüklemeyin açtığım başlıklara lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Cetin insanlar icki icmek zorunda mi? Ya da senin gibilerin sectigi hayat tarzinda yasamak zorunda mi? SANANE kardesim sanane!

Ayrica biraz demokrasiye saygin olsaydi, surda sana isyan eden cogunlugu ve gercek Pati ahalisini dinler ve OYUN forumunu pic edip kendi keyfince katletmezdin, baska yerlere tasirdin showunu, ama kime anlatiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

BEYLER KİTLENMEDEN REKLAM ALINIR
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------REGLAM ALANI -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Cetin insanlar icki icmek zorunda mi? Ya da senin gibilerin sectigi hayat tarzinda yasamak zorunda mi? SANANE kardesim sanane!

Ayrica biraz demokrasiye saygin olsaydi, surda sana isyan eden cogunlugu ve gercek Pati ahalisini dinler ve OYUN forumunu pic edip kendi keyfince katletmezdin, baska yerlere tasirdin showunu, ama kime anlatiyoruz.

abaww piç dedi.senin gibi ehl-i müslim birine yakıştımı hiç.günaha girme
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

arkadaşlar...bakın yine yanlış anlıyorsunuz.
burada bu haberi paylaşırken ki temel amaç,"hayır lan,kutlayamazsınız siz balo malo" demek değil.
bu zamana kadar mezunişet balosunun kendisine bile dayanamayan, karşı çıkan cemaatin bu baloyu düzenliyor olması.
ve tabii ki hrem-selam olması,sınırsız meşrubat,dj...bunlar bu haberi bana göre ilginç kılıyor. söylemediğim,kastetmediğim anlamlar yüklemeyin açtığım başlıklara lütfen.

adamlar balolara "içki" yüzünden karşı çıkmış çeto. içkiyi ortadan kaldırınca balonun kötülüğü gitmiş (adamlara göre).

yani adamlar "balo kavramı günah" diyip sonra balo düzenlememiş. baloda içki var o da buna buna sebep oluo demişler, bu yüzden de kendi balolarında içki koymamışlar.

haber hala ilginç değil.

BANA GÖRE =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sonofa said:

bu arada

http://www.youtube.com/watch?v=Cd4kh0_Niwg

ahuhaha mezuniyette bu hatunla eğlenecekler. gratz

asdasdf

kolada var elinde, lan bildigin hersey ayni bi tek fark kafalar kapali bide alkol yerine mesrubat tuketiliyo bol bol asdsadf

ben katildigim bi kac eglencenin icerigini yazardim ama basim belaya girer heralde asdaf
Sosyal ağlarda paylaş

Sonofa said:

Bana göre cemaatin her haberi ilginç. Size ilginç gelmeyen herkese ilginç gelmeyecek diye bişey yok. Ne sanıyosunuz kendinizi?

dur alınıyorum, kendimizi birşey sandığımız yok. senin şu lafı etme hakkın olduğu gibi, bizim de ilginç değil deme hakkımız var. size ilginç gelen herşey "genel olarak" ilginç kabul edilmek zorunda mı? siz kendinizi hangi statüye koyuyorsunuz o halde?
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Sonofa said:

Bana göre cemaatin her haberi ilginç. Size ilginç gelmeyen herkese ilginç gelmeyecek diye bişey yok. Ne sanıyosunuz kendinizi?

dur alınıyorum, kendimizi birşey sandığımız yok. senin şu lafı etme hakkın olduğu gibi, bizim de ilginç değil deme hakkımız var. size ilginç gelen herşey "genel olarak" ilginç kabul edilmek zorunda mı? siz kendinizi hangi statüye koyuyorsunuz o halde?

Tamam işte onu diyorum bende. Çetintaşa bu haberin neresi ilginç diyip post kasıp, konuyu güncel tutacağınıza, bırakın ilginç gelenler tartışsın, daha kısa sürede de konu kapansın.

Veya gelin bu işler böyle böyle oluyor, o yüzden ilginç değil diyin. Onu tartışalım. Ama geliyorsunuz, bu habere de konu mu açılır yaeeaaawww diyip gidiyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...