Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cemaatin mezuniyet balosu nasıl oluyor?

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

bunda neyi eleştiricez kuddusi? şimdi çağdaş, demokratik, atatürkçü bir ülke olduk diyelim. bu adamlar içkili balo yapınca rahatlayacak mıyız? zorlayacak mıyız? tüm balolara içkili olma zorunluluğu mu getiricez?

ABİ BİZE NE??

biz içtiğimiz içkiye karıştırtmazken, elalemin içmediğine mi karışıcaz?

adamlar içki içiyor diye dinci forumunda alkollu baloyu eleştiren adamla, alkolsuz balo yapıyorlar diye sen konu açınca aranızda ne fark kalıyor?

adamlar içmeyen bi topluluk abi. istiyorlarsa toplanıp bayılana kadar şalgam içsinler bize ne.

arkadaş :) harbiden okuduğunu anlayamayan bir arkadaşımızsın.
burası bir paylaşım forumu, ota boka karşı çıkan cemaatin karşı çıktığı mezuniyet balolarına alternatif mezuniyet balosu nasıl olur, pek çokları merak etmektedir,zaten oda tv'de bunu belirterek yapmış bu haberi. ben de merak ediyordum açıkçası,başka merak edenler de vardır diye paylaşmışım güzel kardeşim.

sinir yok,sakin. hayat zaten eğlenceden ibaret. eğlenmene bak, eğlenmemize bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanane birader özel bir okulun özel bir kutlaması. İster çadırda, ister yalıda kutlar. Parasıyla değil mi ? Kendi kuralları, kendi düzenleri var. Garip olan birşey yok. Onlar başkalarının yaptıklarını eleştirince misilleme yapıp onları aynı şekilde eleştirmek sana birşey katmıyor. Sadece aynı kefeye koyuyor seni onlarla.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas nasil dusunuyo bilemem de, ozgurlukcu olucam diye aptalliga da canak tutmayin artik bi zahmet.

universite balosu; kadinlarin yeri perdeyle ayriymis, bi de karma yer varmis. arkadas testis mi geciyosunuz bu mu ozgurluk? bu cahillik baska birsey degil.

aptalligi, cahilligi ozgurluk diye lanse ederek cogaltiyosunuz. adamlar da normal bisey saniyolar bunu sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

ne trolü oğlum ya, gayet ilginç bir haber.
sınırsız meşrubat söz konusu.
ve evet, hem de dj eşliğinde...
üstelik de boğazın eşsiz manzarası eşliğinde.

pardon da nesi ilginç bunun? bize ne abi kimin nasıl balo yaptığından. töbe töbe. hadi haremlik selamlık yaptılar diyelim. bu eğer birini rahatsız edecekse orada okuyanları eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Tarumar said:

adamlar ister ayran içer ister sprite içer. ister araya perde çeker ister elektrikli tel çeker. başkalarının hayat tarzı seni internette foruma gelip tartışmaya açacak kadar rahatsız ediyor.

sonra o adamlarda böyle saçma sebepler yüzünden mağduruz ayağına yatıp gücü elde topluyor.

hani ben bunun öğrencilerin bir ortak kararı olduğunu düşünmüyorum?

kömüre oy veren cahiller gibi konuşmazsak belki bir yere varabiliriz :)

oraya o öğrencileri zorla mı almışlar diye düşünmeden edemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

KuddusiMavra said:

ne trolü oğlum ya, gayet ilginç bir haber.
sınırsız meşrubat söz konusu.
ve evet, hem de dj eşliğinde...
üstelik de boğazın eşsiz manzarası eşliğinde.

pardon da nesi ilginç bunun? bize ne abi kimin nasıl balo yaptığından. töbe töbe. hadi haremlik selamlık yaptılar diyelim. bu eğer birini rahatsız edecekse orada okuyanları eder.

ya olm sırayla yapmayın bari, özel mesajla anlaşın, tek mesaj çekin, altına hepiniz adınızı yazın :)
seni-sizi ilgilendirmeyen haber mesajlardan okuyacağınız gibi başka arkadaşları ilgilendiriyor. sizi neden bu kadar geriyor olm?
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

cetintas nasil dusunuyo bilemem de, ozgurlukcu olucam diye aptalliga da canak tutmayin artik bi zahmet.

universite balosu; kadinlarin yeri perdeyle ayriymis, bi de karma yer varmis. arkadas testis mi geciyosunuz bu mu ozgurluk? bu cahillik baska birsey degil.

aptalligi, cahilligi ozgurluk diye lanse ederek cogaltiyosunuz. adamlar da normal bisey saniyolar bunu sonra.

insanların aptal olma özgürlüğü de var.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

abi şu yazdığının saçmalığının farkındasın dimi? yok değilsen üşenmeyip açıklayacağım da.

arkadaş. bence son derece ilginç bir haber. afiş,içerik,haberin kendisi...bunu bile tartışıyorsunuz,ben buna inanamıyorum yahu.
hayır, sizi ilgilendirmeyebilir,saygı duyarım ama benim
1.paylaşım hakkıma
2.burada bu paylaşımı okuyup benim gibi düşünen adamlara karışma hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz?

bu paylaşıma özel de değil, hep aynı şey. lan sıkıntınız ne olm,bir söyleyin belki yardımım dokunur?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...