Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=412563 It was announced on stream today that Stephano will be stopping his career on August 15th, opting to go back to school and continue his studies that he left for two years to become a full-time progamer. During his time, Stephano has been the best foreigner in SC2 history, winning prolific tournaments such as WCS Europe, IPL, and NASL. He has made $216,000 in his career, winning over $100,000 more than any other foreigner, Mana in second place at $94,000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 dünyaları kazandı zirvede bırakması en hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 enerjisini sömürüyo insanın sittirsin. gg wp normk dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Kaldıracağını kaldırdı zaten şimdi sıra üni.'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 sporun en iyisi ayda 9k kazanabiliyor ise hala yeterince oturmuş değil demek ki dünyada bile esports. daha gelişmeye açık diye görüyorum bu para maaşı dışında (5k falandır maaşı) kazandığı para ise ama gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 1 yıl daha giderdi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Widow Mine bezdirmiş olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Adama bak biraz daha kassa benim kadar para kazancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 gitsin okusun tabi. sc2 hayat kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Seele said: gitsin okusun tabi. sc2 hayat kurtarmaz. Adam çoktan kurtardı hayatını sen neden bahsediyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 500.000 lira ile kurtulan hayatlar var heris, yüzmilyonlarınla neden hala bu kadar karamsarsın anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 sabonis said: sporun en iyisi ayda 9k kazanabiliyor ise hala yeterince oturmuş değil demek ki dünyada bile esports. daha gelişmeye açık diye görüyorum bu para maaşı dışında (5k falandır maaşı) kazandığı para ise ama gayet güzel. maas'lar sponsorluklar, primler, takım sponsorlukları, reklam vs falan dahil değil ona. direk turnuvalardan para ödülü o. diğer gelirlerin toplamı daha fazladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 haris gemi almış öyle duydum doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yok , aksine denizleri birakmayi düsünüyorum 1-2 sene icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kara benim git kendine baska biyer bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar