Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Arkadaşlar üçlemeyi tekrar oynamaya vaktim yok ve aradan 6-7 yıl geçtiği için bazı şeyleri hatırlayamıyorum nerden çıktı bilmiyorum ama kafama takıldı acayip merak ediyorum size sorayım dedim. SOT ile WW arasındaki geçişi pek hatırlamıyorum. T2T'den de hatırlayamadığım bazı şeyler var. İlk olarak SOT ve WW arasında sanırım 7 yıllık bir aralık varmış. Bu 7 yıllık arayı da Forgotten Sands ile kapatmaya çalışmışlardı sanırım ancak hala anlayamadığım bazı şeyler var. Şimdi SOT'un son kısmında herşeyi geriye alıp dagger of time'ı, Farah'a veriyorduk. WW'nin başlangıcında ise bir gemideyiz ve kum canavarlarıyla dolu bir gemi bize saldırıyor. Göğsümüzde ise bir amulet var. Bu amulet nereden geldi? Kum canavarları nasıl serbest kaldı? WW'nin en başında prensin karanlıktan kaçtığı şey neydi ve neden kaçıyordu yani o noktaya nasıl gelmişti? WW'de dövüştüğümüz o kadın kimdi? WW'nin sonunda Dahaka'yı öldürüp gemiyle açıldığımızda o son kısımda prensle kadına garip birşeyler oluyordu tam olarak çözemedim o kısmı? Bu prensin ülkeme gidiyoruz dediği kısımda ülkeyi yakıp yıkan siyah bir yaratık vardı taç yuvarlanarak ayağına geliyordu o yaratık kimdi, neydi? Seriyi tekrar oynayabilmem için en az 3 ay beklemem lazım 2 haftadır sürekli kafama takılıyor bu sorular eğer bilen varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 cok olduda hatırladığım kadarıyla o karanlık guardian of time. zaman cizgisiyle oynadığı ıcın geliyo prensin peşinden, zamanı düzeltmek için. kadın seksi bişi işte. sonra döcüyoz mövüyoz derken, zaman cizgisini bozmus olmamız bide guardianın işini yapmasına izin vermemiz birleşinde boktan bir gelecekle karsılasıyoruz. o canavar vezir direk ülkeyi ele gecirmiş. ww'da baya kötü bi oyundu, tw miydi 3.sü? o güzeldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Cuce said: cok olduda hatırladığım kadarıyla o karanlık guardian of time. zaman cizgisiyle oynadığı ıcın geliyo prensin peşinden, zamanı düzeltmek için. kadın seksi bişi işte. sonra döcüyoz mövüyoz derken, zaman cizgisini bozmus olmamız bide guardianın işini yapmasına izin vermemiz birleşinde boktan bir gelecekle karsılasıyoruz. o canavar vezir direk ülkeyi ele gecirmiş. ww'da baya kötü bi oyundu, tw miydi 3.sü? o güzeldi baya Peki WW'nin ilk başında o kaçtığımız karanlık bulut da Dahaka mıydı? O sahneden sona niye direk gemili bölüm sahnesine atlıyor oyun? Prince tam o anda zamanı tekrar mı geriye alıyor? Dahaka'yı öldürdüğümüz için de vezir ülkeyi ele geçiriyor yani? Peki o vezir dediğimiz karanlık yaratık dark prince mi? Dark prince nasıl ortaya çıkıyor onu da tam hatırlayamadım kel bir adam kızı dot ile öldürüp, bir kadın da zinciri prenin koluna sarıyordu. Prens orada hayır diye bağırıyordu o zincirin ne anlamı var? Sanırım o zincirden sonra dark prince oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Cuce said: cok olduda hatırladığım kadarıyla o karanlık guardian of time. zaman cizgisiyle oynadığı ıcın geliyo prensin peşinden, zamanı düzeltmek için. kadın seksi bişi işte. sonra döcüyoz mövüyoz derken, zaman cizgisini bozmus olmamız bide guardianın işini yapmasına izin vermemiz birleşinde boktan bir gelecekle karsılasıyoruz. o canavar vezir direk ülkeyi ele gecirmiş. ww'da baya kötü bi oyundu, tw miydi 3.sü? o güzeldi baya ww bildiğin muhteşem bi oyundu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 dahaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Şöyle bir yazı buldum diğer sorularımı cevaplıyor. The Sands of Time: Prens daha gençtir ve kendisini babasına kanıtlama çabasındadır. Amacı zafer ve onur'a erişmektir. Savaşta alacağı başarılarla babasının gözünde daha büyük bir savaşçı olmak istemektedir. Bu yüzden Dagger of Time'ı alarak babasına götürür ve ona Zafer ve Onuru getirdiğini söyler. Pers topraklarına dönüldüğünde zamanın kumlarını bir krala hediye ederler. Kralın nasıl açıldığını sormasına karşın Perslerin savaştığı ülkeye ihanet ettiği gibi sinsi planını uygular ve Prensin hançerinin kumları açabileceğini söyler. Bunun üzerine Prens kumları açar fakat herkes kumlardan zehirlenerek canavara dönüşür. Prens dagger sayesinde, Farah boynundaki amulet sayesinde ve vezir koruma büyüsü sayesinde kurtulur. Bunun üzerine prens şimdi zamanın kumları ile zamanı hiç açılmamış olduğu bir zamana geri döndürmelidir. Warrior Within: Prens aslında The Sands of Time'da ölmelidir. Fakat defalarca ölmeden zamanın gücünü kullanarak ve zamanı zamanın kumları ile geri aldığı için Zamanın Gardiyanı Dahaka tarafından öldürülmelidir. Böylece ölmesi gereken herkes ölmüş olacaktır. Prens ölümünü beklemeyi reddederek "Zamanın Adası"na doğru yola çıkar. Amacı geçmişe dönerek zamanın kumlarını yapılmadan önce yok etmektir. Bunun için Empress of Time'ı öldürmesi gerektiğini anlar. Çünkü o ölürse asla kumları yapmayacaktır. Fakat ilk öldürüşünden sonra anlar ki aslında o da zamanın kumlarının yapılmasında rol alan biri olmuştur. Bunun üzerine Mask of Wraith ile bir şans daha elde eder ve geri döner. Bu sefer Empress of Time'ı geçmişte değil kendi zamanında öldürecektir. İyi sonla bitirirseniz (ki PoP: T2T için böyle olmalı) Empress of Time'ın yerine Dahaka'yı öldüreceksiniz. Dahaka'yı öldürdükten sonra prens ülkesine Empress Kaileena ile birlikte geri döner fakat hiçbir şey beklediği gibi olmamıştır. The Two Thrones: Prens kaderini değiştirdiğini varsayarak ülkesine geri döner fakat kuşatma altındadır ülkesi. Bu yüzden ülkesini kurtarmalıdır. Prensin gemisine yapılan saldırı sonucu gemi parçalanır. Prens uyandığında Empress Kaileena'yı kaçırdıklarını görür. Vezir "Dagger of Time" 'ı Kaileena'ya saplayarak kumlara dönüştürür ve bu kumlar The Sands of Time'da olduğu gibi herkesin kumlar sayesinde canavara dönüşmesini sağlar. Ancak kumlar prensin sadece sol koluna gelmiştir ve böylece prensin kolunda kalıcı bir yara oluşmuştur. Prince dagger of time'ı alarak tam olarak canavara dönüşmekten kurtulur ve bu yara Dark Prince'in oluşmasını sağlamıştır ve prens artık zaman zaman Dark Prince'e dönüşecektir. Ancak suyla temas ettiği zaman eski haline dönecektir. Vezir "Dagger of Time" 'ı Kaileena'ya sapladıktan sonra kendisine de saplayarak kanatlı bir canavara dönüşür. Prens ülkesini kurtarmak için vezirle yüzleşmelidir. Prens ülkesini vezirden kurtarmaya çalışırken Dark Prince yavaşça prensi ele geçirmeye çalışacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar