-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yok mu yav gelen ? başlık maşlık açılmamış. hepiniz mi DROP DA BASS müziği dinliyosunuz olm. 140 liralık ayakta edition'a gelen varsa söylesin, her konserde bir pati ile denk geliyorum illa, geleneği bozmıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kenan ışık dipiş mod dediğinden beri kırgınım bu gruba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bitmiş biletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bir önceki konserde de böyle yapıp yapıp yeni bilet açmışlardı sürekli. hatta en son gün bitti diye kapamışlardı, ben gittim kapıdan aldım da girdim. bu seferkine gitmeyi planlamıyorum, bir sonraki gelişlerine işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 türkiye'de küçükçiftlik park gibi saçma bir yerde 300 küsüre sahne önünde seyretmektense 2 gün sonra 130 liraya belgrad'da hayvan gibi alanda sahne önünde seyredeceğim, gezmesi de cabası olacak. setlist de şu bu arada: Intro Welcome to My World Angel Walking in My Shoes Precious Black Celebration Policy of Truth Should Be Higher Barrel of a Gun Higher Love (sung by Martin) When the Body Speaks (sung by Martin) Heaven Soothe My Soul A Pain That I'm Used To ('Jacques Lu Cont's Remix' version) A Question of Time Secret to the End Enjoy the Silence Personal Jesus Goodbye Encore: Home (acoustic version) Halo ('Goldfrapp Remix' version) Just Can't Get Enough I Feel You Never Let Me Down Again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Fazla bileti olan var mı :( Bu festival ve konser ortamında 280TL veremeyeceğim :I 2-3 konsere gidilir bir bu kadar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ertesi gün Joe Satriani var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Akşam oradayım 140 TL edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 9'da başlarlar mı sizce biraz uzama ihtimali var mı çıkmaları için sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 iptal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konser iptal, yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 dalga geçtiğinizi söyleyin beyler yoksa rage'e giricem yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Dave sağlık sorunu yaşıyormuş, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 HGNGGNGNGNGNGGNNGNGGNNGNGNGNGNG edit: yalnız haberi hiç bi yerde bulamıyorum, beyler duygularımla oynamayın pls edit2: adamların sitesinde yok ama ntv de falan buldum haberi fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 eh gene de sadece konser ileri bi tarihe ertelenecekmiş ona da şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 aahahhahaha her yerde dave gahan'ın sağlık sorunları sebebiyle diyor sitelerde ama facebook sayfasında millet yalan o bulgaristandan ekipmanları geçirememiş bizimkiler diye konuşuyor http://und.org.tr/tr/12895/bulgaristan-sinir-kapilarinda-son-durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Bulgaristandaki grevden iptal. Konser niyetine geldik raki iccez bogazda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar