Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadece bunu hayal edemiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar inancım tam sadece beyin fırtınası olsun diyerek düşünmeye çalıştım ancak boşluk oldugu için garip bir his , şimdi öldüğümüz zaman kıyamete kadar boşluk olduğumu düşünmeye çalıştım komple karanlık bomboş shut down olarak sonuç olarak komple uyku anında yaşadığımız boş zamanı düşünebiliyorum. yok olduğunuzu düşünün gerçeken garip bir his , hiç olmamış doğmamış gibi
Mesaj tarihi:
quert said:

Arkadaşlar inancım tam sadece beyin fırtınası olsun diyerek düşünmeye çalıştım ancak boşluk oldugu için garip bir his , şimdi öldüğümüz zaman kıyamete kadar boşluk olduğumu düşünmeye çalıştım komple karanlık bomboş shut down olarak sonuç olarak komple uyku anında yaşadığımız boş zamanı düşünebiliyorum. yok olduğunuzu düşünün gerçeken garip bir his , hiç olmamış doğmamış gibi

öldükten sonra çok acayip şeyler bekliyor seni. 1000'nin üzerinde yakın ölüm deneyi yaptım. ölmek de güzel yaşamak da.. Boşluğu sevgiyle doldur kardeşim.
Mesaj tarihi:
quert said:

yok olduğunuzu düşünün gerçeken garip bir his , hiç olmamış doğmamış gibi

aynen öyle

garip değil sıradan bir durum olmasını kabullenmek de egonu yenmene tekabül ediyor

cennet ve cehennem insan egosunun en büyük ürünü
Mesaj tarihi:
komaya girmiş veya bir şekilde bilincini kaybetmiş insanlar ile o deneyim hakkında biraz konuşunca insan bu konuları daha iyi anlıyor. hiç bir şey olmadı diyor adamlar. sanki hiç vakit geçmemiş gibi uyandım diyorlar, herhangi bir düşünce anı vesaire hiç bir şey yok yani. muhtemelen ölünce de öyle olacak. sıfır.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

http://1.bp.blogspot.com/-9yAZFEn2A7U/TzznzyMgNTI/AAAAAAAAAA0/6SY9PMMushg/s1600/marktwain.jpg

Demiş abim.

ulan ben aynısını kendi kendime diyodum yine orjinal olamamışım ya
  • Yeni Oluştur...