quert Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Arkadaşlar inancım tam sadece beyin fırtınası olsun diyerek düşünmeye çalıştım ancak boşluk oldugu için garip bir his , şimdi öldüğümüz zaman kıyamete kadar boşluk olduğumu düşünmeye çalıştım komple karanlık bomboş shut down olarak sonuç olarak komple uyku anında yaşadığımız boş zamanı düşünebiliyorum. yok olduğunuzu düşünün gerçeken garip bir his , hiç olmamış doğmamış gibi
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ve paticiği mi seçtin bu hayal için?
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 çipet militanlarını aramıza sokmaya çalışıyor! bu oyuna gelme paticik!
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-9yAZFEn2A7U/TzznzyMgNTI/AAAAAAAAAA0/6SY9PMMushg/s1600/marktwain.jpg Demiş abim.
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Örümceklerin birini kurtarmak için mağra girişine duvar çekmesini hayal edebiliyorsan bunu da edersin bence.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 quert said: Arkadaşlar inancım tam sadece beyin fırtınası olsun diyerek düşünmeye çalıştım ancak boşluk oldugu için garip bir his , şimdi öldüğümüz zaman kıyamete kadar boşluk olduğumu düşünmeye çalıştım komple karanlık bomboş shut down olarak sonuç olarak komple uyku anında yaşadığımız boş zamanı düşünebiliyorum. yok olduğunuzu düşünün gerçeken garip bir his , hiç olmamış doğmamış gibi öldükten sonra çok acayip şeyler bekliyor seni. 1000'nin üzerinde yakın ölüm deneyi yaptım. ölmek de güzel yaşamak da.. Boşluğu sevgiyle doldur kardeşim.
yav Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 quert said: yok olduğunuzu düşünün gerçeken garip bir his , hiç olmamış doğmamış gibi aynen öyle garip değil sıradan bir durum olmasını kabullenmek de egonu yenmene tekabül ediyor cennet ve cehennem insan egosunun en büyük ürünü
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 komaya girmiş veya bir şekilde bilincini kaybetmiş insanlar ile o deneyim hakkında biraz konuşunca insan bu konuları daha iyi anlıyor. hiç bir şey olmadı diyor adamlar. sanki hiç vakit geçmemiş gibi uyandım diyorlar, herhangi bir düşünce anı vesaire hiç bir şey yok yani. muhtemelen ölünce de öyle olacak. sıfır.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Xaenin said: http://1.bp.blogspot.com/-9yAZFEn2A7U/TzznzyMgNTI/AAAAAAAAAA0/6SY9PMMushg/s1600/marktwain.jpg Demiş abim. ulan ben aynısını kendi kendime diyodum yine orjinal olamamışım ya
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ben de hayatta olan birinin ölümden sonra diye başlayan açıklamalarına bayılıyorum.
Öne çıkan mesajlar